Timed veiling
Utrecht

Utrecht

Goudwisselkantoor Utrecht

Goud verkopen in Utrecht, dat regelt u eenvoudig bij het Goudwisselkantoor: het vertrouwde adres voor goudinkoop aan de Adriaen Beyerkade. Wij taxeren uw gouden voorwerpen gratis en vrijblijvend. Op basis daarvan doen we u een reëel aanbod. Besluit u uw (oud) goud te verkopen? Dan betalen we u meteen uit.
 
Ontdek eenvoudig wat uw kostbaarheden waard zijn. Kom vandaag nog langs!

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Verpanden
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Adriaen Beyerkade 32
3515 XV Utrecht
Tel. 030 - 273 17 40
utrecht@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor Utrecht is zakendoen met een Nederlands familiebedrijf. We hebben al meer dan 40 jaar ervaring in het in- en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. En dat op meer dan 150 locaties in Nederland, België en Duitsland. Daardoor kennen we de markt goed en hebben veel kennis van de inkoop van alle soorten goud. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies over het verkopen van uw goud.

Goud verkopen zonder afspraak

Heeft u oude, ongebruikte sieraden liggen of bent u in het bezit van gouden munten die u wilt verkopen? Kom dan naar ons Goudwisselkantoor aan de Adriaen Beyerkade. We ontvangen u in een professioneel taxatiekantoor waar we u persoonlijk helpen. Een afspraak maken mag, maar is niet verplicht.
 
Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Discreet uw (oud) goud verkopen

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor Utrecht werkt gemakkelijk en discreet. We geven alle aandacht aan uw privacy. Wij helpen u niet aan een loket, maar persoonlijk in een discrete ruimte. U bent daar ook zelf bij aanwezig en kunt uw vragen stellen. De taxateur geeft u een vrijblijvende taxatie van uw kostbaarheden. Is alles naar tevredenheid? Dan verkoopt u het goud. We betalen u dan direct uit, contant of als u wenst per bank.

Alle soorten goud verkopen

U bent met alle soorten goud welkom bij de goudinkoop specialist van Utrecht. Een paar veelvoorkomende voorbeelden:

  • (oude) Sieraden
  • Horloges
  • Munten
  • Baren
  • Antiek goud

Ook de minder bekende vormen van goud zoals stans- en gietresten van edelmetaal of goudrestanten van tandartspraktijken kopen we van u.

Uw route naar Goudwisselkantoor Utrecht

Goudwisselkantoor is gevestigd aan de Adriaen Beyerkade 32, naast de Kardinaal de Jongweg. Met de auto is het kantoor vanuit de hele stad en Leidsche Rijn in 15 minuten bereikbaar. Reist u met het openbaar vervoer? Buslijn 32 stopt bijna voor de deur van het Goudwisselkantoor. Vanaf treinstation Utrecht Overvecht is het ca. 10 min. lopen.
 
plan uw route

Utrechts gouden historie

De stad Utrecht heeft al eeuwenlang een voortrekkersrol vervuld als het gaat om goud. Al sinds het jaar 936 verkreeg Utrecht het muntrecht en zijn er muntenhuizen gevestigd in de stad. Sinds de 14e eeuw worden er gouden munten geslagen in de domstad. Vele gouden munten zijn dan ook geslagen en verhandeld in Utrecht, waaronder de gouden dukaat en het gouden tientje. Deze gouden munten zijn herkenbaar aan het Utrechtse muntteken Mercuriusstaf of de Latijnse naam Traiiectum, uit de Romeinse tijd.

Familiegoud uit Utrecht

Utrecht was eeuwenlang de grootste en welvarendste stad in Noord-Nederland. De aanwezigheid van rijke families die zich vestigden aan de Oudegracht, betekent ook dat er veel gouden munten en sieraden in de stad aanwezig zijn (geweest). Nogal eens worden gouden sieraden overgedragen aan een volgende generatie. Sieraden die kapot zijn of niet meer in de smaak vallen worden verkocht. Goudwisselkantoor Utrecht biedt iedereen uit de regio de mogelijkheid om goud te verkopen in Utrecht.

Uw goud verkopen in Utrecht? Kom langs!

Ontdek wat u kostbaarheden waard zijn. Maak vandaag nog een afspraak of kom gewoon langs.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Tevreden? Direct contante betaling!

Route