Schiedam

Schiedam

Goudwisselkantoor Schiedam

Wilt u gouden sieraden, munten of baren verkopen in Schiedam? Kom dan naar het Goudwisselkantoor aan Oranjestraat 3-5. We nodigen u uit voor een gratis taxatie van uw gouden bezittingen. En we helpen u snel en deskundig met het verkopen van uw goud.

Goud verkopen in Schiedam is heel eenvoudig:

>   U bent welkom zonder afspraak
>   We taxeren uw goud gratis
>   Ons aanbod is vrijblijvend
>   Bij verkoop betalen we direct uit

Ontdek ook wat uw goud waard is. Kom vandaag nog langs!

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Verpanden
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Oranjestraat 3 - 5
3111 AM Schiedam
Tel. 010 302 00 61
schiedam@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 10:00 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: gesloten

Ervaren familiebedrijf

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor Schiedam is zakendoen met een Nederlands familiebedrijf. We hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het in- en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. En dat op meer dan 140 vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Daardoor kennen we de markt goed en hebben veel kennis van de inkoop van alle soorten goud. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies over het verkopen van uw goud.

Goud verkopen kan zonder afspraak

Voor het taxeren en verkopen van uw gouden bezittingen bent u zonder afspraak welkom. We ontvangen u in een professioneel taxatiekantoor waar we u persoonlijk helpen. Heeft u liever wel een afspraak? Dan kan altijd.

Discreet en persoonlijk

Bij Goudwisselkantoor Schiedam bent u verzekerd van discretie en persoonlijke service. We geven alle aandacht aan uw privacy. Wij helpen u niet aan een loket, maar persoonlijk in een discrete ruimte. U bent daar ook zelf bij aanwezig en kunt uw vragen stellen. De taxateur geeft u een vrijblijvende taxatie van uw kostbaarheden. Is alles naar tevredenheid? Dan verkoopt u het goud. We betalen u dan direct uit, contant of als u wenst per bank.

Alle soorten goud verkopen

U bent met alle soorten goud welkom bij Goudwisselkantoor. Een paar veelvoorkomende voorbeelden:

Ook de minder bekende vormen van goud zoals stans- en gietresten van edelmetaal of goudrestanten van tandartspraktijken kopen we in.

Uw route naar Goudwisselkantoor Schiedam

Goudwisselkantoor is gevestigd aan de Oranjestraat 3 – 5, op de hoek naar de Lange Nieuwstraat. Met de auto is het kantoor vanuit heel Schiedam binnen 10 – 15 minuten bereikbaar. U kunt uw auto parkeren langs de Lange Nieuwstraat of op de Buitenhavenweg Parking, op 3 minuten loopafstand.

Reist u met het openbaar vervoer? Buslijn 51, 54 en 126 stopt bij halte Oranjestraat, schuin tegenover ons kantoor.  

> Plan uw route

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan goud verkopen

Goudwisselkantoor is het juiste adres voor het verkopen van uw goud. Maar wij doen nog meer: ook voor het verkopen van luxe horloges, oude munten, zilver bestek of zilveren schaaltjes kunt u bij ons terecht. U hoeft hiervoor dus niet naar een juwelier. Heeft u daarnaast nog buitenlands geld of oude guldens? Goudwisselkantoor is een officiële wisselinstelling. U kunt uw valuta bij ons wisselen.

Uw goud verkopen in Schiedam? Kom langs!

Ontdek wat u kostbaarheden waard zijn. Maak vandaag nog een afspraak of kom gewoon langs.

> Plan uw route

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Tevreden? Direct contante betaling!

Route