Breitling Chronomat referentienummers

Breitling Chronomat referentienummers

Breitling Chronomat horloges verkopen bij het Goudwisselkantoor

Bij het Goudwisselkantoor hebben we al heel wat jaren ervaring op het gebied van in- en verkopen van Breitling Chronomat Heritage horloges. Heeft u een Breitling Chronomat horloge en wilt u dat laten taxeren of verkopen door een betrouwbare partij met veel expertise? Dan moet u toch eens langskomen bij een van onze Goudwisselkantoren om de waarde te laten bepalen van uw Breitling Chronomat.

Vertrouwd uw Breitling Chronomat horloge verkopen aan de experts van het Goudwisselkantoor

De experts bij het Goudwisselkantoor kennen de materie van de Breitling Chronomat goed. Ze weten waar ze mee te maken hebben. U kunt er dan ook van op aan dat u daar eerlijk behandeld wordt en een taxatie eerlijk verloopt. En dat u de marktconforme waarde krijgt voor uw Breitling Chronomat horloge, mits deze in goede staat is. Een horloge wat u aanbiedt moet uiteraard echt zijn. Het moet in goede staat zijn en het liefst nog zoveel mogelijk van de originele doos en papieren erbij. Dit is voor verzamelaars namelijk erg belangrijk.

VIND EEN KANTOOR >

Het referentienummer van uw Breitling Chronomat horloge

Om u te helpen bij het herkennen of uw Breitling Chronomat horloge echt is, of uit welke collectie het is, bieden wij u op verschillende pagina’s wat achtergrondinformatie. Op deze pagina vindt u achtergrondinformatie over de referentienummers van de Breitling Chronomat. Een horloge van Breitling wat thuishoort in het rijtje van Breitling horloges die iconisch zijn voor het merk. We vinden de horloges niet op de vintage markt terug omdat het daar te jong voor is. Maar we zien het wel op de nieuw en nieuw gebruikte markten. Als u uw horloge niet herkent in dit verhaal, kunt u ook nog een van onze andere pagina’s bekijken. Aan de hand daarvan kunt u uw Breitling Chronomat horloge herkennen. En anders zijn er altijd nog de experts van het Goudwisselkantoor. Die hebben veel ervaring met horloges en herkennen deze vaak al snel.

De referentienummers van Breitling Chronomat

Breitling Chronomat 769

De Breitling Chronomat met het referentienummer 769 is de allereerste Chronomat ooit gemaakt. Qua ontwerp is hij heel verschillend van de hedendaagse Chronomat die we allemaal kennen. Dit horloge lijkt meer op de hedendaagse Breitling Navitimer. We zien dus een stalen kast met een diameter van 36 millimeter. Deze kast heeft een geribbelde bezel waar we in de eerste binnenring een telemeter zien. In de tweede binnenring zien we verschillende cijfers waar minuten mee gemeten kunnen worden. Deze twee ringen hebben dezelfde witte kleur als de wijzerplaat en sluiten daar dus mooi op aan. We zien op de wijzerplaat twee klokjes voor de chronograaf functies en de tijdsaanduiding door middel van Arabische cijfers. Onder 12 uur staat in sierschrift Breitling geschreven. En in het midden zien we drie wijzers waarvan de stopwatch wijzer rood is. De kast is afgesloten met plexiglas zoals dat in de vroege jaren ‘40 ook gebruikelijk was. Aan de zijkant zien we twee ovaalvormige drukkers en een dunne geribbelde kroon. Het horloge kwam in de jaren ‘40 vooral aan een leren band. Maar er zijn nog maar weinig exemplaren met de originele band. We zien ze nu dus aan allerlei banden voorbijkomen. Het horloge loopt op een kaliber Venus 175, wat met de hand opgewonden moet worden.

Breitling Chronomat 806

De Breitling Chronomat met het referentienummer 806 is het derde model wat van de Chronomat werd uitgebracht. Net als de twee voorgangers is ook deze in de vroege jaren ‘40 uitgebracht. Qua ontwerp zien we veel gelijkenissen. Zo zien we ook hier een 36 millimeter grote stalen- of gouden kast met een geribbelde bezel. Daarin ook weer de twee binnenringen waarvan er een de telemeter is en de andere minuten kan meten. Beide ringen zijn wit evenals de rest van de wijzerplaat, waar we nu vier klokjes op zien. Twee voor de chronograaf functies, één voor de maanfase, en één functioneert als de kleine seconde. Interessant is dat we dus op 12 uur een maanfase zien, wat een bijzondere complicatie is. Daaronder is Breitling in sierschrift geschreven. In het midden drie wijzers waarvan er een voor de stopwatch is. Die wijzer is dan ook rood. De kast wordt zoals alle horloges in de jaren ‘40 met plexiglas gesloten. Aan de zijkant zien we slechts een drukknop en een dunne geribbelde kroon. Het horloge loopt op een uurwerk dat met de hand opgewonden moet worden. Iets wat in die tijd ook normaal was. Origineel kwam het horloge aan een leren band en daar zien we de meeste ook nog aan. Echter zien we de originele band zelden terug, want die zijn vaak al uitgewisseld.

Breitling Chronomat 808

De Breitling Chronomat met het referentienummer 808 is een Breitling Chronomat horloge uit de vroege jaren ‘60. Het horloge is in twee soorten materialen uitgebracht zowel goud als staal. De gouden versie was er echter wel een jaartje eerder. Qua ontwerp zijn ze enigszins gelijkwaardig aan hun voorgangers, zij het met kleine veranderingen. Het meest opvallend is misschien wel de drukknoppen aan de zijkant van de kast. Dit zijn geen klassieke ovalen knoppen meer, maar echt ronde knopjes. Wel is er nog de geribbelde dunne kroon. Ook zien we de geribbelde bezel met de twee binnenranden, waarvan de eerste binnenrand zwart is en de telemeter moet voorstellen. De tweede binnenring is wel wit en is er om de minuten te meten. Er zijn overigens ook versies waar dit andersom is. Dan is de wijzerplaat zwart en de binnenringen van de bezel juist wit en versies met volledig wit. De wijzerplaat is rustiger geworden en de tijd wordt door streepjes aangeduid. Er zijn twee klokjes voor de chronograaf functies. Onder 12 uur zien we een sierlijke Breitling B met daaronder Breitling geschreven. In het midden drie wijzers waarvan er een voor de stopwatch functie dient. Die is in rood uitgevoerd. De kast wordt natuurlijk met plexiglas afgesloten wat ook in de jaren ‘60 nog normaal was. Het horloge is uitgerust met het Venus 178 uurwerk wat met de hand opgewonden moet worden.

Breitling Chronomat 1808

De Breitling Chronomat met het referentienummer 1808 is een stalen horloge uit de Chronomat collectie met een enorme stalen kast van 48 millimeter. Gezien de tijd dat deze uitkwam, namelijk in de late jaren ‘60, was dit echt een reusachtig horloge. De kast had overigens een lichte zeshoekige vorm met daarop een ronde roterende bezel die mooi geribbeld is. Dit geeft een heel bijzonder effect en maakt het horloge extra speciaal. De kers op de taart is dan tot slot nog de kroon die niet rechts, maar links zit. De drukkers voor de chronograaf zitten dan echter wel weer rechts. We zien ook hier bij de bezel weer een witte binnenring met veel cijfers erop voor bepaalde tijdmetingen. De wijzerplaat is ook wit en erg druk met veel cijfers, twee klokjes voor de chronograaf functies en een datum op 6 uur. De tijdsaanduiding is door middel van streepjes. Onder 12 uur zien we een sierlijke Breitling B als logo met daaronder Breitling geschreven. Van de wijzers zijn er verschillende varianten. Zoals alle drie oranje of slechts de secondewijzer in oranje. Dit maakt het horloge goed leesbaar. Het horloge is te vinden aan zowel stalen- als leren banden. Tikken doet hij dan weer op een automatisch uurwerk van Breitling.

Breitling Chronomat 818

De Breitling Chronomat met het referentienummer 818 is een stalen horloge uit de Breitling Chronomat serie. Het horloge was voor de tijd dat het uitkwam, begin jaren ‘70, wel enorm groot met 48 millimeter doorsnee. In die tijd voerde vooral horloges van 36 millimeter en kleiner de boventoon. We zien een kast die een lichte zeshoekige vorm heeft met daarop een ronde zwarte bezel die geribbeld is en kan roteren. Aan de zijkant van de kast zien we een geribbelde dunne kroon en twee drukknoppen. De kast wordt afgesloten met plexiglas. In de kast zien we dat de bezel, die kan roteren, een binnenring heeft die meedraait. Deze binnenring is wit en heeft veel cijfers die gebruikt worden voor bepaalde tijdsmetingen. De wijzerplaat kan wit of zwart zijn. In het geval van de witte is de binnenring van de bezel natuurlijk wat minder opvallend. We zien een drukke wijzerplaat met wederom veel cijfers voor tijdsmetingen, drie klokjes die gebruikt worden voor de chronograaf functies en tijdsaanduiding door middel van streepjes. Onder 12 uur zien we een Breitling logo en in het midden de drie wijzers waar in sommige gevallen alleen de stopwatchwijzer oranje is. Anders zijn alle wijzers oranje. Het horloge loopt op een uurwerk dat met de hand opgewonden moet worden. Dit uurwerk heet het kaliber Venus 178. Het horloge is zowel aan stalen- als leren banden uitgebracht.

Breitling Chronomat 7808.3

De Breitling Chronomat met het referentienummer 7808.3 heeft een stalen kast met een diameter van 40 millimeter. Dat was voor de tijd toen dit horloge uitkwam aan de grote kant. In de begin jaren ‘70 waren de gemiddelde horloges toch wel een paar millimeter kleiner. De kast is rond en heeft een geribbelde bezel die kan roteren. Deze bezel heeft een witte binnenring die met de bezel meedraait en waar tijdsmetingen mee verricht kunnen worden. De wijzerplaat is ook wit en druk met veel cijfers die ook weer dienen voor tijdsmetingen. We zien de datum tussen 4 en 5 uur en onder 12 uur een sierlijke Breitling B met daaronder Breitling geschreven. De uren worden aangegeven door middel van streepjes. We zien drie zwarte klokjes op de wijzerplaat die dienen voor de chronograaf functies. In het midden drie oranje wijzers. De kast wordt afgesloten met plexiglas en aan de zijkant zien we een dunne geribbelde kroon en twee drukkers. Dit horloge loopt op een Valjoux kaliber 7740 wat een uurwerk is dat met de hand opgewonden moet worden.

Breitling Chronomat 188

De Breitling Chronomat met het referentienummer 188 is één van de weinige horloges uit de Chronomat serie welke geen chronograaf is. We hebben hier te maken met een heel groot tijd- en datum horloge van 48 millimeter in diameter dat begin jaren ‘70 uitkwam. Een chronograaf met die afmetingen was enorm in die tijd, maar een tijd- en datum horloge in die grootte werd haast gezien als een wandklok om de pols. De kast heeft een lichte zeshoekige vorm met daarop een ronde zwarte bezel die kan roteren. Die bezel heeft een witte binnenring met cijfers die gebruikt kan worden om bepaalde tijdmetingen te verrichten. De wijzerplaat in de kast is blauw, wat een heel mooi contrast geeft met die binnenring. Verder zien we dat de wijzerplaat ook nog een ring heeft met verschillende cijfers voor tijdmetingen maar dat het centrum van de plaat rustiger is. Hier zien we slechts drie wijzers die naar de streepjes wijzen welke de uren aanduiden. Op 6 uur zien we een datum en onder 12 uur een sierlijke Breitling B. De kast is gesloten met plexiglas en aan de zijkant van de kast zit een dunne geribbelde kroon. Het horloge heeft een automatisch uurwerk welke het kaliber 12 genoemd wordt. De horloges met dit referentienummer zijn zowel met stalen- als met leren band uitgebracht.

Breitling Chronomat 9108

De Breitling Chronomat met het referentienummer 9108 is een horloge wat een licht zeshoekige vorm heeft. De bezel is echter wel rond en kan roteren. Deze is aan de zijkant geribbeld wat een mooi effect geeft. Ook heeft bezel een binnenring met verschillende cijfers erop wat verschillende tijdmetingen kan verrichten. Aan de zijkant van de kast zien we een dunne geribbelde kroon en de kast is gemaakt uit staal. De afmeting van de kast is zo’n 48 millimeter doorsnee. Gezien het feit dat het een tijd en datumhorloge is uit de vroege jaren ‘70 is dat erg groot. De kast is afgesloten met een plexiglaasje en binnenin zien we hoe mooi de blauwe binnenrand van de bezel contrasteert met de iets meer donkerblauwe wijzerplaat. De wijzerplaat is aan de buitenring wat drukker met veel cijfers voor tijdmetingen. Binnenin is het echter veel rustiger dan bij bijvoorbeeld een chronograaf uit de Chronomat serie. We zien drie wijzers die naar de streepjes op de uren wijzen om zo de tijd aan te geven. De datum zien we op 3 uur en de sierlijke Breitling B onder 12 uur. Het horloge loopt op een Quartz uurwerk en is vooral op een leren band uitgebracht.

Breitling Chronomat 81950

De Breitling Chronomat met het referentienummer 81950 is het eerste moderne Chronomat horloge. Dat wil zeggen het Chronomat horloge zoals we dat vandaag de dag kennen en zonder een gelijkwaardig ontwerp aan dat van de Navitimer. We zien dan bij dit horloge ook een ronde kast van 41 millimeter gemaakt uit staal. De bezel heeft de cijfers 15, 30 en 45 die de kwart uren aangeven voor tijdsmetingen. Op 12 uur zien we een marker met een bolletje. Deze vier markers zijn overigens uit goud gemaakt. De kast is bij dit horloge inmiddels afgesloten met saffierglas wat in de tijd dat het horloge uitkwam, half jaren ‘80, net begon op te komen. Aan de zijkant van de kast zien we de dikke en ronde geribbelde kroon en twee drukkers in exact dezelfde stijl. Deze zijn alle drie uit goud. In de kast zien we een mooie blauwe-, witte- of zwarte wijzerplaat met drie gouden klokjes voor de chronograaffuncties. Op 3 uur zien we de datum en het Breitling logo met de vleugeltjes en in het midden drie wijzers waarvan de langste wijzer voor de stopwatch is. Dit horloge is zowel op leren- als stalen banden uitgebracht. Het loopt op een kaliber 13 van Breitling wat een automatisch chronografen uurwerk is.

Breitling Chronomat Yachting 81909

De Breitling Chronomat Yachting met het referentienummer 81909 is een watersport horloge uit de Chronomat serie. We zien dat de kast gelijk is aan de andere moderne Chronomat horloges. Dus rond met een diameter van 41 millimeter. Op die kast zit die typische bezel die markers heeft met 15, 30 en 45 erop om de kwarturen aan te geven en op 12 uur een marker een wit bolletje. De markers zijn overigens allen in goud uitgevoerd, evenals de kroon en de drukknoppen aan de zijkant. De kast wordt afgesloten met saffierglas en in die kast zien we vaak een witte wijzerplaat met een buitenring waar veel cijfers op staan voor bepaalde tijdmetingen. Er zijn overigens ook andere kleuren donkerblauw en zwart gemaakt. Dan zien we de uren aangegeven worden door streepjes. En vervolgens zien we nog drie klokjes, één op 6, 9 en 12 uur. Het bovenste klokje valt op door het oranje- en blauwe vakje wat erin zit en speciaal gemaakt is voor tijdsmetingen in de watersport. Op 3 uur zien we het Breitling logo met de vleugeltjes en de datum. In het midden de drie wijzers waarvan de stopwatch wijzer in oranje is uitgevoerd. Het horloge loopt op een Breitling 13 kaliber wat een automatisch kaliber is. Ook wel bekend als de Valjoux 7750. De horloges zijn gemaakt op stalen-, leren- en rubberen banden.

Breitling Chronomat B13047

De Breitling Chronomat met het referentienummer B13047 stalen chronograaf uit de Chronomat serie met gouden details. De kast is gemaakt uit staal en heeft een doorsnee van 40 millimeter. De kast heeft de typische vorm van de moderne Breitling Chronomat en dus rond met een bezel die kan roteren. De bezel heeft gouden markers op de kwart uren waar 15, 30 en 45 op staan en op 12 uur zien we een wit bolletje. Aan de zijkant zien we de geribbelde dikke kroon en de twee drukknoppen in dezelfde stijl die ook uit goud gemaakt zijn. In de kast die met saffierglas afgesloten is zien we wijzerplaten die wit, zwart, grijs of zelfs bordeauxrood kunnen zijn. De wijzerplaten hebben een buitenring met veel cijfers die dienen voor tijdmetingen. De uren worden door streepjes gemarkeerd en op het midden van de wijzerplaat zien we drie klokjes voor de chronograaf functies. Ook de wijzers zijn in het midden gemonteerd. Op 3 uur zien we het Breitling logo met de vleugeltjes in goud en de datum. Het horloge loopt op een automatisch chronograaf uurwerk en is zowel uitgebracht op leren- als stalen banden.

Breitling Chronomat A13050

De Breitling Chronomat met het referentienummer A13050 is een stalen chronograaf horloge van Breitling. Het horloge heeft een stalen kast van 40 millimeter doorsnee en is te vinden aan banden van staal en leer. Op deze stalen kast zien we een roterende bezel met daarop 15, 30, 45 en op 12 uur een lumine bolletje dat oplicht in het donker. Aan de zijkant van de kast zien we de kroon en de twee drukkers die alle drie het geribbelde design hebben wat we op wel meer Breitling horloges tegenkomen. In de kast zien we opties voor wijzerplaten zoals zwart, rood of geel waar dan de drie klokjes voor de chronograaf functies of in dezelfde kleur of in contrast kleur op zitten. De uren kunnen worden aangegeven door zowel streepjes als cijfers. En op 3 uur zien we zowel de datum als het Breitling logo met vleugeltjes. In het midden zijn uiteraard de wijzers gemonteerd waarvan de stopwatch wijzer een sierlijke Breitling B aan het begin heeft. De kast is afgesloten met saffierglas en waterdicht. Het horloge loopt op een automatisch chronograaf uurwerk van Breitling wat chronometer gecertificeerd is door de COSC.

Breitling Chronomat Longitude A20048

De Breitling Chronomat Longitude met het referentienummer A20048 is een chronograaf horloge uit de chronomat serie met een kast van 39 millimeter. De kast is gemaakt uit staal en heeft ook weer een roterende bezel. We zien op de bezel de uren met Arabische cijfers aangeduid van 1 tot 12. Aan de zijkant van de kast de dikke geribbelde kroon en de twee drukknoppen voor de chronograaf functies in dezelfde stijl. De kast is afgesloten met saffierglas. In die kast zien we een wijzerplaat die een buitenring heeft met veel cijfers. Deze is bedoeld voor tijdmetingen. We zien de mogelijkheden om de uren aan te duiden met of Arabische cijfers of streepjes. De wijzerplaten zijn uitgebracht in kleuren als zwart, rood, geel, grijs en blauw. De drie klokjes op de wijzerplaat voor de chronograaf functies zijn meestal contrasterend in zwart maar bij sommige uitgaves zijn ze ook toon in toon met de rest. In het midden uiteraard ook drie wijzers gemonteerd en op 3 uur de datum. Daar weer naast zien we het Breitling logo met de vleugeltjes. Het horloge loopt op een automatisch uurwerk en is uitgebracht op zowel stalen- als leren banden.

Breitling Chronomat A13352

De Breitling Chronomat met het referentienummer A13352 is een stalen chronograaf uit de Chronomat collectie die uitgebracht is in het millenniumjaar 2000. Wat direct opvalt aan dit horloge is het tweede klokje wat in de stalen band zit en 24 uren aangeeft. Dat klokje heeft ook een bezel waar noord, oost, zuid en west op staat. Verder zien we de typische Chronomat kast van 39 millimeter met roterende stalen bezel. De bezel hier heeft markers waar de kwart uren op aangegeven worden door middel van de cijfers 15, 30, 45 en een wit bolletje met lumine op 12 uur. Dit licht uiteraard op in het donker. Aan de zijkant van de kast de geribbelde dikke kroon en de drukknoppen in dezelfde stijl. De kast is afgesloten met saffierglas en daarin zien we wijzerplaten mogelijk in verschillende kleuren zoals zwart, blauw, grijs en wit. Naast de buitenring met vele cijfers voor tijdsmetingen staan er op de uren streepjes. In het midden zien we drie klokjes voor de chronograaffuncties en op 3 uur de datum en het Breitling logo met de vleugeltjes. Van de drie wijzers in het midden valt de stopwatchwijzer op door de sierlijke Breitling B aan het begin. Het horloge loopt op een automatisch uurwerk dat chronometer gecertificeerd is door de COSC.

Breitling Chronomat B13352

De Breitling Chronomat met het referentienummer B13352 is een tweekleurige chronograaf uit de Chronomat serie. Qua ontwerp is hij identiek aan de A13352 die in het millenniumjaar 2000 uitgebracht werd. Alleen zien we bij dit horloge dan weer gouden details zoals de geribbelde kroon en drukknoppen die in goud zijn uitgevoerd evenals de markers op de bezel. In het geval van een stalen band, ook de middelste schakels van de band. Verder zien we de ronde Chronomat kat met roterende bezel die op 12 uur een wit bolletje heeft met lumine wat oplicht in het donker. Ook staan er op die bezel de cijfers 15, 30 en 45 die de kwarturen aangeven. De kast is afgesloten met saffierglas en binnenin zien we een blauwe, witte of grijze wijzerplaat die een buitenring heeft met veel cijfers. Deze is voor diverse tijdsmetingen bedoeld. De uren worden gemarkeerd door streepjes en we zien de drie klokjes voor de chronograaf functies in het midden. Op 3 uur het Breitling logo met de vleugeltjes en de datum en in het midden zijn de wijzers gemonteerd. Het horloge loopt op een automatisch uurwerk wat chronometer gecertificeerd is door de COSC.

Breitling Chronomat Evolution A13356

De Breitling Chronomat Evolution met het referentienummer A13356 is het eerste moderne Breitling Chronomat horloge waar de drukknoppen veranderd werden. We zien op dit model dan ook niet meer de drukknoppen die identiek zijn aan de kroon, maar eerder een geribbelde knop met daarop nog eens een gladde drukknop. Waarschijnlijk ontworpen voor een meer praktisch gebruik maar het geeft ook nog eens een iets sportievere uitstraling. We zien verder niet heel veel veranderingen aan het ontwerp van het horloge. Zo is er nog altijd de stalen ronde kast die nu een diameter van 44 millimeter heeft. Daarop een roterende bezel met 4 markers die op 12 uur een bolletje heeft met lumine wat oplicht in het donker. In de andere kwarturen staan 15, 30 en 45 wat de kwarturen aangeeft. De kast is afgesloten met saffierglas en in de kast zien we wijzerplaten in kleuren als rood, wit, zwart, blauw of grijs. De wijzerplaten hebben een buitenring met veel cijfers voor tijdsmetingen. De uren worden aangegeven met of streepjes, of Arabische cijfers. In het midden van de wijzerplaat de wijzers en de drie klokjes die voor de chronograaf functies dienen. Op 3 uur zien we dan weer de datum en het Breitling logo met de vleugeltjes. Het horloge loopt op een automatisch uurwerk van Breitling wat chronometer gecertificeerd is door de COSC.

Breitling chronomat Evolution H13356

De Breitling Chronomat Evolution met het referentienummer H13356 is een volledig gouden horloge uit de Chronomat serie.  Volledig in de nieuwe stijl met de nieuwe drukknoppen zien we dus een ronde kast van 44 millimeter doorsnee. Die kast is volledig uit geelgoud gemaakt en heeft ook de roterende bezel met 4 markers erop. Deze hebben de cijfers 15, 30 en 45 om de kwarturen aan te geven en op 12 uur een wit bolletje met lumine wat oplicht in het donker. De kast is afgesloten met saffierglas en binnenin zien we verschillende mogelijkheden qua wijzerplaatkleuren. Zo is er wit, blauw, zwart en grijs. Allemaal hebben ze een buitenring met veel cijfers voor tijdsmetingen en drie klokjes in het midden. Die drie klokjes zijn voor de chronograaffuncties. De uren worden aangegeven door streepjes, Romeinse cijfers of Arabische cijfers en op 3 uur zien we het Breitling logo met de vleugeltjes evenals de datum. In het midden uiteraard ook nog de wijzers die eveneens goud zijn. Het horloge loopt op een automatisch uurwerk van Breitling van chronometer gecertificeerd is door de COSC. En de horloges zijn uitgebracht op zowel leren banden als massief geelgouden banden.

Breitling Chronomat AB0115101F1A1

De Breitling Chronomat met het referentienummer AB0115101F1A1 is de laatst nieuwe chronograaf uit de Chronomat serie. Het horloge verschilt niet veel van de moderne voorgangers en heeft dus een grote ronde stalen kast van 44 millimeter doorsnee. We zien ook daarop een roterende bezel met markers op de kwarturen en daar dan weer op de cijfers 15, 30 en 45 die de kwarturen markeren. Op 12 uur het witte bolletje met lumine wat oplicht in het donker. De kast is afgesloten met saffierglas. Daarin zien we een antracietgrijze wijzerplaat met een buitenring waar veel cijfers op staan. Deze zijn voor diverse tijdsmetingen. Binnenin de wijzerplaat de wijzers en de drie klokjes voor de chronograaf functies en op 3 uur het Breitling logo met de vleugeltjes en de datum. Dit horloge loopt op een bijzonder uurwerk. Namelijk een manufacture uurwerk van Breitling het kaliber 01. Dit heeft Breitling volledig zelf ontworpen en gebouwd. Het horloge komt op een stalen band. En is waterdicht tot wel 500 meter.

Breitling Chronomat A10380101C1A1

De Breitling Chronomat met het referentienummer A10380101C1A1 is een van de allernieuwste tijd- en datum horloges uit de Chronomat serie. Het horloge is wat kleiner met 36 millimeter doorsnee voor de kast en volledig uit staal gemaakt. De kast heeft wel een roterende bezel met markers op de kwarturen en aan de zijkant de dikke geribbelde kroon. De kast is afgesloten met saffierglas. Binnenin zien we dat de uren door streepjes gemarkeerd worden. In het midden van de blauwe wijzerplaat zien we de wijzers waarvan de seconde wijzer een sierlijke Breitling B aan het begin heeft. En op 6 uur zien we de datum terwijl we dan onder 12 uur het logo zien wat bestaat uit een sierlijke Breitling B. De stalen band is interessant en gemaakt van aan elkaar bevestigde ijzeren staafjes. Dit geeft een heel uniek en elegant effect. Het horloge loopt op een Breitling 10 kaliber wat een automatisch uurwerk is dat uiteraard chronometer gecertificeerd is door de COSC. Het horloge kan tot 100 meter onder water.

Breitling Chronomat U10380101A1U1

De Breitling Chronomat met het referentienummer U10380101A1U1 is een tijd- en datum horloge uit de nieuwste Chronomat serie van Breitling. Het horloge is tweekleurig en bestaat uit de materialen roségoud en staal. De kast is 36 millimeter in diameter en heeft een roségouden roterende bezel en dikke geribbelde kroon. De band bestaat uit metalen staafjes die aan elkaar bevestigd zijn, wat een heel elegant effect geeft. Ook de band bestaat uit twee metalen, zowel staal als roségoud. De kast die is afgesloten met saffierglas heeft binnenin een witte wijzerplaat waar we roségouden streepjes zien op de uren. In het midden zijn de roségouden wijzers bevestigd waarvan de secondewijzer een sierlijke Breitling B aan het begin heeft. We zien op 6 uur de datum en onder 12 uur het Breitling logo wat bestaat uit de sierlijke Breitling B. Het horloge loopt op het kaliber 10 van Breitling wat een automatisch uurwerk is, chronometer gecertificeerd door de COSC. Het horloge is waterdicht tot 100 meter.

Uw Breitling verkopen?

Uw Breitling horloge verkopen bij Goudwisselkantoor?

Bij Goudwisselkantoor kunt u langs voor een vrijblijvende en kosteloze taxatie van uw horloge. Verkoopt u uw horloge? Dan betalen wij u direct contant uit. Of indien gewenst per bankbetaling.

familie-de-ruiter

 

Maak een afspraak   of kom langs