Zilveren Belgische frank

Zilveren Belgische frank

Zilveren Belgische franks als spaargeld of belegging? Dat is een slimme gedachte. Door zilveren munten aan te schaffen, biedt u de onzekerheid van de euro en bankinstellingen het hoofd. Met zilveren Belgische franks heeft u weer tastbare waarde in handen. Beheer uw spaargeld verstandig en zet een deel ervan om in de zilveren Belgische frank. Kom naar Goudwisselkantoor voor een vrijblijvend voorstel.

Over de zilveren Belgische frank

Zilveren Belgische frank munten zijn sinds 1832 geslagen. Ze variëren van 20 centimes tot muntstukken van 500 frank. Voor beleggingsdoeleinden worden de muntstukken van 20 tot 500 frank het meest gebruikt. Deze hebben een zuiverheid van ruim 80 procent zilver. Over zilveren franks betaalt u ook geen btw, omdat muntzilver in de margeregeling valt.

Is uw spaargeld veilig?

Uw spaarvermogen bij de bank is niet vanzelfsprekend veilig en vertrouwd. Allereerst levert de spaarrente over uw vermogen nagenoeg niets op. Daarbij komt de aanhoudende onzekerheid over de euro door de economische crises. Centrale banken doen kolossale ingrepen om het vertrouwen in de euro overeind te houden. In Europa en daarbuiten zijn verschillende grote banken omgevallen. Met vele gedupeerden als gevolg, denk maar aan de Arco coöperanten. Ook de verschillende zaken die bankinstellingen in opspraak brachten doen aan het vertrouwen geen goed.

De zekerheid van zilveren franks

Zet u daar de zilveren Belgische franks eens tegenover. Deze munten hebben en houden altijd hun waarde door hun zilvergehalte. Dat werd eeuwen geleden al scherp gezien. Al sinds het begin van de beschaving betaalt en handelt men met producten die tastbare waarde vertegenwoordigen: zilver en goud. Daarnaast zijn zilveren munten niet te manipuleren. Bovendien hebt u uw spaargeld in de vorm van muntzilver in eigen beheer. U beschikt altijd direct over uw spaargeld zonder tussenkomst van een andere partij. Kiest u voor zilveren franks voor het rendement? In de afgelopen periode zijn zeer goede resultaten genoteerd.

Koop uw franks bij u in de buurt

Kies ook voor zekerheid in uw spaarvermogen. Zilveren Belgische franks koopt u gemakkelijk en snel bij een vertrouwd adres: Goudwisselkantoor. Al meer dan dertig jaar zijn we actief in edelmetalen en de verzamelbranche. Kom naar een Goudwisselkantoor bij u in de buurt. U zult onze persoonlijke aanpak waarderen. We ontvangen u in een discrete ruimte, waar we al uw wensen en vragen beantwoorden. En doen u vervolgens een vrijblijvend voorstel dat aansluit bij uw wensen. Contant aankopen kan ook anoniem. Goudwisselkantoor hanteert hiervoor de wettelijke kaders.

Met meer dan 70 locaties in België en Nederland zijn we altijd dichtbij. Gebruik de locatiezoeker hieronder en vind zo het dichtstbijzijnde kantoor.

Zilveren Belgische frank