Omega De Ville referentienummers

Omega De Ville referentienummers

Omega De Ville horloges verkopen bij Goudwisselkantoor

Bij het Goudwisselkantoor hebben we al heel wat jaren ervaring op het gebied van in- en verkopen van Omega De Ville Heritage horloges. Heeft u een Omega De Ville horloge en wilt u dat laten taxeren of verkopen door een betrouwbare partij met veel expertise? Dan moet u toch eens langskomen bij een van onze Goudwisselkantoren om de waarde te laten bepalen van uw Omega De Ville.

Vertrouwd uw Omega De Ville horloge verkopen aan de experts van het Goudwisselkantoor

De experts bij het Goudwisselkantoor kennen de materie van de Omega De Ville goed. Ze weten waar ze mee te maken hebben. U kunt er dan ook van op aan dat u daar eerlijk behandeld wordt en een taxatie eerlijk verloopt. En dat u de marktconforme waarde krijgt voor uw Omega De Ville horloge, mits deze in goede staat is. Een horloge wat u aanbiedt moet uiteraard echt zijn. Het moet in goede staat zijn en het liefst nog zoveel mogelijk van de originele doos en papieren erbij. Dit is voor verzamelaars namelijk erg belangrijk.

VIND EEN KANTOOR >

Het referentienummer van uw Omega De Ville horloge

Om u te helpen bij het herkennen of uw Omega De Ville horloge echt is, of uit welke collectie het is, bieden wij u op verschillende pagina’s wat achtergrondinformatie. Op deze pagina vindt u achtergrondinformatie over de referentienummers van de Omega De Ville. Een horloge van Omega wat thuishoort in het rijtje van Omega horloges die iconisch zijn voor het merk. We vinden de horloges ook op de vintage markt terug omdat het al lang bestaat. Daarnaast zien we het ook nog op de nieuw en nieuw gebruikte markten. Als u uw horloge niet herkent in dit verhaal, kunt u ook nog een van onze andere pagina’s bekijken. Aan de hand daarvan kunt u uw Omega De Ville horloge herkennen. En anders zijn er altijd nog de experts van het Goudwisselkantoor. Die hebben veel ervaring met horloges en herkennen deze vaak al snel.

Omega De Ville ST165.0033

Omega De Ville met het referentienummer ST165.0033 is één van de eerste Omega De Ville modellen die ooit uitgebracht is. Dit horloge was eerst onderdeel van de Seamaster collectie, maar werd in 1967 losgekoppeld. Het ging toen zelfstandig verder als de De Ville collectie. We zien bij dit horloge eigenlijk een heel simpel ontwerp maar wel echt perfect voor het zijn van een zogenaamde ‘’dresswatch’’ oftewel een horloge wat goed bij een pak gedragen kan worden. De kast kan zowel uit goud als uit staal gemaakt zijn en is rond met elegante pootjes om de band aan te bevestigen. De doorsnee van de kast is zo’n 34 millimeter en een echt duidelijk aanwezige bezel heeft het horloge niet. De kast is gesloten met plexiglas wat in die tijd heel normaal was. In de kast zien we wijzerplaten in bijvoorbeeld zilver, goud, wit of blauw. Deze zijn van een simpel ontwerp waarbij de uren door streepjes worden aangeduid en de minuten door weer veel kleinere streepjes. Onder 12 uur staat het Omega logo en boven 6 uur zien we De Ville. De wijzers zijn vaak in dezelfde kleur als de kast en hebben een klein stukje wat oplicht in het donker en zorgt voor goede afleesbaarheid in zo’n situatie. Aan de zijkant van de kast zien we een kroon in hetzelfde materiaal als de kast. Het horloge is waterdicht tot 30 meter en loopt op het kaliber 552. Dit is een automatisch uurwerk wat door Omega gemaakt is.

Omega De Ville 166.0134

De Omega DeVille met het referentienummer 166.0134 is een horloge uit de De Ville collectie van Omega met een datumfunctie. Het was één van de eerste modellen van deze collectie met een datumfunctie en werd in 1972 op de markt gebracht. Ook dit horloge heeft dat typische klassiek elegante ontwerp wat we bij de Omega De Ville horloges zien. Een echte ‘’dresswatch’’ dus. De kast van het horloge is rond met een doorsnee van 36 millimeter en mooie elegante pootjes waar de band aan bevestigd kan worden. De band die aan dit horloge komt is altijd een leren band. Het materiaal van de kast kan staal of goud zijn. De kast heeft niet echt een duidelijk aanwezige bezel en de kast is afgesloten met plexiglas wat in die tijd normaal was. In die kast zien we een eenvoudig ontworpen wijzerplaat die in de kleuren goud, wit, zilver of blauw uitgevoerd kan zijn. Deze heeft streepjes die de uren aanduiden en weer wat kleinere streepjes die de minuten aanduiden. De wijzers zijn uit hetzelfde materiaal gemaakt als de kast. Ze zijn op de puntjes zo gemaakt dat ze oplichten in het donker wat zorgt voor betere afleesbaarheid. Onder 12 uur zien we het Omega logo en boven 6 uur staat De Ville gedrukt. Vervolgens zien we op 3 uur een datumvakje waar de datum afgelezen kan worden. Aan de zijkant van de kast een kroon in hetzelfde materiaal als de kast en het horloge zit op een leren band. Het horloge is waterdicht tot 30 meter en loopt het op het kaliber 1012 wat een automatisch uurwerk is van Omega.

Omega De Ville MD191.0224

De Omega De Ville met het referentienummer MD191.0224 is een elegant Quartz horloge uit de De Ville collectie van Omega wat in 1983 werd uitgebracht. Het horloge heeft een heel klassiek, elegant en luxe ontwerp wat wel typisch was voor de jaren ’80. Toen waren chique horloges met Quartz uurwerken erg geliefd. Het horloge is ook uit goud gemaakt en zit aan een leren band, wat precies bij die stijl past. We zien dus een elegante gouden kast van 33 millimeter in doorsnee die de vorm heeft van een televisie. Vierkant maar met zachte ronde hoeken. Aan die kast hele kleine elegante pootjes waar de band aan bevestigd kan worden en in de kast zien we een gouden wijzerplaat met verticale strepen. Slechts de kwart uren worden aangeduid en wel door kleine gouden puntjes die haast toon in toon zijn met de wijzerplaat. Onder 12 uur staat het Omega logo gedrukt en boven 6 uur De Ville. In het midden slechts een uren- en een minutenwijzer. De kast is gesloten met mineraalglas en aan de zijkant een hele dunne gouden kroon. Dit horloge is niet waterdicht en loopt op het kaliber 1378. Dit is een Quartz uurwerk van Omega wat wel gewoon in Zwitserland vervaardigd is met de hoogste precisie.

Omega De Ville 4601.54

De Omega De Ville met het referentienummer 4601.54 is een horloge uit de De Ville collectie van Omega wat in de jaren ‘90 uitgebracht werd. Dit horloge draagt ook wel de naam De Ville Prestige. Dat duidt op de chronometer certificatie die het uurwerk in dit horloge heeft. Wel houdt het horloge vast aan het klassieke- en elegante design waar de Omega De Ville horloges om bekend staan. We zien dan ook een ronde kast van 34 millimeter doorsnee gemaakt uit roségoud met daaraan elegante pootjes om de leren band waar het horloge op komt aan de bevestigen. In de kast zien we een zwarte eenvoudige wijzerplaat waarop de uren aangeduid worden met witte streepjes en de minuten met hele fijne kleine witte streepjes. Op 3 uur zien we een datumvakje waar de datum afgelezen kan worden. Onder 12 uur staat het Omega logo terwijl boven 6 uur dan weer informatie over de chronometer certificatie staat. De wijzers zijn in de vorm van pijltjes en ook uit roségoud gemaakt. Ze zijn ingelegd met lumine en lichten op in het donker, wat zorgt voor een goede afleesbaarheid. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zit een roségouden kroon. Het horloge is waterdicht tot 30 meter en loopt op het kaliber 1120. Dit is een automatisch uurwerk van Omega wat chronometer gecertificeerd is door de COSC in Zwitserland.

Omega De Ville 4803

De Omega De Ville met het referentienummer 4803 is een horloge uit de De Ville collectie van Omega wat in de jaren ‘90 gelanceerd is. Het is een wat afwijkend ontwerp van de meeste klassieke De Ville horloges maar toch nog altijd erg elegant qua design. Het is namelijk een Tonneau horloge. Het horloge heeft dan ook nog de naam Prestige Tonneau. Dat woord Prestige duidt op het uurwerk wat chronometer gecertificeerd is. De kast is dus gemaakt in een tonneau vorm en van het materiaal staal. Aan de kast zit een mooie leren band bevestigd, wat het geheel allemaal nog eleganter maakt. In de kast zien we een witte wijzerplaat met zilveren strepen die de uren aanduiden en kleine zwarte streepjes voor de minuten. De uren 6, 9 en 12 staan met grote zilveren Arabische cijfers aangeduid. Op 3 uur zit een datumvakje waar de datum afgelezen kan worden. Onder 12 uur staat het Omega logo en boven 6 uur staat informatie over de chronometer certificatie. De wijzers zijn uit hetzelfde materiaal als de kast en ingelegd met lumine waardoor ze oplichten in het donker. Dit zorgt voor betere afleesbaarheid. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zien we een stalen kroon. Het horloge is waterdicht tot 30 meter en loopt op het kaliber 1120. Dit is een automatisch uurwerk van Omega wat chronometer gecertificeerd is door de COSC.

Omega De Ville 4840

De Omega De Ville met het referentienummer 4840 is een chronograaf uit de Omega De Ville collectie. Deze chronograaf werd gelanceerd in de jaren ‘90 en droeg naast de De Ville ook de Prestige naam. Het horloge heeft, ondanks dat het een chronograaf is, toch dat hele elegante ‘’dresswatch’’ design waar de Omega De Ville collectie om bekend staat. We zien bij dit horloge dus een elegante ronde stalen kast met een doorsnee van 36 millimeter. Aan deze kast uiteraard elegante pootjes om de leren band aan te bevestigen waar dit horloge op komt. In de kast zien we een zwarte wijzerplaat van eenvoudig ontwerp en waar de uren worden aangeduid door zilveren streepjes. De minuten en seconden worden weer door nog kleinere streepjes aangeduid. Verdeeld over de wijzerplaat zien we de drie klokjes voor de chronograaffuncties en onder 12 uur zien we het Omega logo. De drie wijzers in het midden zijn eveneens uit staal gemaakt en de kast is afgesloten met saffierglas. Aan de zijkant van de kast zien we een stalen kroon en twee stalen drukknoppen. Het horloge is waterdicht tot 30 meter en loopt op het kaliber 861. Dit is een mechanisch chronografen uurwerk van Omega wat met de hand opgewonden moet worden.

Omega De Ville 425.60.34.20.55.003

De Omega De Ville met het referentienummer 425.60.34.20.55.003 is een dameshorloge uit de Omega De Ville collectie. Het horloge wordt ook wel de Omega De Ville Ladymatic genoemd. Er zijn er verschillende van gemaakt uit verschillende materialen met verschillende referentienummers. De 425.60.34.20.55.003 is echter een volledig uit geelgoud gemaakte versie. Het is een bijzonder stuk uit de collectie van Omega. We zien bij dit horloge een ronde kast van 34 millimeter doorsnee gemaakt uit geelgoud. Deze kast zit aan een eveneens gouden schakelband en in de kast zien we een paarlemoeren wijzerplaat, waar de uren worden aangeduid door goed geslepen diamanten. Onder 12 uur zien we het Omega logo en daaronder is dan weer Ladymatic geschreven. De wijzers zijn goud en ingelegd met lumine waardoor deze oplichten in het donker. Dit zorgt voor extra goede afleesbaarheid. Op 3 uur zien we een datumvakje waar de datum afgelezen kan worden. Boven 6 uur staat informatie over de chronometer certificering en het Co-Axial uurwerk. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zit een gouden kroon. Het horloge is waterdicht tot 100 meter en loopt op het kaliber 8521, wat een automatisch Co-Axial uurwerk van Omega is. Dit uurwerk is ook nog eens chronometer gecertificeerd.

Omega De Ville 428.55.36.60.99.001

De Omega De Ville met het referentienummer 428.55.36.60.99.001 is een dameshorloge van de Omega De Ville collectie uit de sublijn Tresor. Het horloge is heel elegant en luxe ontworpen. Zo zien we een gouden kast van 36 millimeter doorsnee waaraan een massief gouden band is bevestigd. Delen van de kast zijn bezet met mooi geslepen diamantjes en in de kast zien we een gouden wijzerplaat met een visgraatmotiefje. Hele grote Romeinse cijfers die toon in toon zijn met de wijzerplaat geven de uren aan. De twee wijzers in het midden voor de uren en minuten zijn eveneens goud en dus toon in toon. Ditzelfde geldt voor het Omega logo wat onder 12 uur zit. De kast is afgesloten met een saffierglaasje en aan de zijkant zien we een gouden kroon. Het horloge is waterdicht tot zo ongeveer 30 meter en het loopt op een Quartz uurwerk. Dit Quartz uurwerk is er echter wel eentje van hoge kwaliteit en in Zwitserland gemaakt. Dat uurwerk is het kaliber 4061 van Omega. Dit uurwerk staat bekend om de hele lange batterijduur van wel 48 maanden wat aanzienlijk langer is dan de meeste Quartz uurwerken. Het wordt daarom ook wel de ‘’Long Life Quartz’’ genoemd door Omega.

Omega De Ville 435.13.40.21.02.001

De Omega De Ville met het referentienummer 435.13.40.21.02.001 is een horloge uit de De Ville collectie van Omega die in de sublijn Tresor zit. Het horloge behoort tot de moderne horloges uit deze collectie en heeft dan ook een wat moderner karakter, maar toch nog altijd aan de klassieke kant. Zo zien we een kast van 40 millimeter doorsnee uit staal met daarop een gladde bezel. In de kast zien we een simpele witte wijzerplaat waar de uren aangeduid worden door zilveren streepjes en de minuten door kleinere zwarte streepjes. Onder 12 uur staat het Omega logo en boven 6 uur het datumvakje waar de datum afgelezen kan worden. De wijzers zijn net als de kast uit staal. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zien we een stalen kroon. Het horloge komt op een leren band en is waterdicht tot 30 meter. Het horloge loopt op het mechanische 8910 kaliber. Dit is een Co-Axial uurwerk van Omega wat met de hand opgewonden moet worden. Het uurwerk is ook nog Master Chronometer gecertificeerd wat hoger is dan de gewone chronometer certificatie.

Omega De Ville 433.33.41.22.03.001

De Omega De Ville met het referentienummer 433.33.41.22.03.001 is een horloge uit de Omega De Ville collectie in de sublijn Hour Vision. Het is een horloge uit de modernere lijnen van deze collectie en dat is aan het ontwerp goed te zien. Wel blijft het elegant en tijdloos, wat wel past bij het DNA van de De Ville. We zien een stalen kast van 41 millimeter doorsnee met daaraan twee stevige pootjes die de leren band vast kunnen houden. In de kast zien we een mooie blauwe wijzerplaat met grote strepen op de uren. Deze strepen lichten op in het donker en zorgen samen met de wijzers die ook oplichten voor een goede afleesbaarheid. Onder 12 uur zien we het Omega logo en De Ville geschreven en op 3 uur de maand en de datum. Dit horloge is namelijk een zogenaamde ‘’annual calender’’ wat een complicatie is die de maand en de datum aan kan geven. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zit een stalen kroon. Het horloge is waterdicht tot 100 meter en loopt op een kaliber 8902 van Omega. Dit is een Co-Axial uurwerk dat automatisch aangedreven wordt. Het uurwerk is ook nog eens Master Chronometer gecertificeerd. Dit is een stap hoger dan gewone chronometer certificatie.

Omega De Ville 424.13.40.20.01.001

De Omega De Ville met het referentienummer 424.13.40.20.01.001 is een mooi klassiek model uit de Omega De Ville collectie. Het is een moderne ‘’Prestige’’ met het ontwerp zoals we het De Ville horloge door de hele geschiedenis heen kennen. Een echte ‘’dresswatch’’ met een mooie ronde kast. Die kast heeft een doorsnee van 39 millimeter gemaakt uit staal met in die kast een eenvoudig ontworpen zwarte wijzerplaat. Op die wijzerplaat worden de meeste uren aangeduid met een stalen streepje met uitzondering van 3, 6, 9 en 12 uur die met Romeinse cijfers aangeduid worden. Onder 12 uur zien we het Omega logo en De Ville en op 3 uur het datumvakje waar de datum van afgelezen kan worden. De wijzers zijn ook gemaakt uit staal en lichten op in het donker. Dit zorgt voor goede afleesbaarheid van de tijd. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zien we een stalen kroon. Het horloge komt op een leren band. Het horloge is waterdicht tot 30 meter en loopt op het kaliber 2500. Dit is een Co-Axial uurwerk van Omega en ook nog eens chronometer gecertificeerd door de COSC in Zwitserland.

Uw Omega horloge verkopen?

Uw Omega horloge verkopen bij Goudwisselkantoor?

Bij Goudwisselkantoor kunt u langs voor een vrijblijvende en kosteloze taxatie van uw horloge. Verkoopt u uw horloge? Dan betalen wij u direct contant uit. Of indien gewenst per bankbetaling.

omega-horloge

Maak een afspraak   of kom langs