Breukelen

Breukelen

Goudwisselkantoor Breukelen 

ELKE MAANDAG IN BREUKELEN

Wilt u goud kopen, verkopen of verpanden in Breukelen? U kunt in uw eigen woonplaats terecht in het mobiele Goudwisselkantoor! Elke maandagmiddag staan we op de parkeerplaats Straatweg 82 in Breukelen. Bij Goudwisselkantoor kunt u uw goud en zilver, diamanten, horloges, (oude) munten, bankbiljetten en laten taxeren en verkopen of verpanden. Taxatie is vrijblijvend en we doen u een reëel aanbod.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Verpanden
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Straatweg 82 (Parkeerplaats)
3621 BS Breukelen
Tel. 088 - 102 10 06
breukelen@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Wo: Gesloten
Do: Gesloten
Vr: Gesloten
Za: gesloten
Zo: Gesloten
Ma: 13:30 - 17:00 uur
Di: Gesloten

Altijd dichtbij

Service bij u om de hoek. Dat is het idee van het mobiele Goudwisselkantoor Breukelen. Natuurlijk met dezelfde service en mogelijkheden als in onze vaste kantoorlocaties. Dus, wilt u uw gouden sieraden verkopen? Uw kostbaarheden tijdelijk verpanden? Of wilt u investeren in de edelmetalen goud of zilver? Bij het mobiele Goudwisselkantoor Breukelen regelt u het allemaal. 

Is vervoer voor u toch een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ruim 30 jaar ervaring

Mobiel Goudwisselkantoor Breukelen biedt u meer dan 30 jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. En daar profiteert u van. We kennen de markt en zijn bekend met heel veel soorten verzamelobjecten en edelmetalen. Bovendien: heeft u naast oude sieraden ook nog munten en bankbiljetten? Dan kunt u met alles terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk.

Welkom zonder afspraak

U bent welkom met en zonder afspraak. We helpen u in een discrete ruimte. In alle rust taxeren we uw kostbaarheden. Heeft u vragen over het investeren in edelmetalen? Onze deskundige taxateur laat u graag zien wat mogelijk is bij uw wensen.

Een afspraak maken mag, maar is geen vereiste. 

Landelijk werkende organisatie

Goudwisselkantoor is een landelijk werkende organisatie met goudwisselkantoren in Nederland en België. Voor goud kopen en verkopen kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland. Zowel in onze kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Breukelen of omgeving? Dan heten we u welkom in het mobiele Goudwisselkantoor Breukelen.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Tevreden? Direct contante betaling!

Route