American Eagle zilver 1 OZ

American Eagle zilver 1 OZ

Overweegt u om in zilver te investeren? De American Silver Eagle is één van de bekendste beleggingsmunten. De munt is veel gevraagd door beleggers binnen en buiten de Verenigde Staten. Bij Goudwisselkantoor schaft u de Silver Eagles eenvoudig en snel aan.

Zilveren American Eagle kopen?

Kom naar één van onze vestigingen bij u in de buurt. De zilveren American Eagle is snel leverbaar. U heeft uw munten binnen enkele werkdagen fysiek in bezit. We handelen op de actuele koers en u kunt zowel contant als per bank betalen. Bovendien betaalt u geen btw, omder de zilveren Eagles in de margeregeling vallen. Contant aankopen kan ook anoniem. Goudwisselkantoor hanteert hiervoor de wettelijke kaders. Heeft u speciale wensen? Of wilt u een combinatie maken van zilveren munten? We doen u graag een voorstel wat bij uw wensen het beste past.

Zilveren American Eagle internationaal bekend

De United States Mint produceert sinds 1986 de zilveren Eagle. De munt wordt ieder jaar opnieuw geslagen in West Point Mint, één van de locaties van de U.S. Mint. De oplage van de munten is over het algemeen hoog, vanwege de enorme vraag uit eigen land. Maar ook bij investeerders en verzamelaars van andere werelddelen is de munt geliefd.

American Eagle: Amerika’s trots

De Amerikaanse zeearend siert de voorzijde van de munt. Met pijlen en een palmtak in zijn poten. De keerzijde toont een vrij ontwerp van ‘Lady Liberty’. Beide beeltenissen symboliseren de kracht en vrijheid van de Verenigde Staten.

American Eagle in detail

De zilveren American Eagle heeft de volgende specificaties:

Land van herkomst: Verenigde Staten
Fabrikant: U.S. Mint, West Point Mint
Materiaal: Zilver
Gehalte: 999,9/1000
Gewicht bruto: 31,1 gram
Gewicht netto: 31,1 gram (1 troy ounce)
Diameter: 40,6 mm.

Zilveren American Eagle kopen bij Goudwisselkantoor

Zilveren troy ounce munten bieden u zekerheid in alle tijden. We wisselen graag eens van gedachten met u over de mogelijkheid van investeren in zilver. Met kantoren door het hele land zijn we altijd bij u in de buurt. Van harte welkom!

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

American Eagle zilver 1 OZ