Wiener Philharmoniker zilver 1 OZ

Wiener Philharmoniker zilver 1 OZ

Wilt u investeren in zilveren munten? De zilveren Wiener Philharmoniker uit Oostenrijk is één van de wereldwijd erkende zilveren beleggingsmunten. Goudwisselkantoor levert deze zilveren munten snel uit. Bovendien betaalt u geen btw, omdat de munten in de margeregeling vallen.

Zilveren Wiener Philharmoniker kopen?

Kom naar één van onze vestigingen bij u in de buurt. We ontvangen u persoonlijk in een discrete ruimte. Heeft u speciale wensen? Of wilt u een combinatie maken van zilveren munten? We denken graag mee wat in uw situatie het beste past. De zilveren Wiener Philharmoniker munten zijn snel leverbaar. U heeft uw munten binnen direct of binnen enkele werkdagen fysiek in bezit. We handelen op de actuele koers en u kunt zowel contant als per bank betalen. Contant aankopen kan ook anoniem. Goudwisselkantoor hanteert hiervoor de wettelijke kaders.

Wiener Philharmoniker internationaal bekend

De zilveren Wiener Philharmoniker is de eerste Europese zilveren beleggingsmunt van 1 Troy ounce zilver. De munt wordt sinds 2008 jaarlijks uitgegeven, de gouden uitgave al sinds 2002. De munt weegt bevat precies 1 Troy Ounce zilver met een zuiverheid van 99,99%. De munt dankt zijn naam aan het Wiener Philharmoniker Orkest. Op de voorzijde van de munt staan dan ook de instrumenten van de bekende Weense orkest.  De keerzijde van de munt toont het beroemde orgel uit de Grote Zaal van de concerthal in Wenen.

Eigenschappen zilveren Wiener Philharmoniker

De zilveren Philharmoniker heeft de volgende specificaties:

Land van herkomst: Oostenrijk
Fabrikant: Austrian Mint
Materiaal: Zilver
Gehalte: 999,9/1000
Gewicht bruto: 31,1 gram
Gewicht netto: 31,1 gram (1 troy ounce)
Diameter: 37 mm.

Zilveren Philharmoniker kopen bij Goudwisselkantoor

Zilveren munten bieden u zekerheid in alle tijden. We wisselen graag eens van gedachten met u over de mogelijkheid van investeren in zilver. Met kantoren door het hele land zijn we altijd bij u in de buurt. Van harte welkom!

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Wiener Philharmoniker zilver 1 OZ