Rotterdam-Hoogstraat

Rotterdam-Hoogstraat

Goudwisselkantoor Rotterdam - Hoogstraat

Welkom bij Goudwisselkantoors juweliers vestiging. U kunt hier komen kijken naar prachtige pre-owned juwelen en horloges.

Wilt u (oud) goud verkopen in Rotterdam - Hoogstraat? Dan bent u bij Goudwisselkantoor aan het juiste adres! Dankzij ruim 40 jaar ervaring in edelmetalen kunt u bij ons alle soort goud verkopen in Rotterdam - Hoogstraat. U wordt er prettig en deskundig geholpen bij het verkopen van uw gouden bezittingen. Een taxatie van uw kostbaarheden is gratis én vrijblijvend. Bezoek daarom vandaag nog Goudwisselkantoor Rotterdam-Centrum in de Hoogstraat en ontdek wat uw goud waard is!

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Verpanden
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Hoogstraat 197
3011 PM Rotterdam-Hoogstraat
Tel. 010 - 302 05 51
rotterdam.centrum@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:30 uur
Zo: Gesloten
Ma: 11:00 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur

Hoe werkt goud verkopen in Rotterdam – Hoogstraat?

Is goud verkopen bij Goudwisselkantoor Rotterdam – Hoogstraat eenvoudig? Zeker weten! U kunt bij ons de hele week terecht voor taxaties en het verkopen van uw goud. Een ervaren taxateur bepaalt de waarde van uw kostbaarheden door middel van een vrijblijvende taxatie. Is alles naar tevredenheid? Dan verkoopt u het goud en betalen we u de waarde direct contant uit (grote geldbedragen alleen mogelijk in overleg). Een bankoverschrijving is natuurlijk ook mogelijk. Kom bij ons langs, we helpen u graag verder met een taxatie of het verkopen van uw goud!

Combinatie met sieraden-shop

Goudwisselkantoor Rotterdam – Hoogstraat is een van ons meest bijzondere locaties. Voorheen bekend als Reclaimed jewels, gaat deze locatie met de zelfde diensten. De winkel heeft een bijzonder en uitgebreid aanbod van pre-owned sieraden en horloges waar u uiteraard ook kunt kopen of verkopen.

Daarnaast kunt u hier ook gebruik maken van een aparte taxatie- en gespreksruimte waar we taxeren en in gesprek gaan. Stap gerust bij ons binnen.

Goud verkopen in Rotterdam – Hoogstraat: dit zijn uw voordelen!

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor Rotterdam-Centrum is een bewuste keuze. We zetten de voordelen graag voor u op een rijtje:

 • 40 jaar ervaring in edelmetalen
 • Altijd beschikbaar: ruime openingstijden
 • Een afspraak maken is niet nodig
 • Discrete afhandeling
 • Gratis taxatie
 • Een deskundig en vrijblijvend gesprek
 • Reële prijzen
 • Contante betaling of indien gewenst per bank

Persoonlijk en discreet uw goud verkopen

Goud verkopen is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. Bij Goudwisselkantoor begrijpen we dat! Daarom staat een persoonlijke benadering bij ons centraal. Geen afstandelijk loket, maar een persoonlijke ontvangst en afhandeling. Uw goud en kostbaarheden worden getaxeerd in uw bijzijn in een discreet en veilig taxatiekantoor. U kunt de taxatie van uw gouden bezittingen dus zelf volgen. Als u het goud verkoopt, krijgt u zonder bijzijn van anderen uw geld uitgekeerd. Dat is wel zo’n prettig idee.

Goudwisselkantoor Rotterdam – Hoogstraat uitstekend bereikbaar

Uw goud verkopen in Rotterdam – Hoogstraat is een eenvoudige zaak. Het Goudwisselkantoor is gevestigd in de Hoogstraat 197, vlakbij de Koopgoot. Parkeergelegenheid vindt u op zo’n 5 tot 10 minuten loopafstand, bijvoorbeeld Parkeergarage WTC-Beursplein of de Interparking Markthal. Ook met openbaar vervoer is Goudwisselkantoor Rotterdam – Hoogstraat uitstekend bereikbaar. Station Blaak en meerdere tram- en bushaltes liggen op korte afstand van het kantoor.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Over Goudwisselkantoor

U wilt graag uw goud verkopen bij een vertrouwd adres. Goudwisselkantoor is een familiebedrijf en al meer dan 40 jaar actief in het in- en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. Goudwisselkantoor Rotterdam-Centrum is één van de ruim 150 locaties in Nederland en België. Het bedrijf groeide uit naar een landelijk netwerk van kantoren. Daardoor kennen we de markt goed en hebben we veel ervaring opgebouwd met alle soorten goud. We bieden u graag deskundige en vrijblijvende hulp over het aan- en verkopen van goud of andere kostbaarheden.

Wilt u meer dan alleen goud verkopen?

Wilt u niet alleen goud verkopen in Rotterdam-Centrum, maar heeft u ook verzamelobjecten zoals munten of bankbiljetten in uw bezit? Ook deze kunt u bij Goudwisselkantoor verkopen. Neemt u gerust uw verzamelobjecten mee bij uw bezoek aan Goudwisselkantoor Rotterdam-Centrum. Dat scheelt u een extra bezoek en dankzij onze ervaring weet u snel wat u in bezit heeft. Dat is het gemak van uitgebreide kennis en ervaring onder één dak.

Aarzel niet en kom vandaag nog langs voor een taxatie van uw kostbaarheden!
ROUTE NAAR KANTOOR >>
 

 

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

 1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
 2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
 3. Tevreden? Direct contante betaling!

Route