Breitling Transocean referentienummers

Breitling Transocean referentienummers

Breitling Transocean horloges verkopen bij het Goudwisselkantoor

Bij het Goudwisselkantoor hebben we al heel wat jaren ervaring op het gebied van in- en verkopen van Breitling Transocean Heritage horloges. Heeft u een Breitling Transocean horloge en wilt u dat laten taxeren of verkopen door een betrouwbare partij met veel expertise? Dan moet u toch eens langskomen bij een van onze Goudwisselkantoren voor een

Vertrouwd uw Breitling Transocean horloge verkopen aan de experts van het Goudwisselkantoor

De experts bij hgratis waardebepaling van uw Breitling Transocean horloge.et Goudwisselkantoor kennen de materie van de Breitling Transocean goed. Ze weten waar ze mee te maken hebben. U kunt er dan ook van op aan dat u daar eerlijk behandeld wordt en een taxatie eerlijk verloopt. En dat u de marktconforme waarde krijgt voor uw Breitling Transocean horloge, mits deze in goede staat is. Een horloge wat u aanbiedt moet uiteraard echt zijn. Het moet in goede staat zijn en het liefst nog zoveel mogelijk van de originele doos en papieren erbij. Dit is voor verzamelaars namelijk erg belangrijk.

VIND EEN KANTOOR >

Het referentienummer van uw Breitling Transocean horloge

Om u te helpen bij het herkennen of uw Breitling Transocean horloge echt is, of uit welke collectie het is, bieden wij u op verschillende pagina’s wat achtergrondinformatie. Op deze pagina vindt u achtergrondinformatie over de referentienummers van de Breitling Transocean. Een horloge van Breitling wat thuishoort in het rijtje van Breitling horloges die iconisch zijn voor het merk. We vinden de horloges ook op de vintage markt terug omdat het al een lange geschiedenis heeft. En uiteraard ook op de nieuw en nieuw gebruikte markten komen de Breitling Transocean horloges veel voorbij. Als u uw horloge niet herkent in dit verhaal, kunt u ook nog een van onze andere pagina’s bekijken. Aan de hand daarvan kunt u uw Breitling Transocean horloge herkennen. En anders zijn er altijd nog de experts van het Goudwisselkantoor. Die hebben veel ervaring met horloges en herkennen deze vaak al snel.

Breitling Transocean 38 A4131012

De Breitling Transocean 38 met het referentienummer A4131012 is een chronograaf uit de Transocean collectie van Breitling. We zien bij dit horloge een kast van 38 millimeter doorsnee gemaakt uit staal. Deze kast heeft een gladde bezel en aan de zijkant twee drukknoppen voor de chronograaffunctie. Tevens een geribbelde kroon, allemaal uit staal gemaakt. Het horloge kan zowel aan een leren- als stalen Milanese band geleverd zijn en de kast is afgesloten met saffierglas. In die kast zien we verschillende mogelijkheden voor de wijzerplaat. Zo kan die geleverd zijn in de kleuren blauw, zwart, zilver, wit, grijs of bruin. De wijzerplaat oogt rustig voor een chronograaf maar doet nog wel eer aan het chronograaf karakter. Zo zien we uiteraard de twee klokjes voor de chronograaf functies zowel links als rechts van het hart van de wijzers. Aan de buitenrand van de wijzerplaat zien we de cijfers voor de Tachymeter en de uren worden aangeduid door stalen streepjes gevuld met lumine. Deze lichten op in het donker en zijn dus extra goed afleesbaar. Dit is ook toegepast op de uren en minuten wijzer. De wijzers zijn overigens ook uit staal. Op 6 uur staat de datum en onder 12 uur een sierlijke Breitling “B” die als logo dient. Het horloge is waterdicht tot 100 meter en loopt op een Breitling kaliber 41. Dit is een automatisch uurwerk wat door de COSC, chronometer gecertificeerd is.

Breitling Transocean 38 U4131012

De Breitling Transocean 38 met het referentienummer U4131012 is een chronograaf uit goud en staal in de Breitling Transocean collectie. We zien een kast van 38 millimeter doorsnee gemaakt uit staal. Aan de zijkant twee drukknoppen voor de chronograaffuncties en een geribbelde kroon, eveneens beide uit staal gemaakt. De gladde bezel is echter gemaakt uit goud. We zien in de kast een zwarte wijzerplaat die rustig oogt. Aan de rand van deze wijzerplaat zien we veel cijfers staan die de Tachymeter vormen. Aan de linker- en rechterkant van het hart van de wijzers zien we twee bruine klokjes. Deze zijn uiteraard voor de chronograaffuncties. De wijzers van deze klokjes zijn gemaakt uit roségoud. De drie wijzers in het midden zijn ook uit roségoud. De uren en minutenwijzers zijn gevuld met lumine. Deze lichten dus op in het donker en zijn daardoor extra goed afleesbaar. We zien een soortgelijk iets bij de streepjes die de uren aanduiden. Deze zijn ook gevuld met lumine en hebben dus hetzelfde effect. Onder 12 uur zien we een sierlijke Breitling “B” in roségoud die als logo dient en op 6 uur staat de datum. De kast is afgesloten met saffierglas en het horloge zit op een leren band. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en loopt op een Breitling kaliber 41. Dit is een automatisch uurwerk gemaakt door Breitling en chronometer gecertificeerd door de COSC in Zwitserland.

Breitling Transocean Chronograph AB015112

De Breitling Transocean Chronograph met het referentienummer AB015112 is een chronograaf met een manufacture uurwerk uit de Transocean collectie van het Zwitserse merk Breitling. We zien een stalen kast van 43 millimeter doorsnee met daarop een gladde bezel. Aan de zijkant een stalen geribbelde kroon en twee stalen drukknoppen voor de chronograaffunctie. In de kast, die met saffierglas afgesloten is, zien we een aantal mogelijkheden voor de kleur van de wijzerplaat zoals blauw, zwart, zilver of wit. We zien een datum tussen 4 en 5 uur en aan de buitenring een Tachymeter die bestaat uit verschillende cijfers. De uren worden aangeduid door streepjes gevuld met lumine, die oplichten in het donker. Dit zorgt voor goede afleesbaarheid. Dit is ook toegepast op de uren en minutenwijzer. De wijzers zijn overigens ook allemaal uit staal gemaakt. Ook zien we de drie klokjes voor de chronograaffuncties verdeeld over de wijzerplaat. Onder 12 uur staat een sierlijke Breitling “B” die als logo dient. Het horloge is geleverd aan een leren band of een stalen Milanese band. Waterdicht is dit horloge tot 100 meter en het tikt op een nogal bijzonder uurwerk, namelijk het Breitling kaliber 01. Het Breitling kaliber 01 is het manufacture uurwerk van Breitling. Dit uurwerk wordt door Breitling zelf ontworpen en gemaakt. Ieder klein onderdeeltje hierin is dus door Breitling geproduceerd. Ook is dit uurwerk chronometer gecertificeerd door de COSC.

Breitling Transocean Chronograph RB015212

Breitling Transocean Chronograph met het referentienummer RB015212 is een roségouden chronograaf met een manufacture uurwerk uit de Transocean collectie van Breitling. We zien een roségouden kast met een doorsnee van 43 millimeter en daarop een gladde bezel. In die kast zit een crèmekleurige wijzerplaat waar aan de rand een Tachymeter zit die bestaat uit verschillende cijfers. Op de uren zien we roségouden streepjes die de uren aanduiden. Onder 12 uur een sierlijke Breitling “B” in roségoud. Tussen 4 en 5 uur zien we de datum en verdeeld over de wijzerplaat 3 klokjes die voor de chronograaffuncties dienen. De wijzers zijn ook uit roségoud en de uren en minuten wijzer zijn gevuld met lumine. Deze lichten op in het donker en zorgen voor extra goede afleesbaarheid. Boven de streepjes van de uren zien we overigens ook witte lumine bolletjes die hetzelfde effect hebben. De kast is afgesloten met saffierglas. Aan de zijkant van de kast zien we twee drukknoppen voor de chronograaffuncties en een geribbelde kroon, allemaal gemaakt uit roségoud. Het horloge komt op een leren band en is waterdicht tot 100 meter. Tikken doet dit horloge op het bijzondere manufacture kaliber 01 van Breitling. Dit uurwerk is volledig door Breitling ontworpen en ieder onderdeeltje is door Breitling zelf gemaakt. Een uniek mechanisch kunstwerkje. Ook is het nog eens chronometer gecertificeerd door de COSC in Zwitserland.

Breitling Transocean Chronograph 1461 A1931012

De Breitling Transocean Chronograph 1461 met het referentienummer A1931012 is een chronograaf met een maanfase en 4 jaren kalender uit de Transocean collectie van Breitling. We zien een stalen kast van 43 millimeter doorsnee met daarop een gladde bezel. Aan de zijkant van de kast zien we twee drukknoppen en een geribbelde kroon beiden uit staal gemaakt. De kast is afgesloten met saffierglas. Het horloge komt op een leren band. Binnen in de kast zien we een witte-, zwarte- of zilveren wijzerplaat waar de buitenrand opgezet is als Tachymeter. Die bestaat uit verschillende cijfers. Op de uren zien we stalen streepjes en de drie klokjes, die normaal alleen voor chronograaffuncties dienen, hebben hier nog een wat uitgebreidere functie. We zien er bijvoorbeeld één met dagen, maanden en jaren. De klokjes hebben ook allemaal twee wijzers. Op 3 uur zien we een maanfase en daaronder staat een sierlijke Breitling “B” in goud die als logo dient. De wijzers zijn uit staal en gevuld met lumine, wat zorgt voor goede afleesbaarheid omdat ze oplichten in het donker. Het horloge is waterdicht tot 100 meter en loopt op een automatisch uurwerk van Breitling wat chronometer gecertificeerd is door de COSC. Dit uurwerk kan door de functies als de 4 jaar kalender en de maanfase als complicatie gezien worden.

Breitling Transocean GMT AB045112

De Breitling Transocean GMT met het referentienummer AB045112 is een chronograaf met GMT-functie en een manufacture uurwerk uit de Transocean collectie van Breitling. We zien een stalen kast van 43 millimeter in diameter en daarop zit een mooie gladde bezel. Aan de zijkant zien we twee stalen drukknoppen voor de chronograaffuncties en een geribbelde kroon eveneens uit staal. In de kast zien we een buitenrand met verschillende cijfers die 24 uren uitbeelden. Dit is voor de GMT-functie en worden aangewezen door de speciale GMT wijzer die eruitziet als een rood pijltje. Hiermee kan in een andere tijdzone de tijd worden afgelezen. Verder zien we drie klokjes op de wijzerplaat voor de chronograaffuncties en worden de uren aangeduid door streepjes. De stalen wijzers zijn gevuld met lumine en lichten dus op in het donker. Dit zorgt voor goede afleesbaarheid. Onder 12 uur zien we een sierlijke Breitling “B” die als logo dient en tussen 4 en 5 uur een datum. De kast is afgesloten met saffierglas en het horloge komt aan een leren band. Onder water kan dit horloge tot 100 meter. Tikken doet het op een manufacture uurwerk, namelijk het kaliber 04 van Breitling. Dit uurwerk wordt volledig door Breitling ontworpen en tot en met het kleinste onderdeeltje in huis gemaakt door Breitling. Ook is het chronometer gecertificeerd door de COSC in Zwitserland.

Breitling Transocean Chronograph 1915 AB141112

De Breitling Transocean Chronograph 1915 met het referentienummer AB141112 is een chronograaf die met de hand opgewonden moet worden uit de Transocean collectie van Breitling. We zien een kast van 43 millimeter doorsnee gemaakt uit staal. Aan de zijkant zien we een geribbelde kroon en slechts een drukknop voor de chronograaffuncties, alles gemaakt uit staal. In de kast zien we een witte wijzerplaat en hele grote Arabische cijfers die de uren aanduiden. Deze zijn gevuld met lumine en lichten op in het donker, wat zorgt voor een hele goede afleesbaarheid. Dit is ook gedaan bij de uren en minuten wijzer, die dus hetzelfde effect hebben in het donker. Boven 7 uur zien we de datum en onder 12 uur staat in sierschrift Breitling geschreven. Dit dient als logo en verwijst een beetje terug naar de vintage horloge van Breitling. Dit horloge is ook sterk vintage geïnspireerd. Aan de linker- en rechterkant van het hart van de wijzers zien we twee klokjes die voor de chronograaffuncties dienen. Gesloten is de kast met saffierglas en het horloge komt aan een leren band. Het uurwerk is erg bijzonder omdat het met de hand opgewonden moet worden. Dit is natuurlijk iets wat vroeger heel normaal was en wederom terug verwijst naar de vintage horloges van Breitling.

Breitling Transocean Unitime Pilot AB0510U9

De Breitling Transocean Unitime Pilot met het referentienummer AB0510U9 is een chronograaf met worldtimer functie uit de Transocean collectie van Breitling. We zien een stalen kast van 46 millimeter in doorsnee met daarop een gladde bezel. Aan de zijkant twee drukknoppen voor de chronograaffuncties en een geribbelde kroon, allemaal uit staal gemaakt. Het horloge komt aan een stalen Milanese band en de kast is afgesloten met saffierglas. In de kast zien we een blauwe wijzerplaat die op de buitenring verschillende namen van steden vanuit de hele wereld gedrukt heeft staan. Dit is voor de worldtimer functie. Er kan dus de tijd afgelezen worden van de tijdzones in die verschillende steden. Onder de ring met die steden zien we ook nog een ring die 24 uren aanduidt in Arabische cijfers. Ook deze dient voor de worldtimer functie. De gewone uren worden aangeduid door Arabische cijfers waarboven steeds witte puntjes van lumine staan die oplichten in het donker. Dit zorgt voor goede afleesbaarheid. Dit is ook gedaan op de uren en minutenwijzers voor hetzelfde effect. Onder 12 uur staat een sierlijke Breitling “B” in goud die als logo dient en tussen 4 en 5 uur staat de datum. Verder zien we nog drie klokjes voor de chronograaffuncties verdeeld over de wijzerplaat. Het horloge is waterdicht tot 100 meter en loopt op een automatisch uurwerk van Breitling wat chronometer gecertificeerd is door de COSC in Zwitserland.

Breitling Transocean Chronograph Unitime RB0510U0

De Breitling Transocean Chronograph Unitime met het referentienummer RB0510U0 is een gouden chronograaf met worldtimer functie uit de Transocean collectie van Breitling.  We zien een gouden kast met een doorsnee van 46 millimeter en daarop een gladde bezel. Aan de zijkant van de kast twee drukknoppen voor de chronograaffuncties en een geribbelde kroon allemaal gemaakt uit goud, net als de kast. In de kast zien we een witte wijzerplaat met in het midden een lichtblauwe wereldbol. Aan de buitenrand van de wijzerplaat staan steden uit verschillende tijdzones. Deze dienen voor de worldtimer functie, waarin de tijd in verschillende tijdzones afgelezen kan worden. Daaronder zit nog een ring die 24 uren aangeeft in Arabische cijfers. Ook deze ring dient voor de worldtimer functie. De uren worden aangeduid door gouden streepjes en er staan drie klokjes verdeeld over de wijzerplaat die voor de chronograaffuncties dienen. De wijzers zijn gemaakt uit goud en de uren en minuten wijzer zijn gevuld met lumine. Deze lichten op in het donker en dat zorgt voor goede afleesbaarheid. Onder 12 uur staat een gouden sierlijke Breitling “B” die als logo dient en tussen 4 en 5 uur een datum. De kast is afgesloten met saffierglas en het horloge komt aan een leren band. Het horloge is waterdicht tot maar liefst 100 meter. Tikken doet het op een Breitling kaliber B05. Dit uurwerk is chronometer gecertificeerd door de COSC in Zwitserland.

Breitling Transocean day & date A4531012

De Breitling Transocean day & date met het referentienummer A4531012 is een dag en datum horloge uit de Transocean collectie van Breitling. We zien een stalen kast met een doorsnee van 43 millimeter en daarop een gladde bezel. Aan de zijkant van de kast zit een stalen geribbelde kroon. De kast is afgesloten met saffier glas en het horloge zit op een leren band of een stalen Milanese band. Wijzerplaten zien we in wit, blauw en zwart en allen zijn ze zeer rustig en harmonieus ingericht. Zo zien we streepjes voor de minuten en net iets grotere streepjes voor de uren. Onder 12 uur de dag aanduiding en daaronder een sierlijke Breitling “B” die als logo dient. Op 3 uur de datum. De wijzers zijn ook uit staal en gevuld met lumine. Deze lichten op in het donker en dat zorgt voor goede afleesbaarheid. Het horloge is waterdicht tot 100 meter en tikt op het Breitling kaliber 45. Dit is een automatisch uurwerk van Breitling wat chronometer gecertificeerd is door de COSC in Zwitserland.

 

Uw Breitling verkopen?

Uw Breitling horloge verkopen bij Goudwisselkantoor?

Bij Goudwisselkantoor kunt u langs voor een vrijblijvende en kosteloze taxatie van uw horloge. Verkoopt u uw horloge? Dan betalen wij u direct contant uit. Of indien gewenst per bankbetaling.

breitling_navigator_horloge

Maak een afspraak   of kom langs