Maple Leaf zilver 1 OZ

Maple Leaf zilver 1 OZ

Wilt u investeren in zilveren munten? Met de bekende zilveren Maple Leaf uit Canada zit u goed. Het is één van de wereldwijd bekende zilveren Troy ounce beleggingsmunten. Deze zilveren munten zijn direct leverbaar én u betaalt geen btw omdat deze munten in de margeregeling vallen.

Zilveren Maple Leaf kopen?

Kom naar één van onze kantoren bij u in de buurt. De zilveren Maple Leaf leveren we uit voorraad en grote afnames binnen enkele werkdagen. U heeft uw zilveren munten snel in uw bezit. We handelen op de actuele koers en u betaalt contant of per bank. U kunt ook anoniem contant muntzilver aankopen. Goudwisselkantoor hanteert hiervoor de wettelijke kaders.Heeft u speciale wensen of wilt u ook andere zilveren munten aanschaffen? We doen u graag een voorstel, passend bij uw wensen.

Maple Leaf internationaal bekend

De Maple Leaf is voor het eerst uitgegeven in 1988 door de Royal Canadian Mint. De munt bevat precies 1 Troy Ounce zilver met een zuiverheid van 99,99%. De Maple Leaf – een esdoornblad –  is één van de nationale symbolen van Canada. De zilveren munt is dan ook direct herkenbaar aan het prominente esdoornblad op de voorkant. Op de achterzijde is Koningin Elizabeth II afgebeeld.

Eigenschappen over de zilveren Maple Leaf

 

De zilveren Maple Leaf heeft de volgende specificaties:

Land van herkomst: Canada
Fabrikant: Royal Canadian Mint
Materiaal: Zilver
Gehalte: 999,9/1000
Gewicht bruto: 31,1 gram
Gewicht netto: 31,1 gram (1 troy ounce)
Diameter: 37,97 mm.

Zilveren Maple Leaf kopen bij Goudwisselkantoor

Geef uw spaargeld niet in handen van een grillige markt. Zilveren munten bieden u zekerheid in alle tijden. We wisselen graag eens van gedachten met u over de mogelijkheid van investeren in zilver. Met kantoren door het hele land zijn we altijd bij u in de buurt. Van harte welkom!

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Maple Leaf zilver 1 OZ