Venlo

Venlo

Goudwisselkantoor Venlo

U wilt uw goud verkopen in Venlo. Dat regelt u eenvoudig bij het Goudwisselkantoor. In onze vestiging aan de Roermondsestraat 13 helpen we u snel en vakkundig bij het verkopen van uw goud. Onze deskundige taxateur taxeert uw gouden voorwerpen gratis en vrijblijvend.

Uw goud verkopen vanuit Venlo is gemakkelijk en voordelig:
>   U bent welkom zonder afspraak
>   We taxeren uw goud gratis en vrijblijvend
>   Bij verkoop betalen we direct uit

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Verpanden
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten


Ontdek wat uw kostbaarheden waard zijn. Kom vandaag nog langs!

> Plan uw route

We zijn geopend!

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Roermondsestraat 13
5912 AH Venlo
Tel. 077 - 302 00 00
venlo@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur

Zo werkt een taxatie bij Goudwisselkantoor

Bij uw bezoek aan onze vestiging taxeren wij uw gouden voorwerpen gratis. Zo ontdekt u eenvoudig wat uw kostbaarheden waard zijn. Ook als u vragen heeft over de echtheid van uw bezittingen, kunt u bij ons terecht voor advies. In een discrete ruimte beoordeelt onze taxateur uw goud en stelt hij of zij de waarde ervan vast. U bent daar uiteraard zelf bij, zodat u precies kunt volgen wat er gebeurt.

Welke soorten goud kunt u verkopen in Venlo?

Goud is het meest bekend in de vorm van sieraden, munten en goudstaven. Bij Goudwisselkantoor kunt u nog veel meer soorten goud verkopen.

Bent u ook in het bezit van andere kostbaarheden zoals (oude) munten, bankbiljetten, merkhorloges en diamanten? Goudwisselkantoor taxeert en koopt ook deze voorwerpen. Neem ze dus zeker mee bij uw bezoek.

Een goed aanbod voor uw goud

Op basis van de taxatie ontvangt u van onze taxateur u een scherp aanbod. Dat is vrijblijvend, dus er zitten geen verplichtingen aan vast. Bent u tevreden? Dan kopen wij uw goud graag van u in. U krijgt dan direct uw geld uitbetaald. Dat kan in contanten of via bankoverschrijving. Dat is snel verdiend!

7 redenen om uw goud te verkopen bij Goudwisselkantoor

1.    Een ervaren Goudwisselkantoor bij u in de buurt
2.    Gratis taxatie van uw objecten
3.    Deskundig advies (vrijblijvend)
4.    Een correcte prijs voor uw goud
5.    Directe uitbetaling: contant of per bank
6.    Geen afspraak nodig: u kunt zo binnenstappen
7.    Discrete en persoonlijke service

Plan uw route naar Goudwisselkantoor Venlo

Goudwisselkantoor Venlo ligt centraal in de binnenstad, aan de Roermondsestraat 13. Dat is aan de grote rotonde vlak bij het Stadskantoor. Zowel met de auto als het openbaar vervoer is het Goudwisselkantoor goed bereikbaar. Komt u met de auto, dan parkeert u deze het beste langs de Roermondsestraat of de parkeergarage Qpark Centrum Maasboulevard, op loopafstand. Reist u met het openbaar vervoer? Op 2 min loopafstand stapt u uit bij halte Koninginnesingel, waar de meeste buslijnen stoppen.

> Plan uw route

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Over ons

Als u uw goud verkoopt bij Goudwisselkantoor Venlo dan bent u verzekerd van deskundigheid en vakkennis van onze medewerkers. Goudwisselkantoor is een Nederlandse familieonderneming, met meer dan 150 vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Al ruim 40 jaar zijn we de specialist voor het verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten.

Maar wij doen nog meer: ook voor het verkopen of verpanden van (merk)horloges, oude munten en zilveren voorwerpen kunt u bij ons terecht. U hoeft hiervoor dus niet naar een juwelier. Heeft u daarnaast nog buitenlands geld of oude guldens? Goudwisselkantoor is een officiële wisselinstelling. U kunt uw valuta bij ons wisselen. 

Uw goud verkopen in Venlo? Kom langs!

We ontvangen u graag in Goudwisselkantoor Venlo. Ook vanuit de gemeente Peel en Maas, Horst aan de Maas en zelfs uit Lobberich is ons kantoor heel goed bereikbaar. Maak vandaag nog een afspraak of kom meteen langs!

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Tevreden? Direct contante betaling!

Route