Hengelo

Hengelo

Goudwisselkantoor Hengelo 

Uw goud verkopen in Hengelo: dat regelt u gemakkelijk en vertrouwd bij het Goudwisselkantoor. We nodigen u uit in ons kantoor op de Nieuwstraat 32 voor een vrijblijvende taxatie van uw goud. U ontvangt van onze ervaren taxateur meteen een actueel aanbod. 

Goud verkopen in Hengelo is heel eenvoudig: 

 • U bent welkom zonder afspraak 
 •  We taxeren uw goud gratis  
 • Bij verkoop betalen we direct uit 

Ontdek wat uw kostbaarheden waard zijn. Kom vandaag nog langs!

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Verpanden
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Nieuwstraat 32
7551 CX Hengelo
Tel. 074 - 302 00 01
hengelo@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur

Goud verkopen werkt eenvoudig 

Goud verkopen is niet alleen een verstandige keuze, het is ook eenvoudig! U kunt de gehele week (óók op zaterdag) binnenstappen bij Goudwisselkantoor Hengelo. Een ervaren taxateur ontvangt u dan persoonlijk. In een discrete ruimte taxeert hij uw voorwerpen. Daar bent u zelf bij aanwezig. U kunt het hele proces met eigen ogen zien. Na de taxatie ontvangt u direct een serieus aanbod. Is alles naar tevredenheid? Dan verkoopt u het goud en betalen we u direct uit. Dat kan in contanten (grote contante geldbedragen zijn alleen mogelijk in overleg) of per bankoverschrijving. Zo eenvoudig is het dus om uw goud te verkopen in Hengelo.   

U kunt terecht met alle soorten goud

Bij Goudwisselkantoor kopen we alle soorten goud in. Allereerst de gouden sieraden: nieuw, oud of stuk en zowel met als zonder edelstenen. We kopen ook gouden munten (zoals Krugerrands en Gouden Tientje), gouden baren, gouden horloges, gouden tanden en kronen en goudrestanten van juweliers.

Persoonlijke aanpak 

Bij Goudwisselkantoor houden we van een persoonlijke benadering. Het verkopen van goud is voor veel mensen geen alledaagse zaak. We helpen u daarom niet vanachter een loket, maar in een discrete ruimte met alle aandacht voor u en uw kostbaarheden. Als u overgaat tot verkoop, dan krijgt u zonder bijzijn van anderen het geld uitgekeerd. Wel zo’n prettig idee. 

Goudwisselkantoor Hengelo is makkelijk bereikbaar 

Het Goudwisselkantoor in Hengelo zit in het centrum van de stad aan de Nieuwstraat 32 (hoek Nieuwstraat / Molenstraat). Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het kantoor gemakkelijk te bereiken. Parkeergelegenheid is er op loopafstand in de parkeergarages ‘De Beurs’ of Qpark ‘De Brink’. Reist u met het ov? Het trein- en busstation Hengelo is op ca 2 minuten loopafstand.  

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

> Plan uw route 

Meer over Goudwisselkantoor 

Goudwisselkantoor is een Nederlands familiebedrijf en is al ruim 40 jaar actief in de aan- en verkoop van edelmetalen en verzamelobjecten. Dagelijks taxeren, kopen, verkopen en verpanden we edelmetalen en in meer dan 150 locaties in Nederland, België en Duitsland. 

Nog 7 redenen om uw goud te verkopen bij Goudwisselkantoor: 

 1. Altijd welkom zonder afspraak 
 2. Meer dan 40 jaar ervaring 
 3. Gratis taxatie 
 4. Contante betaling 
 5. Oog voor uw privacy 
 6. Alles onder één dak 
 7. 150+ locaties: altijd een vertrouwd kantoor dichtbij 

Ook voor zilver, munten, bankbiljetten en edelstenen 

Bij Goudwisselkantoor Hengelo kunt u naast goud ook andere kostbaarheden verkopen. Dankzij onze jarenlange ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten hebben we veel kennis in huis. Dat betekent dat we ook uw (oude) munten, bankbiljetten, diamanten, (merk)horloges en alle soorten zilver aankopen. Neem deze goederen dan ook zeker mee als u ons bezoekt voor het verkopen van uw goud. Ook voor het kopen van gouden en zilveren staven en – beleggingsmunten bent u bij Goudwisselkantoor aan het juiste adres. 

Waarom nu uw goud verkopen in Hengelo 

Is het verstandig om juist nu uw goud te verkopen? De goudkoers is de laatste tien jaren flink gestegen. Veel mensen hebben gouden voorwerpen hebben waar ze bijna nooit iets mee doen. Dat betekent dat (oude) gouden juwelen die ergens in een kast liggen en nooit gedragen worden veel geld waard kunnen zijn. Door dit goud te verkopen kunt u het geld gebruiken voor iets waar u wel gemak en genoegen aan zult beleven. Of om het geld apart te houden als extra spaarcentje. Voor uzelf of uw dierbaren. 

Benieuwd naar de waarde van úw goud? Bezoek vandaag nog Goudwisselkantoor Hengelo voor een vrijblijvende taxatie. 
  
> Plan uw route 

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

 1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
 2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
 3. Tevreden? Direct contante betaling!

Route