Pandhuis Rotterdam

Pandhuis Rotterdam is gestopt met de dienst verpanden.

Translate to English >

Pandhuis Rotterdam is na 40 jaar gestopt met de dienst verpanden. Pandhuis Rotterdam was de plek voor het verpanden van gouden en zilveren sieraden en horloges. Voortaan kunt u voor het verpanden of verkopen van uw sieraden terecht op één van de meer dan 100 locaties van het Goudwisselkantoor.

Goudwisselkantoor is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de edelmetaalbranche. Naast verpanden kunt u ook terecht voor het kopen, verkopen of veilen van zilveren en gouden voorwerpen zoals sieraden, horloges, munten en bankbiljetten. Ook kunt u terecht voor het wisselen van valuta. Wilt u verpanden? Of heeft u nog waardevolle objecten van goud en zilver en bent u benieuwd naar de waarde?

Bel met Goudwisselkantoor > | Bezoek Goudwisselkantoor Capelle aan den Ijssel

Meer weten over verpanden bij Goudwisselkantoor?
Lees hier meer over verpanden bij Goudwisselkantoor >

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de edelmetaalbranche. U kunt terecht bij Goudwisselkantoor voor de verkoop en het kopen van edelmetalen zoals goud, zilver en platinum. Naast de in- en verkoop van edelmetaal kunt u ook terecht bij Goudwisselkantoor voor verzamelobjecten als munten en bankbiljetten, veilen, het wisselen van valuta, taxeren en verpanden. Met meer dan 100 locaties in binnen- en buitenland, vertrouwen wij erop dat de vepandingsovereenkomsten goed worden overgenomen.

Meer weten over Goudwisselkantoor?
Lees hier meer over Goudwisselkantoor >

Onze locaties:

Meest gestelde vragen:

 • Ik was klant bij Pandhuis Rotterdam. Waar kan ik voortaan belenen?
  U kunt terecht met uw verpanding bij Goudwisselkantoor. Wij hebben meer dan 100 locaties waar u eenvoudig kunt verpanden.

 • Zijn verpandingen bij Goudwisselkantoor veilig?
  Ja, uw verpanding wordt opgeslagen in een beveiligde omgeving.
 • Moet ik een afspraak maken of kan ik zo langslopen bij Goudwisselkantoor?
  • Voor het opnieuw afsluiten van een verpanding kunt u zonder afspraak op een van de locaties langskomen.
  • Voor het aflossen en ophalen van uw verpanding vragen wij u minstens één werkdag van tevoren een afspraak te maken. Dit kan in de vestiging zelf, of door te bellen naar onze klantenservice via telefoonnummer 088 – 102 10 80.
 • Kan ik mijn verpanding laten plaatsen of ophalen bij een andere locatie dan de locatie die op de brief vermeld staat?
  Als u telefonisch contact opneemt met onze klantenservice kunnen wij de verpanding plaatsen op de locatie die uw voorkeur heeft. Via telefoonnummer 088 – 102 10 80.
 • Moet ik mijn ID meenemen naar de vestiging?
  Wilt u verpanding verlengen? Dan is het meenemen van uw ID niet verplicht. Wel heeft het onze voorkeur dat u het bij zich heeft. Wilt u uw verpanding ophalen? Dan is het verplicht om uw ID mee te nemen.