Zilverbaar 20 gram

Zilverbaar 20 gram

Investeren in zilverbaren is een verstandige keuze. Edelmetalen behouden immers altijd hun waarde. Bij Goudwisselkantoor koopt u zilverbaren in gewichten van 20 gram tot en met 1 kilo. Een baartje van 20 gram is snel leverbaar. De baar bevat 20 gram zilver met een zuiverheid van 99,99%.

Zilverbaar van 20 gram kopen?

Ga naar één van onze kantoren bij u in de buurt. We ontvangen u in een discrete ruimte. U kunt één baartje aanschaffen maar natuurlijk ook meerdere baren combineren. Onze taxateur legt u graag uit wat bij uw wensen past. U zult ervaren dat er veel mogelijk is. Zilverbaren van 20 gram zijn snel leverbaar. Betalen kan zowel contant als per bank.

Betrouwbare zilverbaren

De zilverbaren van 20 gram die Goudwisselkantoor levert, zijn LBMA gecertificeerd. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun zilverbaren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar. Zilverbaren zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs een serienummer vermeld op de baar.

Zilverbaar van 20 gram kopen bij Goudwisselkantoor

Voor nu en voor de toekomst is het verstandig om uw vermogen deels in zilver om te zetten. Wij zijn u graag van dienst om dit te realiseren. Er is altijd een Goudwisselkantoor in de buurt. Kom bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek. Welkom!

Binnen 3 stappen aankopen:

Stap 1: Kom langs bij een van onze kantoren
Stap 2: Overleg met onze specialist in een discrete ruimte
Stap 3: Na betaling en akkoord ontvangt u de aankoop

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Zilverbaar 20 gram