Timed veiling
Schilde

Schilde

Goudwisselkantoor Schilde

Uw goud verkopen in Schilde, dat doet u bij het Goudwisselkantoor. Al meer dan 40 jaar zijn we gespecialiseerd in het kopen van goud en andere kostbaarheden. We nodigen u uit voor een bezoek aan het Goudwisselkantoor in Schilde. We taxeren uw gouden bezittingen vrijblijvend. En als u besluit om uw goud te verkopen, dan betalen we u direct uit. Kom vandaag nog langs en ontdek bij Goudwisselkantoor Schilde wat uw goud waard is!
 
 >  Gratis en vrijblijvende taxatie
 >  Reële prijzen en directe betaling
 >  Ruim 40 jaar ervaring in goud

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.
 
Het Goudwisselkantoor is per auto en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Turnhoutsebaan 216
2970 Schilde
Tel. +32 3 808 47 08
schilde@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur

Lees hieronder alles over de inkoop van goud bij Goudwisselkantoor Schilde.

Gratis taxatie van uw goud

Overweegt u uw gouden bezittingen te verkopen? Goudwisselkantoor Schilde taxeert uw goud gratis! Wellicht heeft u een paar (oude) sieraden, wat gouden munten of een gouden horloge dat u wilt verkopen, maar heeft u geen idee van de waarde ervan. Of misschien twijfelt u zelfs of sommige stukken wel van echt goud zijn. Onze deskundige taxateur beoordeelt gratis uw kostbaarheden, zodat u weet waar u aan toe bent. Uw kostbaarheden taxeren we in een discreet en veilig taxatiekantoor. Natuurlijk bent u daar zelf bij aanwezig.

Vrijblijvend aanbod

Tijdens de kosteloze taxatie doen we u een vrijblijvend aanbod om uw goud in te kopen. Er is dus geen verkoopverplichting. We bieden een reële prijs voor uw kostbaarheden gebaseerd op de actuele handelskoersen. Is alles naar tevredenheid? Kan kopen we uw goud graag van u in.

Profiteer van deze voordelen en kom vandaag nog langs voor een gratis taxatie. Bekijk uw route.

Waarom nu uw goud verkopen?

Goud is het meest bekend in de vorm van sieraden, munten en baren (ook wel goudstaven genoemd). Maar waarom is het verstandig om juist nu uw goud te verkopen? De goudprijzen zijn historisch hoog. Dat betekent bijvoorbeeld dat gouden sieraden die ergens in een kast liggen en niet of nauwelijks gedragen worden veel geld waard kunnen zijn. Door dit goud te verkopen kunt u het geld gebruiken voor iets waar u wel plezier van zult hebben. Of om het geld apart te houden als extra spaarcentje.

De goudinkoop specialist van regio Antwerpen

Woont u in Brasschaat, Kapellen of Zoersel? Dan is het Goudwisselkantoor het juiste adres voor het verkopen van uw goud. Goudwisselkantoor is een Nederlands familiebedrijf met meer dan 150 locaties in België, Nederland en Duitsland. We zijn al ruim 40 jaar actief in het in- en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. Met vestigingen in Schilde, Antwerpen, Sint-Niklaas en Mechelen zijn we de goudinkoop specialist van regio Antwerpen.

Aanbevolen door anderen

Dagelijks verkopen honderden mensen hun gouden sieraden en andere kostbaarheden bij Goudwisselkantoor. Benieuwd naar hun ervaringen? Bekijk ze hier.

Welke soorten goud kunt u verkopen in Schilde?

Goud is het meest bekend in de vorm van sieraden, munten en goudstaven. Maar u kunt nog veel meer soorten goud verkopen bij Goudwisselkantoor Schilde. Wij kopen aan:

 • Gouden sieraden (heel en defect)
 • Gouden horloges
 • Antiek goud
 • Gouden munten
 • Goudbaren
 • Gouden tanden
 • Industrieel goud
 • Goud van stans- en gietresten
 • Etc.

Bent u ook in het bezit van andere kostbaarheden zoals (oude) munten, bankbiljetten, merkhorloges en diamanten? Goudwisselkantoor taxeert en koopt ook deze voorwerpen. Neem ze dus zeker mee bij uw bezoek.

Plan uw route naar Goudwisselkantoor Schilde

Goudwisselkantoor Schilde ligt centraal in de binnenstad, aan de Turnhoutsebaan. Komt u met de auto, dan parkeert u deze het beste op de parking Rijsblokstaat, op 150 meter loopafstand. Reist u met het openbaar vervoer? Buslijn 410 en 414 stopt bij halte Schilde Brasschaatsebaan, voor de deur van ons kantoor. 

Zo eenvoudig werkt goud verkopen bij Goudwisselkantoor

 • U bent de gehele week welkom.
 • Een afspraak maken is niet verplicht.
 • We ontvangen u persoonlijk.
 • De taxateur beoordeelt in uw bijzijn het goud en berekent de waarde.
 • U bepaalt het vervolg. Is alles naar tevredenheid? Dan verkoopt u het goud direct.

Wacht niet langer en kom vandaag nog langs om uw goud te verkopen.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

 1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
 2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
 3. Tevreden? Direct contante betaling!

Route