Zilveren Franse frank

Zilveren Franse frank


Zilveren Franse franks zijn een prima zilverinvestering. Wilt u uw spaargeld veiligstellen of muntzilver kopen om rendement te behalen? Zilveren Franse franks hebben het beide in zich. Bij Goudwisselkantoor koopt u de zilveren munten tegen actuele handelsprijzen. Kom voor een vrijblijvend voorstel naar een Goudwisselkantoor bij u in de buurt.

Over de zilveren Franse frank

Zilveren Franse franks zijn rond het begin van de 19e eeuw in omloop gekomen. Deze zilveren munten kennen een relatief hoog zilvergehalte. Ze zijn daarom goed geschikt als beleggingsmunt. De ontwerpen van de verschillende muntstukken variëren nogal. Wel komt steeds de revolutionaire Franse volksleus Liberté, Egalité et Fraternité terug op de zilveren Franse franks.

Maakt u de juiste keuze?

Uw spaargeld wegzetten bij uw bank is meer niet vanzelfsprekend veilig en vertrouwd. Sinds het uitbreken van de economische crises aan het begin van deze eeuw zijn er veel zaken veranderd. Grote bankinstellingen bleken zomaar ineens failliet te kunnen gaan. Velen raakten hierdoor (een deel van) hun vermogen kwijt. Complete eurolanden moesten gered worden met honderden miljarden nieuw geld. En centrale banken brengen even zo grote hoeveelheden nieuw geld in de markt om de economie enigszins op peil te houden. Astronomische schulden in de hele eurozone zijn het gevolg. Hoe lang dit nog in stand blijft weet niemand. De hernieuwde interesse in (munt)zilver en goud laat zien dat echte, tastbare waarde in het geld- en handelsverkeer onmisbaar blijkt.

Zekerheid en rendement met Franse franks

Het muntzilver van de Franse frank biedt u zekerheid. Dankzij hun zilvergehalte blijven deze munten altijd waardevol. Niet voor niets heeft men eeuwenlang betaald en gehandeld met zilveren munten, die echte waarde vertegenwoordigen. Zilveren munten zijn niet te manipuleren. Bovendien heeft u ze in eigen beheer. U beschikt dus altijd direct over uw spaargeld zonder tussenkomst van een bank of andere instantie.

Naast een veilige investering kunt u met zilveren Franse franks gunstige rendementen behalen. In de afgelopen periode zijn zeer goede resultaten genoteerd.

Uw gekochte muntzilver direct in bezit

Kies ook voor de zekerheid van de zilveren Franse franks. Bij Goudwisselkantoor koopt u ze eenvoudig en snel. Bovendien betaalt u over zilveren franks geen btw, omdat muntzilver in de margeregeling valt. Contant aankopen kan ook anoniem. Goudwisselkantoor hanteert hiervoor de wettelijke kaders.

Koop uw zilveren franks bij u in de buurt

Kom naar een Goudwisselkantoor bij u in de buurt. U zult onze persoonlijke aanpak waarderen. We ontvangen u in een discrete ruimte, waar we al uw wensen en vragen beantwoorden. Wil u bijvoorbeeld de zilveren Franse franks combineren met andere gouden of zilver munten? We doen u een vrijblijvend voorstel wat past bij uw wensen. Met meer dan 70 locaties in België en Nederland zijn we altijd dichtbij. Gebruik de locatiezoeker hieronder en vind zo het dichtstbijzijnde kantoor.

Zilveren Franse frank