Heeft u nog oude, kapotte of ouderwetse sieraden?

Heeft u nog oude, kapotte of ouderwetse sieraden?

Vandaag is hét moment om uw gouden, oude sieraden te verzilveren voor geld. Dit komt door de enorme stijging van de goudprijs. Een kilo goud schommelt dezer dagen rond de € 48.000,- per kilo goud. In ruim 8 jaar is de prijs nooit zo hoog geweest. Niet zo gek dat het stormloop is bij Goudwisselkantoor. Nooit kreeg u zo’n hoge prijs voor uw oude sieraden of edelmetalen.

Kantoor in de buurt >Maak een afspraak >

Wat verklaart deze hoge goudprijs?

De hoge goudprijs is grotendeels te verklaren aan de crisis, als gevolg van Covid-19. Nu de goudprijs met zo’n 30% is gestegen in een geringe periode, zien we direct het gevolg van de wereldwijde pandemie. Daarbij komen ook nog onzekerheden in de economie en onrustigheden op de arbeidsmarkt. Waarom de waarde in goud stijgt? Het antwoord is eenvoudig: Goud behoudt zijn waarde, goud is stabiel en goud is historisch gezien altijd een gewild edelmetaal voor beleggers, banken en overheidsinstanties.

Goud inkoper

Is dit het moment om oma’s oude ring te verkopen?

De hoge goudprijs is voor veel particulieren de reden om nu oude geborgen sieraden van de hand te doen. Immers ontvangt u hier momenteel een topprijs voor.

Op dit moment staan er soms zelfs rijen voor de deur”. Zei onlangs onze directeur Leon de Ruiter tegenover de media. 

Nu is het moment als u graag wilt mee profiteren van astronomische goudprijzen of oude erfstukken al langer van de hand wilde doen. Niet zo gek dat Goudwisselkantoor zo vaak in het nieuws te vinden is deze tijd. Zie: Goudprijs stijgt naar recordhoogte. en het artikel over de stevige opmars van goud in De Telegraaf.

Waar kan ik terecht met mijn goud?

Als u op zoek bent voor een betrouwbare partij om uw goud in te wisselen, kunt u terecht bij een Goudwisselkantoor in uw buurt. Loop gerust langs voor een gratis taxatie van uw (oude) goud en ontvang een prijs volgens de laatste koers. Ook voor het inwisselen van zilver, platinum en palladium kunt u terecht bij ons kantoor.

Goudwisselkantoor locaties

Ook nu de goudprijs rond zijn hoogtepunt ooit hangt, bent u van harte welkom in een van onze kantoren. Wist u dat wij met ruim 100 kantoren ook in uw buurt te vinden zijn. Kom langs voor een gratis taxatie en profiteer maximaal van huidige goudkoorts.

Tot ziens bij Goudwisselkantoor.

Kantoor in de buurtMaak een afspraak

Wilt u een topprijs voor uw goud?

Goudwisselkantoor bevindt zich ook in uw buurt. Maak gerust een afspraak of kom vrijblijvend langs in een van onze vestigingen in Nederland.

 

Kantoor in de buurt

 

Maak een afspraak

Heeft u nog oude, kapotte of ouderwetse sieraden?