Antwerpen-Elisabethlaan

Antwerpen-Elisabethlaan

Goudwisselkantoor Antwerpen - Elisabethlaan

Van harte welkom in Goudwisselkantoor Antwerpen - Elisabethlaan! Het vertrouwde adres in Berchem waar u uw goud & zilver koopt of verkoopt. Ook kunt u er terecht met uw diamanten, horloges, (oude) munten en bankbiljetten. We bepalen vrijblijvend de waarde van uw voorwerpen en doen u een reëel aanbod.

  • Gratis taxatie
  • Gratis parkeren naast het pand

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

Geld wisselen is ook een service van Goudwisselkantoor. Wij wisselen bijna alle soorten buitenlandse valuta, van bankbiljetten tot muntgeld. U kunt ook veel oud geld inwisselen. Onze taxateurs vertellen u graag meer. Kom vrijblijvend langs bij Goudwisselkantoor Antwerpen - Elisabethlaan.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Elisabethlaan 4
2600 Antwerpen-Elisabethlaan
Tel. 0032 32 81 16 11
antwerpen@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur

Meer dan 40 jaar ervaring

Goudwisselkantoor Antwerpen – Elisabethlaan biedt u meer dan 40 jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. Dat brengt u voordelen. Want heeft u naast oude sieraden ook nog munten en bankbiljetten? Dan kunt u met al uw voorwerpen terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk. 

Welkom zonder afspraak

Dus heeft u nog oude of ongebruikte sieraden liggen? Of wilt u investeren in de edelmetalen goud of zilver? Kom dan naar ons Goudwisselkantoor aan de Elisabethlaan 4. We ontvangen u in een discreet kantoor waar we u persoonlijk helpen. Een afspraak maken mag, maar is niet verplicht.

Kantoor Antwerpen – Elisabethlaan uitstekend bereikbaar

Het Goudwisselkantoor Antwerpen – Elisabethlaan is direct gesitueerd naast de doorgaande Grotesteenweg (N1) aan Elisabethlaan 4. Daardoor is het uitstekend bereikbaar. U kunt de auto gratis parkeren naast/achter het appartementencomplex aan de Elisabethlaan. Hier heeft Goudwisselkantoor een eigen bovengrondse parking

Reist u met het openbaar vervoer? Tramhalte Berchem Koninklijkelaan is op ca. 3 min. loopafstand van ons kantoor. Tramlijn 7 en 15 stoppen hier.

> Plan uw route

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Altijd dichtbij

Goudwisselkantoor is een landelijke organisatie met verschillende goudwisselkantoren in België, Nederland en Duitsland. Voor goud kopen en verkopen kunt u dus terecht in een van onze locaties. Zowel de vaste kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Antwerpen-Berchem of omgeving? Dan heten we u welkom in Goudwisselkantoor Antwerpen – Elisabethlaan.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Tevreden? Direct contante betaling!

Route