Hilversum

Hilversum

Goudwisselkantoor Hilversum

Goud verkopen doet u bij Goudwisselkantoor Hilversum. Een vertrouwd adres met veel ervaring in goud en edelmetalen. We ontvangen u persoonlijk en taxeren uw gouden voorwerpen in een discrete taxatieruimte. U krijgt een goede prijs voor het goud dat u wilt verkopen en wij betalen u direct uit. Dus: heeft u oud goud of gouden sieraden in bezit die u wilt verkopen? Wacht dan niet langer en kom naar Goudwisselkantoor Hilversum voor een vrijblijvende taxatie van uw goud.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Verpanden
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Vaartweg 14
1211 JH Hilversum
Tel. 035 - 302 09 00
hilversum@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur

Goudwisselkantoor Hilversum: een vertrouwd adres

Iedere dag zullen meerdere Hilversummers zich afvragen wat een vertrouwd adres is voor het verkopen van hun gouden sieraden of andere kostbaarheden. Goudwisselkantoor vindt dat u geen lange reis hoeft te maken voor een vertrouwd adres om goud te verkopen. 

Goudwisselkantoor is een Nederlands familiebedrijf met ruim 150 locaties in Nederland en België. We zijn al meer dan 40 jaar actief in het in- en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. Dankzij deze jarenlange ervaring is er veel kennis en ervaring opgedaan met alle mogelijke soorten goud en andere kostbaarheden. Dagelijks helpen we vele klanten met het kopen, verkopen, veilen en verpanden van hun waardevolle voorwerpen.

Goud verkopen in Hilversum met een goed gevoel

Bij Goudwisselkantoor hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Het verkopen van uw gouden sieraden is tenslotte geen alledaagse zaak. Bij het taxeren en verkopen van uw goud helpen we u niet vanachter een loket, maar in een discrete ruimte met alle aandacht voor u en uw kostbaarheden. We bieden u deskundige en vrijblijvende hulp met het verkopen van uw goud.

Hoe werkt goud verkopen bij Goudwisselkantoor Hilversum?

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor Hilversum werkt eenvoudig. We vatten het graag voor u samen.

  • U bent de gehele week welkom. 
  • Een afspraak maken is niet verplicht.
  • We ontvangen u persoonlijk. 
  • De taxateur beoordeelt in uw bijzijn het goud en berekent de waarde.
  • U bepaalt het vervolg. Is alles naar tevredenheid? Dan verkoopt u het goud direct. 

Goud verkopen met een hoge opbrengst

Nu uw goud verkopen is de overweging meer dan waard! Goud is de laatste jaren sterk in waarde gestegen. Dat betekent dat uw gouden sieraden die u niet meer wilt of kunt gebruiken een mooi bedrag kunnen opleveren. Dat geld kunt u gebruiken voor iets waar u wel plezier aan beleeft. Goudwisselkantoor kan door zijn brede netwerk en groot aantal locaties een goede prijs uitkeren voor uw goud. Wilt u ook een hoge opbrengst voor uw goud? Bezoek dan Goudwisselkantoor Hilversum voor een vrijblijvende taxatie. 

Contante betaling voor uw goud

Verkoopt u uw goud bij Goudwisselkantoor, dan betalen we u naar wens uit. Dat kan direct in contanten (grote geldbedragen alleen mogelijk in overleg). Of via een overschrijving per bank. Aan u de keuze.

Veel meer dan alleen goud verkopen 

Bij Goudwisselkantoor Hilversum kunt u niet alleen goud verkopen. We taxeren en kopen ook verzamelobjecten zoals munten, bankbiljetten, horloges en diamanten. Als u Goudwisselkantoor bezoekt, adviseren we u deze voorwerpen mee te nemen. Door onze brede ervaring weet u snel of het waarde heeft. 

Plan uw route naar Goudwisselkantoor Hilversum

De centrale ligging van Goudwisselkantoor Hilversum maakt het kantoor zowel per auto, fiets als openbaar vervoer goed bereikbaar. Ook vanuit de omliggende plaatsen als Laren, Blaricum, Bussum en Nieuw-Loosdrecht bent u ruim binnen een half uur bij Goudwisselkantoor aanwezig. Op deze pagina vindt u een routeplanner waarmee u direct de beste route kunt plannen vanuit uw locatie. Wacht niet langer en kom vandaag nog langs om uw goud te verkopen.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Tevreden? Direct contante betaling!

Route