Roermond

Roermond

Goudwisselkantoor Roermond

Wilt u uw goud verkopen in Roermond? Dan hoeft u niet lang te zoeken naar een geschikt adres. Goudwisselkantoor is een professioneel en ervaren bedrijf waar u op een vertrouwde wijze uw goud kunt verkopen. Goud verkopen is voor veel mensen uit Roermond geen dagelijkse bezigheid. Daarom helpen we u op een persoonlijke en discrete manier bij het verkopen van uw gouden bezittingen. Ervaar het zelf: bezoek nog vandaag Goudwisselkantoor Roermond voor een vrijblijvende taxatie.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Verpanden
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Willem II singel 90
6041 HV Roermond
Tel. 0475 - 74 69 00
roermond@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur

Waarom nu uw goud verkopen?

Goud is het meest bekend in de vorm van sieraden, munten en baren (ook wel goudstaven genoemd). Maar waarom is het verstandig om juist nu uw goud te verkopen? De goudprijzen zijn historisch hoog. Dat betekent bijvoorbeeld dat gouden sieraden die ergens in een kast liggen en niet of nauwelijks gedragen worden veel geld waard kunnen zijn. Door dit goud te verkopen kunt u het geld gebruiken voor iets waar u wel plezier van zult hebben. Of om het geld apart te houden als extra spaarcentje.

Over Goudwisselkantoor

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor Roermond gaat even professioneel als persoonlijk. We staan voor:

  • 40 jaar ervaring in goud, zilver en verzamelobjecten;
  • Deskundig en vrijblijvend advies;
  • Contante betaling of indien gewenst per bank;
  • Discrete ruimte voor uw taxatie;
  • Advies in beleggen van goud en zilver.

Goudwisselkantoor is een Nederlands familiebedrijf met veel ervaring. Omdat we de markt en de producten zeer goed kennen, krijgt u een deskundig advies. Als u overweegt om uw goud te verkopen in Roermond is een bezoek aan Goudwisselkantoor dan ook aan te bevelen.

Goud verkopen in Roermond: hoe werkt dat?

Uw goud verkopen bij Goudwisselkantoor Roermond is eenvoudig. Voor taxatie en verkopen van uw goud kunt u bij ons de gehele week terecht. Een deskundige taxateur zal de waarde van uw kostbaarheden bepalen door middel van een vrijblijvende taxatie. Is alles naar tevredenheid, dan kunt u het goud direct verkopen. We betalen u de waarde ervan contant uit (grote geldbedragen alleen mogelijk in overleg). Een bankoverschrijving is ook mogelijk. Wij helpen u graag verder met het verkopen van uw goud.

Persoonlijk en discreet uw goud verkopen

Bij Goudwisselkantoor begrijpen we dat goud verkopen iets anders is als een boodschap doen bij een supermarkt. Een persoonlijke benadering staat daarom bij ons centraal. De taxateur van Goudwisselkantoor Roermond ontvangt u persoonlijk. Uw kostbaarheden worden getaxeerd in een discreet en veilig taxatiekantoor. Natuurlijk bent u daarbij aanwezig: het taxeren van uw gouden bezittingen kunt u zelf volgen. Besluit u om uw goud te verkopen, dan krijgt u zonder bijzijn van anderen het geld uitgekeerd. Wel zo’n prettig idee.

Goud verkopen zonder afspraak

Om uw goud te verkopen in Roermond is een afspraak niet verplicht. U kunt de gehele week vrijblijvend bij Goudwisselkantoor binnenstappen om uw goud te verkopen. Dat biedt u gemak: u kunt bij ons langskomen als het ú uitkomt. Natuurlijk is een afspraak mogelijk. Neemt u daarvoor contact met ons op via telefoon of e-mail, of plan direct uw afspraak in op deze pagina.

Goudwisselkantoor Roermond uitstekend bereikbaar

Uw goud verkopen is een eenvoudige zaak. Met Goudwisselkantoor in het centrum kunt u gewoon uw goud verkopen in Roermond. De vestiging is centraal gelegen aan de Willem II singel 90. Het treinstation is om de hoek en parkeergelegenheid en bushaltes aan de Kapellerpoort zijn op loopafstand.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer dan alleen goud verkopen?

Wilt u niet alleen goud verkopen in Roermond, maar heeft u ook verzamelobjecten zoals munten of bankbiljetten? Ook deze kunt u bij Goudwisselkantoor Roermond verkopen. Neemt u – indien mogelijk – bij uw bezoek deze voorwerpen mee. Dat scheelt u een extra bezoek en dankzij onze ervaring weet u snel wat u in bezit heeft. Dat is het gemak van uitgebreide kennis en ervaring onder één dak.

Roermonds historie met goud

Het edelmetaal goud is niet onbekend in de Limburgse provincie. Roermond is van oudsher een belangrijke handelsstad geweest, waar men goud kon kopen en verkopen. De plaats kreeg al vroeg stadsrechten en vervulde een belangrijke regionale hoofdrol. In de 15e eeuw verwierf de stad zelfs het muntrecht, waardoor de stad (o.a. gouden en zilveren) munten mocht slaan. Roermond behoorde ook tot de Hanzesteden, waar eeuwenlang werd betaald met goud en zilver. Bezit u gouden munten, maar hecht u er geen persoonlijk waarde aan? Bezoek dan Goudwisselkantoor Roermond voor taxatie en verkoop van uw kostbaarheden.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Tevreden? Direct contante betaling!

Route