Den Haag-Valkenbosplein

Goudwisselkantoor Den Haag - Valkenbosplein

Heeft u goud en zilver wat u wilt verkopen? Of diamanten, horloges, munten of bankbiljetten? Kom dan naar Goudwisselkantoor Den Haag aan de Valkenbosplein 1. Wij taxeren al 10 jaar lang vrijblijvend uw eigendommen en doen u een reëel aanbod. Bent u tevreden? Dan betalen we u direct uit, contant of indien gewenst per bank.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Verpanden
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

ROUTE NAAR KANTOOR >>

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Valkenbosplein 1
2563 CA Den Haag-Valkenbosplein
Tel. 070 - 36 15 384
denhaag@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur

TAXATIE OP AFSTAND? 

Lees meer informatie en vraag vandaag nog aan!
Bent u niet in de gelegenheid om bij ons op kantoor langs te komen? Vraag dan vandaag het gratis pakket 'Taxatie op afstand' aan. 

> Aanvragen  > Meer informatie

 

Ook kopen en verpanden

Wilt u juist beleggingsgoud en -zilver aanschaffen? Ook dan is Goudwisselkantoor Den Haag – Valkenbosplein het vertrouwde adres. Dichtbij u in de buurt, met discrete service en snelle levering. Bij Goudwisselkantoor Den Haag – Valkenbosplein kunt u ook uw kostbaarheden verpanden, als u tijdelijk extra geld nodig heeft.

Ruim 35 jaar ervaring

Goudwisselkantoor Den Haag – Valkenbosplein biedt u meer dan 35 jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. Dat levert u voordelen. We kennen de markt en zijn bekend met heel veel verzamelobjecten. En: heeft u naast oude sieraden ook nog munten en bankbiljetten? Dan kunt u terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk.

Discrete service

U bent welkom met en zonder afspraak. We helpen u in een discrete ruimte. In alle rust taxeren we uw kostbaarheden. Heeft u vragen over het investeren in edelmetalen? Onze deskundige taxateur wisselt graag met u van gedachten over de mogelijkheden.

Bij u in de buurt

Goudwisselkantoor is een landelijk werkende organisatie met goudwisselkantoren in Nederland, België en Duitsland. Voor goud kopen, verkopen of verpanden kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland. Zowel in onze vaste kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Den Haag of omgeving? Dan heten we u welkom in Goudwisselkantoor Den Haag – Valkenbosplein.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
ROUTE NAAR KANTOOR >>

 

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Tevreden? Direct contante betaling!

Route