De actuele goudprijs

De actuele goudprijs

De actuele goudprijs wordt in de eu genoteerd in euro’s. De goudprijs van afgelopen jaren (trend) en de huidige goudprijs is af te lezen. De meest gebruikte gewichtseenheden zijn: troy ounce, gram en kilogram. Koop goud online bij Goudwisselkantoor. 

Ik wil…

Goud kopende koers wetenGoud verkopen

Waarmee kunnen wij u helpen?

De goudprijs is voor iedereen belangrijk. Het heeft namelijk altijd invloed in het maken  met goud te maken. Of dat u goud gaat kopen of verkopen of u wilt weten wat de prijs is.

U moet namelijk op een goed moment gaan kopen en gaan verkopen. Stel: de goudprijs staat lager, dan is dat het moment om te investeren in goud. Wilt u het goud verkopen, dan wacht u natuurlijk tot de goudprijs hoger staat. De goudprijs is te volgen op de beurs en heeft soms elke minuut een andere prijs. Dus kom naar een van de kantoren van het goudwisselkantoor. Wij kunnen uw goud taxeren zodat u de waarde weet van uw goud? Dit koppelen we natuurlijk aan de huidige goudprijs.

Kom direct langs bij een van onze kantoren.

Bent u in het bezit van gouden sieraden, munten, baren goud of ander soortig goud en overweegt u om dat te verkopen, kom dan langs bij een van onze kantoren.

De actuele goudprijs