Vragen over taxatie op afstand

Vragen over taxatie op afstand

We doen het samen

Zodra wij het pakket binnen hebben, dan maken wij het samen open. Samen gebeurt alleen wel op afstand. Net als het een normale taxatie is, alleen niet op het vertrouwde kantoor bij u in de buurt, maar op het hoofdkantoor. 

Hoe gaat taxeren op afstand?

U bent er gewoon bij aanwezig, alleen wel via camerabeelden waar u voor wordt uitgenodigd. Geen probleem als u wel wilt meekijken, maar dat wij u niet kunnen zien. Of wellicht wilt u het liever telefonisch bespreken, dat kan natuurlijk ook. Besluit u om uw kostbaarheden te verkopen, dan doen wij u een voorstel. Wilt u uw kostbaarheden niet verkopen? Dan worden de objecten kosteloos retour gestuurd. Meer lezen over de werkwijze.

Ja, ik wil gebruik maken van een taxatie op afstand!

  1. Klik op deze link;
  2. Vul uw gegevens in en krijgt het taxatiepakket thuis gestuurd;
  3. Volg de instructies en geef het pakket mee aan onze koerier die deze persoonlijk bij u ophaalt (uiteraard worden uw kostbaarheden verzekerd vervoerd);
  4. We plannen een afspraak waarop de taxatie plaats zal vinden. U kijkt zelf live mee (of telefonisch) met onze taxateur en krijgt alle ruimte tot het stellen van vragen;
  5. Onze taxateur doet u een bod. Accepteert u deze? Dan maken wij het bedrag dezelfde dag nog naar u over!

Ontvang gratis het taxatiepakket

Vraag vandaag nog aan

Wilt u uw aanvraag doen via de telefoon?

Dat kan. U kunt ook aan een medewerker van Goudwisselkantoor uw gegevens doorgeven. Dan sturen wij dezelfde dag nog een pakket op. Bel ons gerust naar het hoofdkantoor van Goudwisselkantoor: 088 – 1021080 

Wat is Mikropakket?

Mikropakket is een gespecialiseerde pakketdienst voor het transport van waardevolle spullen, waar wij zeer betrokken mee samenwerken. Mikropakket heeft betrouwbaarheid en discretie hoog in het vaandel staan. Daarom besteedt het bedrijf extra aandacht aan de screening van de koeriers en de discretie van verzending. Mikropakket gebruikt voor hun transport ongemarkeerde voertuigen en heeft een streng beveiligd distributiecentrum.

Tot welk bedrag is het verzekerd?

Het pakket is verzekerd tot € 5500,-. Voor meer informatie, zie onze algemene voorwaarden in het bestelformulier.

Zijn er kosten aan verbonden aan de taxatie?

Nee, het verkopen van uw gouden sieraden aan ons is geheel gratis. Mocht u niet langs kunnen komen, dan sturen wij u een taxatiepakket waarin u gratis uw goud kunt laten ophalen door onze koerier. Wanneer u niet akkoord gaat, dan sturen wij u gratis uw kostbaarheden terug.

Langskomen of opsturen?

Uit ervaring is gebleken dat langskomen natuurlijk het prettigst is. Wij taxeren, toetsen en beoordelen uw kostbaarheden. Zo krijgt u een reëel beeld en vertrouwen in ons als taxateur. Maar exact dezelfde handelingen doen wij wanneer u op afstand meekijkt of luistert. De taxatie is net zo discreet als op een kantoor. Dus aan u de keus, komt u langs of laat u het opsturen?

Hoe krijg ik uitbetaald?

De uitbetaling gebeurt na taxatie. Dit wordt op uw rekening gestort.

Mag ik mijn kostbaarheden ook terug vragen?

Ja, wij garanderen u dat, wanneer u toch na taxatie niet akkoord gaat, wij deze kostbaarheden geheel kosteloos zullen retourneren. Het is wel van belang dat u dit direct of tenminste binnen 10 dagen aan ons meldt.

Vragen over taxatie op afstand