Zilverbaren

Zilverbaren

Zilverbaren aanschaffen is een uitstekende zakelijke investering. Door te investeren in zilverbaren krijgt u fysieke, tastbare waarde in uw bezit. Waarover u altijd en direct beschikking heeft. Zilverbaren kunnen uw vermogen beschermen. Zowel in goede tijden als in crisisjaren.

Investeer in zilverbaren

Ons huidige financiële systeem is kwetsbaarder dan ooit. Wellicht leven er bij u ook vragen als: Wat levert de spaarrente nog op? Hoelang blijft het dollar- en euromuntsysteem nog stabiel? Kan ik wel bij mijn geld, mocht er een crisissituatie ontstaan? Het is daarom een veilige gedachte om uw vermogen deels onder te brengen in edelmetalen. Zilverbaren aanschaffen is dan ook een verstandige keuze. Maar dan wel bij een betrouwbaar en deskundig adres: Goudwisselkantoor. We zijn u graag van dienst!

Direct zilverbaren aanschaffen?

Bij Goudwisselkantoor koopt u internationaal erkende zilverbaren. Wat u koopt, heeft u snel in bezit. We leveren direct uit voorraad of binnen enkele werkdagen. Zo beschikt u direct over uw fysieke edelmetaal. U betaalt het aangekochte zilver contant of per bank. Contant aankopen kan ook anoniem. Goudwisselkantoor hanteert hiervoor de wettelijke kaders. Bezoek één van de Goudwisselkantoren bij u in de buurt om eens van gedachten te wisselen over het kopen van zilverbaren.

Over zilverbaren

Zilver wordt veel gebruikt in de industrie en juweliersbranche en is dus een veelgevraagd edelmetaal. Zilverbaren zijn dan ook belast met 21% btw. Zilverbaren aanschaffen is dan ook het meest interessant vanuit zakelijk oogpunt. U kunt dan de btw terugvorderen.

LBMA-gecertificeerd

Zilverbaren zijn er in verschillende gewichten. We leveren ze al vanaf 20 gram t/m 1 kilo. Zilverbaren van 1 kilo zijn populair en worden dan ook veel gevraagd. Alle zilverbaren die Goudwisselkantoor levert zijn gegoten in fijn zilver. Dat betekent dat ze een zuiverheid hebben van tenminste 99,99% – ook wel aangemerkt als 999/1000. Goudwisselkantoor werkt met LBMA-gecertificeerde baren. Deze baren hebben een Good Delivery-status en zijn zowel nationaal als internationaal uitstekend te verhandelen.

Zilverbaren kopen bij Goudwisselkantoor

Ga verstandig om met uw vermogen. Zilver biedt u zekerheid in alle tijden. We wisselen graag eens van gedachten met u over de mogelijkheid van investeren in zilver. Met ruim 70 kantoren in Nederland en België zijn we altijd bij u in de buurt. Van harte welkom!

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Zilverbaren