Zilveren tientje verkopen?

Zilveren tientje verkopen?

Verkoop uw zilveren tientje bij Goudwisselkantoor. Bent u benieuwd naar de waarde van uw zilveren tien gulden? Kom langs bij Goudwisselkantoor. Daar helpen we u snel en deskundig bij het verkopen van uw zilveren munten.

Uw zilveren tientje verkopen is heel eenvoudig:
>   U bent welkom zonder afspraak
>   We taxeren uw zilver gratis
>   Ons aanbod is vrijblijvend
>   Bij verkoop betalen we u direct uit

Maak een afspraak voor gratis taxatie >>>

Vind hier een kantoor bij u  in de buurt >>>

Waar kan ik mijn zilveren tientje verkopen?

Om uw zilveren tientje te verkopen gaat u naar een Goudwisselkantoor bij u in de buurt. Bij Goudwisselkantoor bent u verzekert van een reële prijs voor uw 10 gulden zilver. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring met het inkopen en verkopen van zilveren en gouden munten. We zijn goed op de hoogte van de actuele handelsprijzen en kennen ook de historische waarde van uw verzamelmunten.

Gratis taxatie en contante betaling

Ontdek wat uw zilveren tientje waard is. U ontvangt van ons een gratis en vrijblijvende taxatie van uw zilvergeld. Wij doen u een goed aanbod op basis van de actuele marktwaarde. Ook als u nog andere zilveren munten of voorwerpen heeft kunt u die bij ons laten taxeren. Is alles naar tevredenheid? Als u uw zilveren tientje verkoopt, krijg u het geld direct contant uitbetaald. Dat is snel verdiend!

Wat levert mijn zilveren tientje op?

Er zijn verschillende soorten zilveren tientjes geslagen. De waarde van een zilveren tientje verschilt per exemplaar. De oudheid en gaafheid spelen een rol, net als het zilvergehalte. Daarbij is ook de actuele zilverprijs een belangrijke factor. Wilt u weten wat uw munt waard is? Bezoek een Goudwisselkantoor voor een vrijblijvende taxatie van uw zilveren munten. Een afspraak is niet nodig, stap gewoon binnen!

Welke zilveren tientjes zijn er?

De 10 gulden zilver zijn geslagen ten tijde van Juliana en Beatrix. Het zilveren tientje van Koningin Juliana (1948-1980) is er in twee varianten. De ene munt is geslagen in 1970 en de andere in 1973. De andere uitvoering van het zilveren tientje is van Koningin Beatrix (1980-2013). Hier zijn meerdere varianten van. Van Beatrix zijn de tientjes geslagen in 1994, 1995, 1996, 1997 en 1999.

Benieuwd naar de waarde van uw zilveren tientje?

Maak hier een afspraak >>> 

Vind een locatie bij u  in de buurt >>>

Zilveren tientje verkopen?