Zilverbaar 1000 gram

Zilverbaar 1000 gram

Overweegt u zilverbaren aan te schaffen? Een verstandige keuze! Edelmetalen behouden immers altijd hun waarde. Bij Goudwisselkantoor koopt u zilverbaren in gewichten van 20 gram tot en met 1 kilo. Een baar van 1000 gram is snel leverbaar. De baar bevat exact 1 kilo zilver met een zuiverheid van 99,99%.

Zilverbaar van 1000 gram kopen?

Ga naar één van onze kantoren bij u in de buurt. We ontvangen u in een discrete ruimte. U kunt één zilverbaar aanschaffen maar natuurlijk ook een combinatie maken van verschillende baren zilver of goud. Onze taxateur legt u graag uit wat bij uw wensen past. U zult ervaren dat er veel mogelijk is. Zilverbaren van 1000 gram zijn snel leverbaar. We handelen op de actuele koers en u kunt zowel contant als per bank betalen. Wilt u anoniem  contant zilver aankopen? Dat kan. Goudwisselkantoor hanteert hiervoor de wettelijke kaders.

Betrouwbare zilverbaren

Goudwisselkantoor levert zilverbaren die LBMA gecertificeerd zijn. De London Bullion Market Association (LBMA) is een vereniging waar bekende smelterijen bij aangesloten zijn. Koopt u zilverbaren met het LBMA keurmerk? Dan weer u zeker dat uw baren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En dus zijn ze gemakkelijk en wereldwijd verhandelbaar. Zilverbaren zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid goed is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs een serienummer vermeld op de baar.

Zilverbaar van 1000 gram kopen bij Goudwisselkantoor

Voor nu en voor de toekomst is het verstandig om uw vermogen deels in zilver om te zetten. Wij zijn u graag van dienst om dit te realiseren. Er is altijd een Goudwisselkantoor in de buurt. Kom eens bij ons langs om uw wensen te bespreken. Welkom!

Binnen 3 stappen aankopen:

Stap 1: Kom langs bij een van onze kantoren
Stap 2: Overleg met onze specialist in een discrete ruimte
Stap 3: Na betaling en akkoord ontvangt u de aankoop

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Zilverbaar 1000 gram