50 gulden verkopen?

50 gulden verkopen?

Verkoop uw zilveren 50 gulden munt bij Goudwisselkantoor. Bent u benieuwd naar de waarde van uw vijftig guldenmunt? Kom langs bij een Goudwisselkantoor bij u in de buurt. Wij taxeren uw zilveren munten en doen u direct een goed aanbod.

Uw zilveren 50 gulden verkopen is heel eenvoudig:
>   Kom langs bij een Goudwisselkantoor
>   Laat uw munt taxeren door onze expert
>   Ontvang vrijblijvend een goed aanbod
>   Bij verkoop krijgt u direct uitbetaald

Maak een afspraak voor gratis taxatie > 
Vind een locatie bij u in de buurt > 

Wat levert mijn zilveren 50 gulden munt op?

Bij Goudwisselkantoor ontdekt u eenvoudig wat uw zilveren vijftig guldenmunt oplevert. Bezoek ons kantoor bij u in de buurt. Onze medewerker ontvangt u in een prettige en discrete ruimte. Daar kan hij of zij in alle rust uw munt taxeren. U bent hier zelf bij aanwezig, dus u kunt het proces met eigen ogen volgen. Als de waarde is vastgesteld, doen we u direct een helder aanbod. Tevreden? Dan kopen wij uw munt graag van u in.

Verkoop uw zilveren munt bij Goudwisselkantoor

Verkoop uw 50 gulden munt bij Goudwisselkantoor, dan bent u verzekert van een reële prijs. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met het inkopen en verkopen van zilveren en gouden munten. We zijn goed op de hoogte van de actuele handelsprijzen en kennen ook de historische waarde van uw verzamelmunten. Bent u benieuwd naar de waarde van uw zilveren munten? Zoekt u een goed adres om uw zilveren kostbaarheden te verkopen? Kom langs bij Goudwisselkantoor bij u in de buurt.

Varianten van de zilveren 50 gulden

Van de 50 gulden munt in zilver zijn meerdere varianten in omloop. Elke zilveren 50 gulden heeft een gestileerd Beatrix op de voorzijde. Maar er zijn in de loop van de jaren verschillende uitvoeringen gemaakt. De zilvermunt is geslagen in 1982, 1984, 1987, 1988, 1990, 1991, 1994, 1995 en 1998, telkens naar een ander ontwerp.

Zilveren munten verkopen

De tijd dat we met zilveren munten betaalden ligt ver achter ons. Toch zijn zilveren munten nog altijd heel bekend. Wellicht heeft u thuis ook nog zilveren muntgeld? Het is de moeite waard om dit te laten taxeren. Goudwisselkantoor biedt u een goede prijs voor uw munten. En we betalen u direct contant uit. Dat is snel verdiend!

Maak een afspraak voor gratis taxatie > 
Vind een locatie bij u in de buurt > 

50 gulden verkopen?