Chopard Happy Diamonds referentienummers

Chopard Happy Diamonds referentienummers

Chopard Happy Diamonds horloges verkopen bij het Goudwisselkantoor

Bij het Goudwisselkantoor hebben we al heel wat jaren ervaring op het gebied van in- en verkopen van Chopard Happy Diamonds  horloges. Heeft u een Chopard Happy Diamonds horloge en wilt u  uw horloge gratis laten taxeren of verkopen door een betrouwbare partij met veel expertise? Dan moet u toch eens langskomen bij een van onze Goudwisselkantoren om de waarde te laten bepalen van uw Chopard Happy Diamonds.

Vertrouwd uw Chopard Happy Diamonds horloge verkopen aan de experts van het Goudwisselkantoor

De experts bij het Goudwisselkantoor kennen de materie van de Chopard Happy Diamonds goed. Ze weten waar ze mee te maken hebben. U kunt er dan ook van op aan dat u daar eerlijk behandeld wordt en een taxatie eerlijk verloopt. En dat u de marktconforme waarde krijgt voor uw Chopard Happy Diamonds horloge, mits deze in goede staat is. Een horloge wat u aanbiedt moet uiteraard echt zijn. Het moet in goede staat zijn en het liefst nog zoveel mogelijk van de originele doos en papieren erbij. Dit is voor verzamelaars namelijk erg belangrijk.

Het referentienummer van uw Chopard Happy Diamonds horloge

Om u te helpen bij het herkennen of uw Chopard Happy Diamonds horloge echt is, of uit welke collectie het is, bieden wij u op verschillende pagina’s wat achtergrondinformatie. Op deze pagina vindt u achtergrondinformatie over de referentienummers van de Chopard Happy Diamonds. Een horloge van Chopard wat thuishoort in het rijtje van Chopard horloges die iconisch zijn voor het merk. We vinden de horloges ook op de vintage markt terug omdat het al lang bestaat. Daarnaast zien we het ook nog op de nieuw en nieuw gebruikte markten. Als u uw horloge niet herkent in dit verhaal, kunt u ook nog een van onze andere pagina’s bekijken. Aan de hand daarvan kunt u uw Chopard Happy Diamonds horloge herkennen. En anders zijn er altijd nog de experts van het Goudwisselkantoor. Die hebben veel ervaring met horloges en herkennen deze vaak al snel.

Chopard Happy Diamonds 2106

De Chopard Happy Diamonds met het referentienummer 2106 is een van de eerste horloges uit de Happy Diamonds collectie van Chopard. Het eerste horloge waar diamanten vrij in konden bewegen. Want de filosofie achter dit horloge is immers dat diamanten vrij moeten kunnen zijn, omdat ze zich dan van hun mooiste kant tonen. We zien bij dit model een dunne kast die vervaardigd is uit het materiaal witgoud. Deze kast heeft een diameter van ongeveer 32 millimeter.

In de kast zien we een zwarte wijzerplaat met in het midden een zilver rondje. Over die zwarte wijzerplaat rondom het zilveren rondje dansen een tiental goed geslepen diamanten elegant rond. Ze kunnen niet bij het zilveren rondje in het midden komen en dat is maar goed ook want daar zitten de wijzers op. En de diamanten kunnen uiteraard beter niet de wijzers raken om beschadiging te voorkomen.

Op dat zilveren rondje in het midden zien we naast de wijzer ook nog het Chopard logo. Met mineraalglas is de kast afgesloten en aan de zijkant zit een elegante geribbelde kroon met een cabochon geslepen zwarte steentje erop. Het horloge komt op een leren band. Tikken doet het horloge op een mechanisch uurwerk gemaakt in Zwitserland. Dit uurwerk moet met de hand opgewonden worden.

Chopard Happy Diamonds 21/2883-23

De Chopard Happy Diamonds met het referentienummer 21/2883-23 is een geelgouden horloge uit de Happy Diamonds collectie, wat ook wel bekend staat als het Blue Hearts horloge. Dit verwijst al een beetje naar het design wat we terugzien in dit horloge. We zien namelijk een wel heel aparte kast met een diameter van zo’n 27 millimeter. De kast bestaat eigenlijk uit een geelgouden ring met in het midden een klein horlogekastje waar het uurwerk in zit. In de ruimte daartussen zit een dubbele laag mineraal glas waartussen 3 geslepen diamanten en 3 geslepen topazen dansen.

In het kleine horlogekastje in het midden zien we een witte wijzerplaat met twee zwarte wijzers en het Chopard logo op 12 uur. Aan de buitenkant van de grote gouden ring waarin al deze kunstwerken verscholen zitten zien we bij de bandaanzet aan zowel de boven- als de onderkant een gouden hart. Dit gouden hart is weer gevuld met een blauwe topaas die geslepen is in een hartvorm. Hier komt uiteraard de bijnaam van dit horloge, Blue Hearts, ook vandaan. Het horloge zit ook nog eens op een lichtblauwe leren band die dezelfde kleur heeft als de topazen die in het horloge verwerkt zijn. Tikken doet dit horloge op een Quartz uurwerk maar uiteraard wel een die in Zwitserland gemaakt is en dus van uitstekende kwaliteit is.

Chopard Happy Diamonds 20/5691

De Chopard Happy Diamonds met het referentienummer 20/5691 is een horloge uit de Happy Diamonds collectie van Chopard wat zowel in wit- als geelgoud uitgevoerd kan worden en waarvan een gedeelte met diamanten bezet is. Dit naast de diamanten die toch al in de kast van het horloge dansen. We zien bij dit horloge een hele aparte kast die gemaakt is of uit witgoud of uit geelgoud en een diameter heeft van zo’n 27 millimeter. De kast is een bijzonder ontwerp omdat het bestaat uit een ring gemaakt uit wit- of geelgoud volledig bezet met geslepen diamanten.

Dan zien we twee lagen glas waartussen de 5 geslepen diamanten van dit horloge los dansen en vervolgens een klein horlogekastje in het midden waar de buitenring ook met diamanten bezet is. Binnenin een witte wijzerplaat zit met twee wijzers in ofwel wit- of geelgoud en het logo van Chopard op 12 uur. Dit stukje van de kast is ook weer met een mineraalglaasje afgesloten. Het horloge zit op een schakelband die dus ook van wit- of geelgoud gemaakt wordt. Het horloge tikt op een heel klein Quartz uurwerkje wat wel in Zwitserland gemaakt is en van hoge kwaliteit is. Gezien de kleine ruimte waar het in moet is dit toch nog wel een heel indrukwekkend stukje techniek.

Chopard Happy Diamonds 20/4516

De Chopard Happy Diamonds met het referentienummer 20/4516 is een geelgouden horloge uit de Happy Diamonds collectie met kast in de vorm van een hart. Het is een van de meer opvallende- en meer unieke ontwerpen in de collectie en uiteraard zeer geliefd als liefdesgeschenk. De kast is heel bijzonder gemaakt en heeft een diameter van zo’n 27 millimeter. We zien een ring gevormd als een hart met in het midden een klein rond horlogekastje, wat net als het hart uit geelgoud gemaakt is.

Zowel het hart als het horlogekastje zijn in het midden volledig met geslepen diamanten bezet. Dat horlogekastje in het midden zit tussen twee mineraalglaasjes in geklemd, zodat er 7 geslepen diamanten in een gouden omhulsel omheen geheel los kunnen dansen.  Het kleine horlogekastje in het midden heeft een gouden wijzerplaat met twee gouden wijzers en een Chopard logo op 12 uur. Het horloge zit op een zwarte leren band met een laklaagje en loopt op een Quartz uurwerk. Dit uurwerk is wel in Zwitserland vervaardigd en van hoge kwaliteit. Ook is het indrukwekkend in wat voor een kleine ruimte dit uurwerk zit, wat dat betreft een goed staaltje techniek.

Chopard Happy Diamonds 20/5769-13

De Chopard Happy Diamonds met het referentienummer 20/5769-13 is een heel extravagante uitvoering uit de Happy Diamonds collectie van Chopard. Het horloge bevat naast geslepen diamanten ook cabochon geslepen gekleurde edelstenen. Een bont kunstwerk met het beste van het beste. We zien een ronde kast met een doorsnee van zo’n 27 millimeter. Die kast zit, net als bij veel andere Happy Diamonds horloges van Chopard, met een aparte constructie in elkaar. Er is een geelgouden buitenring die in dit geval ook bezet is met diamanten. We zien dat het midden van de kast bestaat uit twee lagen mineraalglas waartussen een klein geelgouden kastje, waarvan de buitenring bezet is met diamanten, is geplaatst.

In de ruimte tussen de grote ring en het kleine kastje, tussen het mineraalglas dus, zweven 4 geslepen diamanten, 2 cabochon geslepen smaragden en 2 cabochon geslepen robijnen. Het kleine horlogekastje in het midden heeft nog een witte wijzerplaat met 2 zwarte wijzers en het Chopard logo op 12 uur. De band van het horloge is minstens zo indrukwekkend als de kast. Hij is gemaakt uit geelgouden grote schakels die ieder bezet zijn met geslepen diamanten en enkele schakels hebben zelfs de vorm van een hart. In de midden van de schakels zien we steeds of een cabochon geslepen smaragd of een cabochon geslepen Robijn. Het horloge loopt op een klein Quartz uurwerkje wat in het kleine horlogekastje verwerkt is. Dit uurwerk is uiteraard wel in Zwitserland gemaakt en is van hoge kwaliteit.

Chopard Happy Diamonds 204035-5001

De Chopard Happy Diamonds met het referentienummer 204035-5001 is een horloge wat uit het aparte Haute Joaillerie segment van de Happy Diamonds collectie van Chopard komt. Het horloge is extravagant afgewerkt en doet qua design een beetje aan een bloem met mooie blaadjes denken. Het horloge heeft ook wat grotere afmetingen. We zien bij dit horloge dus een kast met een diameter van 38 millimeter gemaakt uit roségoud. De bezel van deze kast bestaat eigenlijk uit grote goed geslepen diamanten. In de kast zien we dat de paarlemoeren wijzerplaat verdeeld is in verschillende vlakken. Zo zien we in het midden een aparte ring gemaakt uit roségoud die volledig bezet is met kleine geslepen diamantjes.

Daar binnenin zien we de twee gouden wijzers en een heel licht gedrukt Chopard logo in wit. De ruimte tussen de bezel en de ring in het midden is ook weer verdeeld in twee vlakken. Het onderste gedeelte heeft een aantal kleine geslepen diamanten in een gouden omhulsel die samen met 4 grote geslepen diamanten in een gouden omhulsel los door dat gedeelte van de wijzerplaat dansen. Het bovenste gedeelte heeft zwarte streepjes lopen over de plaat waardoor het een beetje lijkt alsof een pauw zijn veren gespannen heeft. De kast is afgesloten met saffierglas en het horloge komt op een grijze leren band. Het horloge tikt op een klein Quartz uurwerkje dat wel in Zwitserland gemaakt is en uiteraard van hoge kwaliteit is.

 

Wilt u ook een prachtig uurwerk van Chopard? Bezoek dan eens onze webshop Reclaimed en bekijk hier de mooie en luxe Chopard horloges.