Breitling Colt referentienummers

Breitling Colt referentienummers

Breitling Colt horloges verkopen bij het Goudwisselkantoor

Bij het Goudwisselkantoor hebben we al heel wat jaren ervaring op het gebied van in- en verkopen van Breitling Colt Heritage horloges. Heeft u een Breitling Colt horloge en wilt u het laten taxeren of verkopen door een betrouwbare partij met veel expertise? Dan moet u toch eens langskomen bij een van onze Goudwisselkantoren om de waarde te laten bepalen van uw Breitling Colt.

Vertrouwd uw Breitling Colt horloge verkopen aan de experts van het Goudwisselkantoor

De experts bij het Goudwisselkantoor kennen de materie van de Breitling Colt goed. Ze weten waar ze mee te maken hebben. U kunt er dan ook van op aan dat u daar eerlijk behandeld wordt en een taxatie eerlijk verloopt. En dat u de marktconforme waarde krijgt voor uw Breitling Colt horloge, mits deze in goede staat is. Een horloge wat u aanbiedt moet uiteraard echt zijn. Het moet in goede staat zijn en het liefst nog zoveel mogelijk van de originele doos en papieren erbij. Dit is voor verzamelaars namelijk erg belangrijk.

Uw Breitling verkopen?

Het referentienummer van uw Breitling Colt horloge

Om u te helpen bij het herkennen of uw Breitling Colt horloge echt is, of uit welke collectie het is, bieden wij u op verschillende pagina’s wat achtergrondinformatie. Op deze pagina vindt u achtergrondinformatie over de referentienummers van de Breitling Colt. Een horloge van Breitling wat thuishoort in het rijtje van Breitling horloges die iconisch zijn voor het merk. We vinden de horloges niet op de vintage markt terug omdat het daar te jong voor is. Maar we zien het wel op de nieuw en nieuw gebruikte markten. Als u uw horloge niet herkent in dit verhaal, kunt u ook nog een van onze andere pagina’s bekijken. Aan de hand daarvan kunt u uw Breitling Colt horloge herkennen. En anders zijn er altijd nog de experts van het Goudwisselkantoor. Die hebben veel ervaring met horloges en herkennen deze vaak al snel.

Breitling Colt Quartz A57035

De Breitling Colt Quartz met het referentienummer A57035 is een van de eerste horloges uit de Colt collectie van Breitling. Het horloge is een redelijk simpel maar degelijk horloge met een Quartz uurwerk. Dit Quartz uurwerk is uiteraard wel Zwitsers en van hoge kwaliteit. We zien verder een stalen kast van zo’n 38 millimeter doorsnee met daarop een roterende bezel met verschillende cijfers. Op 12 uur een lumine bolletje wat oplicht in het donker. De kast is afgesloten met mineraalglas. In de kast zien we verschillende kleuren als mogelijkheid voor de wijzerplaat. Zo zijn er versies in wit, blauw en zwart. Die wijzerplaten hebben wel allemaal Arabische cijfers die heel groot afgebeeld zijn en daaronder wat kleiner afgebeelde cijfers. De grote cijfers geven de uren van 1 tot en met 12 aan en de kleinere van 13 tot en met 24. Dit wordt ook wel een 24 uurs wijzerplaat genoemd. Verder is de wijzerplaat rustig met slechts onder 12 uur nog het Breitling logo met de vleugeltjes en op 3 uur de datum. Aan de zijkant van de kast zit een eenvoudige kroon. Het horloge kan zowel op een leren- als een stalen band uitgevoerd zijn.

Uw Breitling verkopen?

Breitling Colt Quartz A53035

De Breitling Colt Quartz met het referentienummer A53035 is een van de eerste chronograaf horloges uit de Colt collectie van Breitling. We zien bij dit horloge een kast van 38 millimeter doorsnee waar een roterende bezel met cijfers op zit. Op 12 uur zit er op de bezel een bolletje van lumine wat oplicht in het donker en helpt bij het aflezen. We zien dat dit horloge zowel op een stalen- als op een leren band is uitgevoerd. In de kast, die met mineraal glas is afgesloten, zien we wijzerplaten in kleuren als blauw, zwart of wit als mogelijkheid. Op deze platen zien we uiteraard drie klokjes voor de chronograaffuncties. Deze klokjes zijn vaak in een contrast kleur met de kleur van de wijzerplaat om ze goed afleesbaar te maken. De uren worden aangeduid door streepjes van lumine die oplichten in het donker op 12 uur na. Daar zien we dat getal in Arabische cijfers staan, eveneens van lumine zodat het in het donker oplicht. Onder die 12 uur zien we het Breitling logo met vleugeltjes en in het midden drie wijzers eveneens met lumine gevuld. De datum zit tussen 4 en 5 uur en valt niet heel erg op. Aan de zijkant van de kast zien we een eenvoudige kroon en twee drukknoppen voor de chronograaffuncties. Het horloge loopt op een Quartz uurwerk van hoge kwaliteit en uiteraard in Zwitserland vervaardigd.

Breitling Colt Chrono Automatic A13035

De Breitling Colt Chrono Automatic met het referentienummer A13035 is het eerste mechanische chronograaf horloge uit de Breitling Colt collectie. We zien bij dit horloge een kast van 42 millimeter doorsnee met daarop een roterende bezel met verschillende cijfers. Op 12 uur van die bezel zien we een lumine bolletje wat oplicht in het donker. In de kast zien we een keuze uit verschillende kleuren voor de wijzerplaat zoals blauw, zwart, grijs of wit. Op die wijzerplaat zitten 3 klokjes voor de chronograaf die altijd in contrast zijn met de kleur van de wijzerplaat. De uren worden aangeduid met grote Arabische cijfers die gevuld zijn met lumine net als de wijzers overigens. Dit is voor goede afleesbaarheid in het donker omdat dit allemaal oplicht. Op 3 uur zien we zowel het Breitling logo met de vleugeltjes gedrukt in goud evenals de datum. De kast is afgesloten met mineraal glas en aan de zijkant zien we een eenvoudige kroon en twee drukknoppen voor de chronograaffuncties. Het horloge is zowel uitgevoerd op stalen- als op leren- en rubberen banden. Het uurwerk van deze chronograaf is dus mechanisch en wordt automatisch opgewonden. Het betreft hier een Breitling 13 kaliber, wat in de tijd toen dit horloge uitkwam nog niet gecertificeerd was door de COSC als chronometer. Maar tegenwoordig wel met de certificatie door het leven gaat. De kwaliteit is daarom dus uiterst hoog.

Breitling Colt Ocean A17350

De Breitling Colt Automatic met het referentienummer A17350 is een duikershorloge uit de Colt collectie van het Zwitserse merk Breitling. We zien bij dit horloge een stalen kast met een doorsnee van 38 millimeter met daarop een roterende bezel met cijfers. Op 12 uur zit op de bezel een bolletje gevuld met lumine wat oplicht in het donker. In de kast die met saffierglas gesloten is zien we verschillende mogelijke kleuren wijzerplaat. Zo is er wit, zwart, grijs en blauw te vinden op verschillende uitvoeringen. Ook wat betreft het aanduiden van de uren zijn er verschillende keuzeopties geweest.  We zien zowel streepjes, Arabische cijfer als streepjes met daaronder nog in Arabische cijfers de uren 13 tot en met 24 afgebeeld. Verder zijn de wijzerplaten rustig en zien we onder 12 uur het Breitling logo met de vleugeltjes, meestal zilverkleurig. Op 3 uur staat het datum vakje en aan de zijkant van de kast zien we een eenvoudige kroon. De horloges zijn zowel op staal-, leer- en rubberen banden gekomen. De horloges kunnen tot 500 meter onder water en lopen op een automatisch uurwerk van Breitling, wat op een basis van een ETA-uurwerk gebouwd is. Dit heet het kaliber Breitling 17. Dit uurwerk is ook nog eens chronometer gecertificeerd door de COSC.

Breitling Colt Oceane A77380

De Breitling Colt Oceane met het referentienummer A77380 is een dameshorloge uit de Breitling Colt collectie. We zien dan ook een kleinere kast omdat dit vaak geliefder is bij dames. Deze kast die uit staal gemaakt is heeft een doorsnee van 33 millimeter. De kast heeft een roterende bezel met cijfers erop en op 12 uur een bolletje gevuld met lumine. Dat bolletje licht dan ook op in het donker en helpt bij de afleesbaarheid. Het horloge wordt meestal aan een stalen band gezien. Maar er zijn ook versies op leer uitgebracht. In de kast die met saffierglas wordt afgesloten zien we wijzerplaten mogelijk in kleuren als wit, zwart en blauw. Op de wijzerplaat worden de meeste uren aangegeven door streepjes van lumine. Behalve dan 6, 9 en 12 uur die als grote Arabische cijfers aangeduid worden. Ook wel weer in lumine waardoor het in het donker oplicht. Dit gaat ook op voor de wijzers in het midden waarvan de secondewijzer een rood pijltje aan het einde heeft. Onder 12 uur zien we het Breitling logo in zilver en op 3 uur de datum. Aan de zijkant van de kast een eenvoudige kroon. Het horloge loopt op een Quartz uurwerk. Maar wel een die chronometer gecertificeerd is door de COSC en in Zwitserland gemaakt is. Dit wordt ook wel de SuperQuartz genoemd door Breitling. Ook is het horloge waterdicht tot en met 500 meter.

Breitling Colt GMT A32350

De Breitling Colt GMT met het referentienummer A32350 is een GMT-horloge uit de Colt collectie van het Zwitserse merk Breitling. We zien bij dit horloge een stalen kast van 40 millimeter in doorsnee met daarop een roterende bezel. In die bezel zijn verschillende cijfers gegraveerd die helpen bij het gebruiken van de GMT-functie. Op 12 uur zit op de bezel een bolletje gevuld met lumine wat oplicht in het donker. In de kast zien we verschillende mogelijkheden qua wijzerplaatkleuren. Zo is er wit, zwart, blauw en grijs en zijn deze wijzerplaten uitgerust met zowel grote Arabische cijfers die de uren van 1 tot en met 12 aangeven als een binnenring die de uren van 1 tot en met 24 aangeven. Die binnenring is voor de zogenaamde GMT wijzer om die functie goed te kunnen gebruiken. Onder 12 uur zien we het Breitling logo met vleugeltjes in goudkleurig en op 3 uur de datum. De kast is afgesloten met saffierglas. Aan de zijkant zit een geribbelde kroon die wat extra grip biedt. De horloges komen op stalen- of op leren banden. In het horloge zit het kaliber 32 van Breitling. Dit uurwerk is op een ETA-basis gebouwd en is uiteraard mechanisch maar wordt automatisch opgewonden. Het uurwerk is chronometer gecertificeerd door de COSC in Zwitserland en uiteraard heeft het de zogenaamde GMT-functie. Ook is het horloge waterdicht tot en met 500 meter.

Uw Breitling verkopen?

Breitling Colt Skyracer X74320E4-BF87-293S

De Breitling Colt Skyracer met het referentienummer X74320E4-BF87-293S is een pilotenhorloge met een zogenaamd ‘’stealth’’ ontwerp uit de Colt collectie van Breitling. Dit houdt in dat de focus bij het ontwerp op de kleur zwart ligt en bijna alles ook in die kleur is gemaakt. We zien een kast uit zwart titanium van 45 millimeter doorsnee. Dit is behoorlijk groot maar door het lichte materiaal, titanium, is de kast licht en het draagcomfort extra groot. Deze kast zit aan een zwart rubberen band wat bij het zogenaamde ‘’stealth’’ design erg goed past. Op de kast zien we een roterende bezel eveneens in zwart titanium met verschillende cijfers erop die wit zijn net als het bolletje op 12 uur. Dat witte is lumine en licht op in het donker. Daarmee zorgt het voor een betere afleesbaarheid. In de kast die afgesloten is met saffierglas zien we een zwarte wijzerplaat, want het is immers een ‘’stealth’’ horloge. Op de wijzerplaat zien we dat de uren worden aangeduid door grote Arabische cijfers in het wit. Ook deze zijn gevuld met lumine en lichten op in het donker. Naast de grote Arabische cijfers, die de uren van 1 tot en met 12 aangeven, zijn er ook nog wat kleinere Arabische cijfers die de uren van 13 tot en met 24 aangeven. De wijzers zijn eveneens wit en gevuld met lumine zodat ze in het donker oplichten en onder 12 uur zit het Breitling logo met de vleugeltjes. Dit is gemaakt uit een donker staal en past dus weer bij het algehele ‘’stealth’’ ontwerp. Op 3 uur zien we nog de datum en aan de zijkant van de kast een geribbelde kroon. Het horloge loopt op een zogenaamd SuperQuartz uurwerk. Dit is een Quartz uurwerk wat in Zwitserland gemaakt wordt en chronometer gecertificeerd is door de COSC. Breitling refereert aan dit uurwerk als SuperQuartz. Ook is het horloge waterdicht tot 100 meter.

Breitling Colt 44 A7438811

De Breitling Colt 44 met het referentienummer A7438811 is een horloge uit de Breitling Colt collectie. Het horloge heeft een kast van 44 millimeter doorsnee en loopt op een Quartz uurwerk. Echter wel een heel hoogwaardig Quartz uurwerk wat door Breitling als SuperQuartz omschreven wordt. Dit uurwerk is namelijk in Zwitserland geproduceerd en heeft een certificatie als chronometer van de COSC. Op de kast van dit horloge, wat uit staal gemaakt is, zien we een roterende bezel waar de cijfers 15, 30 en 45 in gegraveerd zijn. En op 12 uur een wit bolletje gevuld met lumine wat oplicht in het donker. In de kast die met saffierglas is afgesloten zien we wijzerplaten in blauw, wit, zwart en grijs. Daarop worden de uren 1 tot en met 12 in witte streepjes aangeduid met uitzondering van 6, 9 en 12 uur die als grote Arabische cijfers te zien zijn. We zien ook een binnenring die de uren van 13 tot en met 24 in kleine Arabische witte cijfers aanduidt. Dit wit is overigens lumine en licht dus ook op in het donker. Dit net als de wijzers die daar mee gevuld zijn en waar aan het einde van de seconde wijzer nog een rood pijltje zit. Onder 12 uur zien we het Breitling logo met de vleugeltjes in de kleur goud en op 3 uur de datum. Aan de zijkant van de kast een geribbelde kroon en dit horloge kan zowel op een stalen, rubberen als leren band komen. Het is waterdicht tot 200 meter.

Breitling Colt Lady A7738811

De Breitling Colt Lady met het referentienummer A7738811 is een dameshorloge uit de Colt collectie van Breitling. We zien dan ook een kleinere kast met 33 millimeter doorsnee en wat meer vrouwelijkere ontwerp karakteristieken in het horloge terug. Zo zijn er bijvoorbeeld versies met geslepen diamantjes in de bezel of op de wijzerplaat. En zijn er wijzerplaten met een zogenaamde paarlemoer stijl. Wat alle wijzerplaten wel gemeen hebben is dat de uren 6, 9 en 12 aangeduid worden met Arabische cijfers. De andere uren worden vaak met streepjes aangeduid. Onder 12 uur zien we een Breitling logo met vleugeltjes in goud en op 3 uur de datum. In het midden uiteraard de wijzers die gevuld zijn met lumine en oplichten in het donker. Aan het uiteinde van de secondewijzer zit een rood driehoekje, wat we bij veel horloges in de Colt collectie zien. De kast is afgesloten met saffierglas en heeft in veel gevallen een roterende bezel met de cijfers 15, 30 en 45. Behalve dan als er diamanten in de bezel zitten. Op 12 uur een wit bolletje met lumine wat oplicht in het donker en aan de zijkant van kast een eenvoudige kroon. Het horloge komt zowel aan stalen- als leren banden. Hij tikt op een Breitling 77 kaliber wat een zogenaamd SuperQuartz uurwerk is. Dit is een Quartz uurwerk wat door de COSC, chronometer gecertificeerd is en Breitling refereert hier dus aan als SuperQuartz om de kwaliteit te benadrukken. Ook is het horloge waterdicht tot 200 meter.

Breitling Colt 36 A74389111B1X1

De Breitling Colt 36 met het referentienummer A74389111B1X1 is een horloge uit de Colt collectie van Breitling. We zien bij dit horloge een stalen kast van 36 millimeter doorsnee en daarop een roterende bezel waar de cijfers 15, 30 en 45 in gegraveerd zijn. Op 12 uur zit een wit bolletje met lumine wat oplicht in het donker en helpt bij de afleesbaarheid. Er zijn ook versies waar de bezel niet roterend is en met geslepen diamantjes bezet is. In de kast zien we verschillende opties voor wijzerplaten in kleuren als zwart, wit en blauw. Ook qua aanduiding van de uren zijn er verschillende mogelijkheden zoals streepjes, grote Arabische cijfers of diamantjes. Ook is er de combinatie van streepjes en Arabische cijfers waarbij dan alleen de uren 6, 9 en 12 met cijfers woorden aangeduid. Onder 12 uur zien we het Breitling logo met de vleugeltjes in goud en op 3 uur de datum. In het midden uiteraard de wijzers die met lumine ingelegd zijn en dus ook in het donker oplichten. Aan het einde van de secondewijzer zit een rood driehoekje. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zit een geribbelde kroon. Het horloge komt zowel op leren-, stalen- als rubberen banden en is waterdicht tot 200 meter. Het horloge loopt op een Quartz uurwerk waar ook wel als SuperQuartz aan wordt gerefereerd door Breitling. Dit wordt zo genoemd omdat de chronometer gecertificeerd is door de COSC. Het uurwerk heet het Breitling 74 kaliber.

Uw Breitling verkopen?

Uw Breitling horloge verkopen bij Goudwisselkantoor?

Bij Goudwisselkantoor kunt u langs voor een vrijblijvende en kosteloze taxatie van uw horloge. Verkoopt u uw horloge? Dan betalen wij u direct contant uit. Of indien gewenst per bankbetaling.

familie-de-ruiter

Maak een afspraak   of kom langs