Zilverbaar 31,1 gram

Zilverbaar 31,1 gram


Investeren in zilverbaren is een verstandige keuze. Edelmetalen behouden immers altijd hun waarde. Bij Goudwisselkantoor koopt u zilverbaren in gewichten van 20 gram tot en met 1 kilo. De zilverbaar van 31,1 gram bevat precies 1 troy ounce zuiver zilver! Het wordt daarom ook wel een ‘troy ounce baartje’ genoemd. We leveren u deze baren snel en gemakkelijk.

Zilverbaar van 31,1 gram kopen?

Ga naar één van onze kantoren bij u in de buurt. We ontvangen u in een discrete ruimte. U kunt één baartje aanschaffen maar natuurlijk ook meerdere baren combineren. Onze taxateur legt u graag uit wat bij uw wensen past. U zult ervaren dat er veel mogelijk is. Zilverbaren van 31,1 gram zijn snel leverbaar. We handelen op de actuele koers en u kunt zowel contant als per bank betalen.

Betrouwbare zilverbaren

De zilverbaren van 31,1 gram die Goudwisselkantoor levert, zijn LBMA gecertificeerd. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun zilverbaren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar. Zilverbaren zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs een serienummer vermeld op de baar.

Zilverbaar van 31.1 gram kopen bij Goudwisselkantoor

Voor nu en voor de toekomst is het verstandig om uw vermogen deels in zilver om te zetten. Wij zijn u graag van dienst om dit te realiseren. Er is altijd een Goudwisselkantoor in de buurt. Kom eens vrijblijvend van gedachten wisselen. Welkom!

Binnen 3 stappen aankopen:

Stap 1: Kom langs bij een van onze kantoren
Stap 2: Overleg met onze specialist in een discrete ruimte
Stap 3: Na betaling en akkoord ontvangt u de aankoop

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Zilverbaar 31,1 gram