Lier

Lier

Goudwisselkantoor Lier

Wilt u uw goud verkopen in Lier? Kom dan naar het Goudwisselkantoor. We helpen u deskundig en snel, dankzij meer dan 40 jaar ervaring. Kom langs en ontdek wat uw goud waard is.

Goud verkopen in Lier is heel eenvoudig

>   U bent welkom zonder afspraak
>   We taxeren uw goud gratis
>   Ons aanbod is vrijblijvend

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Antwerpsestraat 106
2500 Lier
Tel. 0032 - 34 04 00 15
lier@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 15:00 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: gesloten

Waarom nu uw goud verkopen in Lier?

Goud is het meest bekend in de vorm van juwelen, staven en munten. Maar waarom is het verstandig om juist nu uw goud te verkopen? De goudkoers is de laatste 3 jaar flink gestegen. Daarnaast hebben veel mensen gouden voorwerpen die deze bijna niet gebruiken. Dat betekent dat (oude) gouden juwelen die ergens in een kast liggen en zelden gedragen worden veel geld waard kunnen zijn. Dit goud verkopen en met het geld een nieuwe herinnering te creëren is een interessante gedachte. Of om het geld apart te houden als extra spaarcentje.

Goud verkopen werkt eenvoudig

Goud verkopen is niet alleen een verstandige keuze, het is ook eenvoudig! U kunt de gehele week (óók op zaterdag) binnenstappen bij Goudwisselkantoor Lier. Een ervaren taxateur ontvangt u dan persoonlijk. In een discrete ruimte taxeert hij uw voorwerpen. Natuurlijk bent u daar zelf bij aanwezig. U kunt het hele proces met eigen ogen zien. Na de taxatie ontvangt u direct een ernstig prijsaanbod zonder verkoopverplichting. Is alles naar tevredenheid? Dan verkoopt u het goud. U ziet: goud inwisselen bij goud inkoop specialist van Lier is eenvoudig!  

> Bekijk de route naar het Goudwisselkantoor.

Zonder afspraak uw goud verkopen of taxeren

Om uw goud te verkopen of te laten taxeren kiest u zelf het moment dat u het beste uitkomt. U mag een afspraak maken, maar zonder afspraak langskomen kan ook. Dankzij de ruime openingstijden van ons kantoor bent u de hele week in de gelegenheid om met uw goud langs te komen. Heeft u liever een afspraak? Neem dan contact op door te bellen naar tel. 079 – 302 00 04. Of plan uw afspraak via de afsprakenbutton op deze pagina.

Tip: voor het verkopen van goud is een geldig legitimatiebewijs verplicht. Neem deze meteen mee als u ons kantoor bezoekt.

Goud inwisselen bij Goudwisselkantoor: dit zijn uw voordelen

Bij Goudwisselkantoor hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Het verkopen van goud is meestal geen alledaagse zaak. We helpen u niet vanachter een loket, maar in een discrete ruimte met alle aandacht voor u en uw kostbaarheden. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies over het verkopen van uw goud. Als u overgaat tot verkoop, dan krijgt u zonder bijzijn van anderen het geld uitgekeerd. Wel zo’n prettig idee.

  1. Gratis taxatie en vrijblijvend advies
  2. Altijd beschikbaar: ruime openingstijden
  3. Een afspraak maken is niet nodig
  4. Deskundigheid: ruim 40 jaar ervaring in edelmetalen
  5. Discrete afhandeling voor uw privacy
  6. Kantoor Lier uitstekend bereikbaar

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

Aarzel niet en kom vandaag nog langs voor een taxatie van uw kostbaarheden!

Goudwisselkantoor Lier uitstekend bereikbaar

Het Goudwisselkantoor is gevestigd in het centrum van Lier, op het adres Antwerpsestraat 106. Komt u met de auto, dan kunt u uw auto parkeren in de Antwerpsestraat of bij de Parking Renaat Veremansplein of Parking Grote Markt op ca. 5 minuten loopafstand.

Met het openbaar vervoer is het Goudwisselkantoor eveneens goed bereikbaar. De bushalte Lier Rolwagenstraat is op 2 minuten loopafstand en vanaf het treinstation is het ca. 5 minuten lopen.

> Bekijk de route naar het Goudwisselkantoor.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We brengen het inwisselen van uw goud graag binnen uw handbereik!

Goudwisselkantoor: ervaren in edelmetalen

Uw goud verkopen in Lier doet u niet lichtvaardig. U zoekt een vertrouwd adres waar men kennis van zaken heeft. Bij Goudwisselkantoor Lier vindt u dat.

>   ruim 40 jaar ervaring in goud, zilver en munten
>   meer dan 140 locaties in België, Nederland en Duitsland
>   specialist in goud en zilver inkoop

Goudwisselkantoor is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar actief is in het in- en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. Dat doen we op ruim 140 locaties in diverse landen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we kennis in huis van alle mogelijke soorten goud en andere kostbaarheden. Dagelijks helpen we vele klanten met het kopen, verkopen en verpanden van hun waardevolle voorwerpen.

Bezit u naast uw gouden juwelen ook (merk)horloges, edelstenen of verzamelobjecten zoals munten of bankbiljetten? Ook deze kunt u bij Goudwisselkantoor laten taxeren en verkopen. U kunt dus met alles terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk.

Meer dan goudinkoop

Bij Goudwisselkantoor kunt u ook terecht voor het wisselen van vreemde of oude valuta en de aankoop van beleggingsgoud en -zilver.

Uw goud verkopen in Lier? Kom langs!

We ontvangen u graag in Goudwisselkantoor Lier. Ook als u in Lint, Kessel of Berlaar woont is ons kantoor heel goed bereikbaar. Maak vandaag nog een afspraak of kom gewoon langs!

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u nog meer informatie over het verkopen van goud?
> Lees alles over goud verkopen

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Tevreden? Direct contante betaling!

Route