Zilveren munten kopen

Zilveren munten kopen

Zilveren munten aanschaffen. Dat is uw overweging waard! Zilveren munten lenen zich uitstekend om uw spaargeld of vermogen veilig te stellen bijvoorbeeld. Het is ook goed mogelijk om winst te behalen met kopen en verkopen van zilveren munten. Bent u gewoon liefhebber van (Nederlandse) munten? Zilveren munten hebben het allemaal in zich.

Zilveren munten kopen?

Met een relatief kleine investering kunt u een leuke hoeveelheid zilveren munten kopen. Ook omdat u over zilveren munten geen btw hoeft te betalen, omdat muntzilver onder de margeregeling valt. Zowel voor investeren als verzamelen is het kopen van zilveren munten een goede keuze. Goudwisselkantoor levert zilveren munten direct uit voorraad of binnen enkele werkdagen. Dus u beschikt snel over fysiek muntzilver, zonder tussenpartij of lange levertijden. Wel zo prettig. U betaalt uw zilveren munten contant of per bank. Contact aankopen kan ook anoniem. Goudwisselkantoor hanteert hiervoor de wettelijke kaders.

Over zilveren munten

Het kopen van zilveren munten is een betrouwbare investering. Munten worden uitgegeven door officiële munthuizen. Ze zijn dan ook nationaal en internationaal bekend en erkend. U beschikt ermee over fysiek zilver, waarmee u tastbare waarde in bezit heeft. Edelmetalen bieden u zekerheid in alle tijden. Meer hierover leest u in de veelgestelde vragen (FAQ).

Nederlands zilvergeld

Veelgevraagd is het Nederlandse zilvergeld. De guldens, rijksdaalders en tientjes van voor 1967 hebben een zilvergehalte van 72%. Voor ’67 zijn ze lang het wettige betaalmiddel geweest. Naast de zilverwaarde bevatten ze dus ook historische waarde. Dit kan als extra toegevoegde waarde worden gezien. Mede door de grote hoeveelheden en de lage premie zijn deze munten erg interessant. Deze munten zijn dan ook een prima zilver-investering.

Zilveren Troy-ounce munten

Ook de internationale ‘Troy-ounce’-munten zijn geliefd. Bekend zijn de zilveren Philharmoniker, Maple Leaf, American Silver Eagle en de Panda. De aanschafwaarde van deze zilveren munten ligt vaak wel weer een stuk hoger ligt dan bij de zilveren guldens.

Zilveren munten kopen bij Goudwisselkantoor

Geef uw spaargeld niet in handen van een grillige markt. Muntzilver geeft u zekerheid in alle tijden. We wisselen graag eens van gedachten met u over de mogelijkheid van investeren in zilveren munten. Met ruim 70 kantoren in Nederland en België zijn we altijd bij u in de buurt. Van harte welkom!

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Zilveren munten kopen