Zilveren Zwitserse frank

Zilveren Zwitserse frank

Zilveren Zwitserse franken aanschaffen als investering? Dan kiest u voor zekerheid. Met de zilveren franken krijgt uw spaargeld weer echte waarde. Bovendien heeft u uw vermogen weer in eigen beheer. Door zo te investeren in zilveren Zwitserse franken, belegt u niet alleen verstandig uw spaargeld. U kunt er ook serieus rendement mee behalen. Kom naar Goudwisselkantoor voor een vrijblijvend voorstel. U koopt de zilveren franken tegen actuele handelsprijzen.

Over de zilveren Zwitserse frank

De zilveren Zwitserse frank is het meest bekend in munten van ½, 1, 2 en 5 frank. Deze zilveren munten van de Zwitserse Confederatie werden geslagen tussen 1850 – 1967. De voorzijde van de munt toont een vrouwenfiguur met Zwitsers wapenschild. De keerzijde vermeldt de muntwaarde, omringd door een bladerenkrans. De munten werden gedurende een lange periode in een vast zilvergehalte geslagen, te weten 83,5 procent zilver. Alleen de munt van 5 frank heeft een iets hoger zilvergehalte van 90 procent.

Beheer uw spaargeld verstandig

Uw spaarvermogen omzetten in zilveren Zwitserse franken is een verstandige keuze. Allereerst levert de rente over uw spaartegoed bij de bank nagenoeg niets op. Daarnaast blijft de onzekerheid over de euro aanhouden. Dit wordt versterkt door onstabiele economieën en enorme ingrepen van centrale banken. Kunstmatig proberen de Europese instellingen het vertrouwen in de euro overeind te houden. In Europa en daarbuiten zijn verschillende grote banken over de kop gegaan. Met vele gedupeerden als gevolg, denk maar aan de Arco coöperanten. Ook de verschillende affaires die bankinstellingen in opspraak brachten, doen het vertrouwen geen goed.

De zekerheid van zilveren franken

Neem dan de zilveren Zwitserse franken. Zilveren munten behouden altijd waarde door hun samenstelling van zilver. Niet voor niets gebruikte men eeuwenlang zilveren munten in het betalingsverkeer. Deze munten hebben intrinsieke, tastbare waarde en zijn niet te beïnvloeden door afspraken, manipulatie en dergelijke. Nog een voordeel van zilveren Zwitserse franken is dat u zelf uw spaargeld in deze vorm beheert. U beschikt er altijd direct over, zonder tussenkomst van een financiële instelling. Koopt u zilveren franken om rendement te behalen? In de afgelopen periode zijn zeer goede resultaten genoteerd.

Persoonlijke aanpak

Breng meer zekerheid in uw spaarvermogen. Zilveren Zwitserse franken koopt u gemakkelijk en snel bij een vertrouwd adres: Goudwisselkantoor. Al meer dan dertig jaar zijn we actief in edelmetalen en de muntenhandel. U zult onze persoonlijke aanpak waarderen. We ontvangen u in een discrete ruimte in ons Goudwisselkantoor. We beantwoorden graag uw vragen. En doen u vervolgens een vrijblijvend voorstel dat past bij uw wensen.

Altijd een kantoor in de buurt

Kom naar een Goudwisselkantoor bij u in de buurt. Met meer dan 70 locaties in België en Nederland zijn we altijd dichtbij. Van harte welkom.

Zilveren Zwitserse frank