Gouda

Gouda

Goudwisselkantoor Gouda

Welkom bij Goudwisselkantoor Gouda, uw deskundige partner voor al uw behoeften op het gebied van edelmetalen, valuta en kostbaarheden. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid scala aan diensten, van het kopen en verkopen van goud en zilver tot het taxeren en veilen van uw waardevolle sieraden, munten en horloges.

Onze ervaren specialisten staan ​​klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Of u nu nieuwsgierig bent naar de actuele waarde van uw bezittingen of ze wilt omzetten in contant geld, wij bieden een grondige en kosteloze taxatie. U kunt vertrouwen op onze eerlijke schattingen en snelle uitbetalingen, zodat u met een gerust hart bij ons kunt handelen.

Ontdek vandaag nog de toegevoegde waarde van onze betrouwbare service en expertise. Bij Goudwisselkantoor Gouda bent u verzekerd van een professionele en persoonlijke benadering, waarbij uw kostbaarheden altijd de aandacht krijgen die ze verdienen.

U kunt ons vinden aan de Agnietenstraat 48, Gouda, Nederland.

Onze diensten: 
 Kopen
 Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Verpanden
 Veilen
 Taxeren
Taxatie diamanten
Inkoop diamanten

Bezoek vandaag nog Goudwisselkantoor Gouda voor een vrijblijvende taxatie.
Direct langskomen, navigeer naar deze locatie >>

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Agnietenstraat 48
2801HX Gouda
Tel. 0182449012
gouda@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur

Laat uw kostbaarheden taxeren

Bij Goudwisselkantoor Gouda kunt u zonder afspraak langskomen voor een taxatie van uw kostbaarheden. Ons kantoor heeft ruime openingstijden, dus u bent altijd welkom op het moment dat het u uitkomt. Mocht u toch de voorkeur geven aan een afspraak, dan kunt u eenvoudig contact opnemen via ons klantenservicenummer of de afsprakenplanner op onze website gebruiken. Vergeet niet om bij uw bezoek een geldig legitimatiebewijs mee te nemen voor een vlotte afhandeling.

Uw specialist van waarde

Goudwisselkantoor heeft meer dan 40 jaar ervaring in het in- en verkopen van edelmetalen en verzamelobjecten. Als familiebedrijf zijn we trots op onze lange geschiedenis en onze expertise op dit gebied. Met meer dan 150 vestigingen in Nederland, België en Duitsland bieden we niet alleen deskundigheid, maar ook gemak. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor goud en zilver, maar ook voor horloges, edelstenen en verzamelobjecten zoals munten en bankbiljetten.

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Gratis taxatie
  • Contante betaling
  • Oog voor uw privacy
  • Alles onder één dak
  • 150+ locaties: altijd een kantoor dichtbij

 

Kom langs bij Goudwisselkantoor Gouda en ervaar de unieke combinatie van kennis, service en gemak die wij bieden. Ontdek zelf waarom wij uw one-stop-bestemming zijn voor het waarderen en verkopen van al uw kostbaarheden.

Uw route naar Goudwisselkantoor Gouda

Het Goudwisselkantoor in Gouda  kunt u vinden aan de Agnietenstraat 48 in het centrum van de stad. Deze locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer zeer toegankelijk.

>> Navigeer naar deze locatie

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Tevreden? Direct contante betaling!

Route