Omega Geneve referentienummers

Omega Geneve referentienummers

Omega Geneve horloges verkopen bij Goudwisselkantoor

Bij het Goudwisselkantoor hebben we al heel wat jaren ervaring op het gebied van in- en verkopen van Omega Geneve Heritage horloges. Heeft u een Omega Geneve horloge en wilt u dat laten taxeren of verkopen door een betrouwbare partij met veel expertise? Dan moet u toch eens langskomen bij een van onze Goudwisselkantoren om de waarde te laten bepalen van uw Omega Geneve.

Vertrouwd uw Omega Geneve horloge verkopen aan de experts van het Goudwisselkantoor

De experts bij het Goudwisselkantoor kennen de materie van de Omega Geneve goed. Ze weten waar ze mee te maken hebben. U kunt er dan ook van op aan dat u daar eerlijk behandeld wordt en een taxatie eerlijk verloopt. En dat u de marktconforme waarde krijgt voor uw Omega Geneve horloge, mits deze in goede staat is. Een horloge wat u aanbiedt moet uiteraard echt zijn. Het moet in goede staat zijn en het liefst nog zoveel mogelijk van de originele doos en papieren erbij. Dit is voor verzamelaars namelijk erg belangrijk.

VIND EEN KANTOOR >

Het referentienummer van uw Omega Geneve horloge

Om u te helpen bij het herkennen of uw Omega Geneve horloge echt is, of uit welke collectie het is, bieden wij u op verschillende pagina’s wat achtergrondinformatie. Op deze pagina vindt u achtergrondinformatie over de referentienummers van de Omega Geneve. Een horloge van Omega wat thuishoort in het rijtje van Omega horloges die iconisch zijn voor het merk. We vinden de horloges ook op de vintage markt terug omdat het al lang bestaat. Mocht u, uw eigen horloge niet herkent in dit verhaal, kunt u ook nog een van onze andere pagina’s bekijken. Aan de hand daarvan kunt u uw Omega Geneve horloge herkennen. En anders zijn er altijd nog de experts van het Goudwisselkantoor. Die hebben veel ervaring met horloges en herkennen deze vaak al snel.

Omega Geneve 166.0163

De Omega Geneve met het referentienummer 166.0163 is een model uit de betaalbare Geneve collectie van Omega die in 1973 is gemaakt. Het is een simpel maar elegant horloge wat door gebruik van wat goedkopere materialen betaalbaar gemaakt werd door Omega. We zien een kast van 35 millimeter doorsnee waarvan de bovenkant goudkleurig is en de rest gewoon staal is. In die kast zit een gouden wijzerplaat waar de uren aangeduid worden door gouden streepjes en de minuten door kleinere zwarte streepjes. Onder 12 uur zien we het Omega logo en boven 6 uur staat Geneve gedrukt. Op 3 uur is een datumvakje waar de datum afgelezen kan worden. De wijzers zijn goudkleurig op de secondewijzer na die zwart is. De kast is afgesloten met plexiglas en aan de zijkant zit een goudkleurige kroon. Het horloge komt op een leren band. Het horloge loopt op het 1012 kaliber wat een automatisch uurwerk van Omega is.

Omega Genève 165.070

De Omega Geneve met het referentienummer 165.070 is een stalen horloge uit de Geneve collectie van Omega. Dit is een betaalbare collectie van het Zwitserse merk die in de jaren ‘60 en ‘70 heel erg populair was. Dit model in het bijzonder stamt uit 1969 en heeft een stalen kast met een doorsnee van 35 millimeter. In die kast zien we een witte wijzerplaat waar stalen streepjes op zitten. Deze dienen voor het aanduiden van de uren. Daar onderdoor lopen nog zwarte streepjes die weer dienen voor het aanduiden van de minuten. Onder 12 uur zien we het Omega logo en boven 6 uur staat Geneve gedrukt. De wijzers zijn ook uit staal gemaakt maar met wat lumine gevuld waardoor ze in het donker oplichten. Dit zorgt dan weer voor extra goede afleesbaarheid in zo’n situatie. Het horloge is afgesloten met een plexiglaasje en aan de zijkant zit een stalen kroon. Het horloge komt aan een leren band. Deze horloges zijn niet waterdicht. Tikken doet het op een kaliber 552 wat een automatisch uurwerk is van Omega in Zwitserland vervaardigd.

Omega Geneve 166.019

De Omega Geneve met het referentienummer 166.019 is een rechthoekig model uit de betaalbare Geneve collectie van Omega. Het ontwerp past goed bij de jaren ‘70 toen dit horloge uitgebracht werd. In die jaren zagen we meer excentrieke designs en hoekig was qua horloges toen wel meer in de mode. Het horloge heeft een stalen afgeronde rechthoekige kast met een doorsnee van zo’n 35 millimeter. In die kast zien we een witte wijzerplaat waar stalen streepjes op zitten die de uren kunnen aanduiden. Daar onderdoor lopen weer kleinere zwarte streepjes en die duiden dan weer de minuten aan. Onder 12 uur zien we het Omega logo en boven 6 uur staat nog Geneve gedrukt. De wijzers zijn uit staal gemaakt en lichten op in het donker, wat zorgt voor een goede afleesbaarheid. Op 3 uur zien we het datumvakje waar de datum afgelezen kan worden. De kast is afgesloten met plexiglas en aan de zijkant zien we een stalen kroon. Het horloge komt op een leren band. Waterdicht is het horloge niet maar het loopt wel op een automatisch uurwerk wat door Omega in Zwitserland vervaardigd is. Het betreft in dit geval het kaliber 1012 van Omega.

Omega Geneve 135.041

De Omega Geneve met het referentienummer 135.041 is een klassiek ontworpen model uit de betaalbare Geneve collectie van het Zwitserse merk Omega. Het horloge heeft een echt ‘’dresswatch’’ ontwerp wat zich goed leent voor het dragen met pakken of andere elegante kleding. Het horloge heeft een lichte tonneau vorm en de kast is gemaakt uit staal en soms met goud beslagen. De doorsnee van de kast is zo’n 35 millimeter. In de kast zien we, afhankelijk van de kleur van de kast, gouden- of stalen streepjes die de uren aanduiden. Daaronderdoor lopen wat kleinere zwarte streepjes die dan weer de minuten aanduiden. Onder 12 uur zien we het Omega logo wat ook weer afhankelijk van de kleur van de kast in goud of staal wordt uitgevoerd. Boven 6 uur zien we nog Geneve in zwart gedrukt staan en de wijzers zijn eveneens afhankelijk van de kleur van de kast uitgevoerd in goud of staal. De kast is afgesloten met plexiglas en aan de zijkant zit een kroon in dezelfde kleur als de kast. Het horloge zit op een leren band. Waterdicht is het horloge helaas niet. Het horloge loopt op een uurwerk dat met de hand opgewonden moet worden. Het gaat hier om het kaliber 601 wat door Omega in Zwitserland gemaakt wordt.

Omega Geneve 136.033

De Omega Geneve met het referentienummer 136.033 is een heel excentriek exemplaar uit de betaalbare Geneve collectie van het Zwitserse merk Omega. Het ontwerp past enorm in de stijl van de jaren ’70, wat ook de tijd is toen dit horloge werd uitgebracht. We zien een horizontale ovale kast met een doorsnee van zo’n 41 millimeter. In de kast zien we een futuristisch ontworpen wijzerplaat waar een binnenring de uren aanduidt met strepen en de buitenring ook met strepen de minuten aanduidt. Onder 12 uur zien we het Omega logo en boven 6 uur staat Geneve Dynamic gedrukt. Dat is namelijk de volledige naam van dit model uit de Geneve collectie. Op 3 uur staat een datumvakje wat de datum aangeeft. De wijzers in het midden zijn zwart op de secondewijzer na, die azuurblauw is. De kast is afgesloten met plexiglas en aan de zijkant zit een stalen kroon. Het horloge komt op een stalen schakelband. Waterdicht is het horloge helaas niet. Het horloge loopt op het kaliber 565 wat een automatisch uurwerk is van Omega met een Quickset date. Deze zorgde ervoor dat de drager niet steeds de wijzers 24 uur verder moest draaien om de datum te verzetten. In die tijd een erg vooruitstrevende techniek.

Uw Omega horloge verkopen?

Uw Omega horloge verkopen bij Goudwisselkantoor?

Bij Goudwisselkantoor kunt u langs voor een vrijblijvende en kosteloze taxatie van uw horloge. Verkoopt u uw horloge? Dan betalen wij u direct contant uit. Of indien gewenst per bankbetaling.

Inkoop Omega horloges

Maak een afspraak   of kom langs