Sittard

Sittard

Goudwisselkantoor Sittard

Voor inkoop van goud bent u bij Goudwisselkantoor Sittard aan het juiste adres. Al meer dan 40 jaar zijn we gespecialiseerd in het kopen van goud en andere kostbaarheden. Bij ons kantoor in Sittard kunt u op een vertrouwde wijze uw goud laten taxeren en ook meteen verkopen. Een taxatie is gratis én vrijblijvend, u ontvangt een reëel aanbod en we betalen meteen contant uit.

> In- en verkoop van goud, zilver, munten, horloges en edelstenen.

Kom langs

Bezoek nog vandaag Goudwisselkantoor Sittard voor een vrijblijvende taxatie.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Verpanden
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Engelenkampstraat 45
6131 JE Sittard
Tel. 046 - 302 00 00
sittard@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur

Goud verkopen in Sittard: zo hoe werkt het

Uw (oud) goud verkopen bij Goudwisselkantoor Sittard werkt eenvoudig. U kunt bij ons de gehele week terecht. Een deskundige taxateur bepaalt de waarde van uw kostbaarheden door middel van een vrijblijvende taxatie.

Taxatie is gratis en vrijblijvend

Bij Goudwisselkantoor taxeren we uw objecten vrijblijvend! Dus heeft (oude) gouden sieraden, munten of baren en overweegt u deze te verkopen? Kom dan naar kantoor Sittard voor een vrijblijvende taxatie.

> bekijk uw route naar kantoor Sittard

Heeft u een officieel taxatierapport nodig voor de verzekering of een nalatenschap? Dit verzorgen wij ook voor u. Hier zijn kosten aan verbonden. De taxateur vertelt u er graag meer over.

Taxatie in alle rust en privacy

Bij Goudwisselkantoor begrijpen we dat goud verkopen iets anders is als een boodschap doen bij een supermarkt. We helpen u daarom niet aan een loket, maar persoonlijk in een discrete ruimte. De taxateur van Goudwisselkantoor Sittard taxeert uw gouden bezittingen in een discreet taxatiekantoor. Natuurlijk bent u daar zelf bij aanwezig. U kunt het hele proces met eigen ogen zien.

Inkoop van alle soorten goud

Goud is het meest bekend in de vorm van sieraden, munten en staven (ook wel goudbaren genoemd). Bij Goudwisselkantoor zijn we zeer ervaren in edelmetalen en kopen we alle soorten goud in. Dat kan een enkele gouden ring zijn, een grote hoeveelheid sieraden of kapotte exemplaren. Natuurlijk kunt u ook terecht met (sieraden)goud uit Suriname, Turkije, Marokko, Duitsland, enzovoort. En natuurlijk uw Limburgse goud.

  • Gouden sieraden
  • Gouden horloges
  • Gouden munten
  • Gouden baren
  • Industrieel goud(restanten)

Meteen uitbetaling

Besluit u om uw goud te verkopen? Dan krijgt u zonder bijzijn van anderen het geld uitgekeerd. We betalen u de waarde contant uit (binnen de wettelijke gestelde limieten). Of via een directe bankoverschrijving.

Goud verkopen kan zonder afspraak

Tijdens onze ruime openingstijden kunt u altijd bij ons binnenstappen. Voor het verkopen van uw goud is een afspraak niet verplicht.

Uw route naar Goudwisselkantoor Sittard

Uw goud verkopen in Sittard was nog nooit zo gemakkelijk. Goudwisselkantoor zit op een centrale locatie in Sittard, aan de Engelenkampstraat 45. U kunt uw auto op loopafstand parkeren op parkeerplaats Tempelplein.

Sittard heeft ook een vrij uitgebreid bus- en treinaanbod. Op steenworp afstand van het kantoor is bushalte Sittard Stadhuis, waar de meeste buslijnen door Sittard langsrijden. Komt u met de trein, dan is het ca. 5 minuten met de bus van Station Sittard naar het Goudwisselkantoor.

> plan uw route

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een solide familiebedrijf. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we edelmetalen in meer dan 150 locaties in Nederland, België en Duitsland. De afgelopen 40 jaar hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd, waarmee we u graag van dienst zijn. Ook in onze kantoren in Limburg (Sittard, Heerlen, Maastricht, Roermond en Venlo). We hebben ruime kennis in huis van alle soorten edelmetalen, verzamelobjecten en andere kostbaarheden. We zijn daarvoor ook lid van diverse vakverenigingen.

Wat we nog meer doen

Bij Goudwisselkantoor Sittard kunt u meer dan alleen (oud) goud verkopen. Onze ervaring in edelmetalen en kostbaarheden is breed. We kopen en verkopen ook zilver, platina en palladium. We kopen kostbaarheden als munten en bankbiljetten, diamanten, horloges en verzamelobjecten. Doordat we de markt goed kennen, weten we uw edelmetalen en andere kostbaarheden op juiste waarde te taxeren. Ook voor verpanden en het wisselen van valuta kunt u bij ons terecht.

Uw goud verkopen in Sittard? Kom langs!

Ontdek wat u kostbaarheden waard zijn. Kom vandaag nog langs of maak een afspraak. U bent van harte welkom.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Tevreden? Direct contante betaling!

Route