Veghel

Veghel

Goudwisselkantoor Veghel

Vanaf 24 juli is ons mobiele kantoor in Veghel gesloten. U bent per direct van harte welkom op ons nieuwe adres aan de Marktstraat 1a in Uden.

Wilt u goud kopen, verkopen of verpanden in Veghel? Dan bent u van harte welkom in het mobiele Goudwisselkantoor! Elke dinsdag staan we voor de Hema in Veghel. Bij Goudwisselkantoor kunt u terecht met goud en zilver, diamanten, horloges, munten en bankbiljetten. We taxeren uw voorwerpen vrijblijvend en doen u een reëel aanbod.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Verpanden
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Hoofdstraat 36 (Plein bij de Hema)
5461 JG Veghel
Tel. 088 - 102 10 06
veghel@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Ma: Gesloten
Di: 10:00 - 16:00 uur
Wo: Gesloten
Do: Gesloten
Vr: Gesloten
Za: Gesloten
Zo: Gesloten

Service dichtbij

Service bij u om de hoek. Dat is het idee van het mobiele Goudwisselkantoor Veghel. Met dezelfde service en mogelijkheden als onze vaste kantoorlocaties. Dus, wilt u uw gouden sieraden verkopen? Uw kostbaarheden tijdelijk verpanden? Of wilt u investeren in de edelmetalen goud of zilver? Bij het mobiele Goudwisselkantoor Veghel regelt u het allemaal. 

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan 150 jaar ervaring

Mobiel Goudwisselkantoor Veghel biedt u meer dan 150 jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. Dat brengt u voordelen. We kennen de markt en zijn bekend met heel veel soorten verzamelobjecten en edelmetalen. Bovendien: heeft u naast oude sieraden ook nog munten of bankbiljetten? Dan kunt u met alles terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk.

Welkom zonder afspraak

U bent welkom met en zonder afspraak. We helpen u in een discrete ruimte. In alle rust taxeren we uw kostbaarheden. Heeft u vragen over het investeren in edelmetalen? Onze deskundige taxateur wisselt graag met u van gedachten over de mogelijkheden. Een afspraak maken mag, maar is geen vereiste.

Landelijk werkende organisatie

Goudwisselkantoor is een landelijk werkende organisatie met goudwisselkantoren in Nederland, België en Duitsland. Voor goud kopen en verkopen kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland. Zowel in onze kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Veghel of omgeving? Dan heten we u welkom in het mobiele Goudwisselkantoor Veghel.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Tevreden? Direct contante betaling!

Route