Diamanten verkopen of laten taxeren

Diamanten verkopen of laten taxeren

Bent u in het bezit van diamanten die u wilt verkopen of laten taxeren? Goudwisselkantoor geeft u hierover deskundig advies! Naast ruim 35 jaar ervaring in goud, zilver, munten en bankbiljetten, is Goudwisselkantoor ook bedreven op het gebied van diamanten. We taxeren, kopen en verkopen diamanten. Bovendien veilen we ook diamanten en sieraden met deze prachtige edelsteen. Heeft u een diamant of een sieraad met diamanten? Ontdek de waarde en kom langs bij een Goudwisselkantoor in uw buurt.  Liever op afspraak? Ook dit is mogelijk!

Vind hier een Goudwisselkantoor bij u in de buurt >  |  Eenvoudig online een afspraak maken, klik hier > 

Waarde van Diamanten
De waarde van diamanten wordt bepaald aan de hand van kleur, slijpwijze, karaat en de zuiverheid, ofwel de 4C’s. Een verdere uitleg over deze 4 uitgangspunten vindt u op onze kennisbank

Populaire slijpvorm
Diamanten hebben altijd al in de belangstelling gestaan. Wie een diamant goed bekijkt, raakt onder de indruk van zijn schoonheid en glans. Diamanten kunnen in allerlei vormen geslepen worden. De bekendste en meest geliefde slijpvorm is het briljant slijpsel. Een briljant geslepen diamant is aan de bovenkant rond van vorm. De ronde diamant met 56-58 facetten is het populairst en vaak duurder dan andere slijpvormen. Bij het Goudwisselkantoor kunt u vrijblijvend terecht met al uw diamanten, ook als ze verwerkt zijn in sieraden.

 

Aarzel niet…
Heeft u gouden sieraden waarin diamanten zijn verwerkt en wilt u deze laten taxeren of verkopen? Aarzel niet en bezoek het Goudwisselkantoor bij u in de buurt.

Vind hier een locatie > 

Diamanten verkopen of laten taxeren