Onze Goudwisselkantoren zijn geopend en we heten u welkom!

Diamanten verkopen of laten taxeren

Bent u in het bezit van diamanten die u wilt verkopen of laten taxeren? Goudwisselkantoor geeft u hierover deskundig advies! Naast ruim 25 jaar ervaring in goud, zilver, munten en bankbiljetten, is Goudwisselkantoor ook bedreven op het gebied van diamanten. We taxeren, kopen en verkopen diamanten. Bovendien veilen we ook diamanten en sieraden met deze prachtige edelsteen.

Waarde van Diamanten
De waarde van diamanten wordt bepaald aan de hand van kleur, slijpwijze, karaat en de zuiverheid. Een verdere uitleg over deze 4 uitgangspunten vindt u opwww.diamantwisselkantoor.nl/waarde-bepalen-diamant.

Populaire slijpvorm
Diamanten hebben altijd al in de belangstelling gestaan. Wie een diamant goed bekijkt, raakt onder de indruk van zijn schoonheid en glans. Diamanten kunnen in allerlei vormen geslepen worden. De bekendste en meest geliefde slijpvorm is het briljant slijpsel. Een briljant geslepen diamant is aan de bovenkant rond van vorm. De ronde diamant met 56-58 facetten is het populairst en vaak duurder dan andere slijpvormen. Bij het Goudwisselkantoor kunt u vrijblijvend terecht met al uw diamanten, ook als ze verwerkt zijn in sieraden.

Aarzel niet…
Heeft u gouden sieraden waarin diamanten zijn verwerkt en wilt u deze laten taxeren of verkopen? Aarzel niet en bezoek het Goudwisselkantoor bij u in de buurt.

Diamanten verkopen of laten taxeren