Werkwijze taxatie

Werkwijze taxatie

Ontvang gratis het taxatiepakket

Pakket aangevraagd en thuis ontvangen?

  1. Verzamel de kostbaarheden bij elkaar;
  2. Vul het meegestuurde formulier zo volledig mogelijk in;
  3. Het ingevulde formulier gaat in de envelop;
  4. De kostbaarheden gaan in de plasticzakjes;
  5. De gevulde plasticzakjes gaan vervolgens in de sealbag;
  6. Vervolgens gaat de sealbag in de bijgeleverde beschermenvelop;
  7. Vergeet niet het aantal stuks op te schrijven op het meegeleverde verzendbewijs;
  8. Stuur vervolgens een e-mail naar: taxatieopafstand@goudwisselkantoor.nl (of bel naar 088 1021080 om het pakket af te laten halen;
  9. Laat het bijgeleverde verzendbewijs van mikropakket ondertekenen door de persoon die het komt afhalen. Dit is het bewijs van afgifte. 

Uw pakket is afgehaald, wat gebeurt er dan?

Zodra het pakket is ontvangen door de taxateur ontvangt u bericht van ons met een uitnodiging om de taxatie live (of telefonisch) volgen. Wij maken het pakket pas open als u meekijkt. 

Hoe gaat de taxatie in z’n werk?

Elke taxatie die wij uitvoeren, bevat een aantal handelingen om een goede waardebepaling te kunnen doen. De taxateur legt live uit wat hij doet en wat hij meet, zodat u alles goed kunt volgen. Aan het einde van de taxatie krijgt u van ons een voorstel van overname. Bij akkoord storten wij het afgesproken bedrag op uw rekening. Zo niet, dan worden uw kostbaarheden teruggestuurd naar u. Veilig en discreet.

Waarom zou ik een taxatie niet op één van de kantoren laten uitvoeren?

Dat kan ook, alleen het kan voor u net een beetje gemak opleveren. Het kan zijn dat u minder mobiel bent of dat ons kantoor te ver weg is om langs te komen.

Waar worden de taxaties uitgevoerd?

De taxaties vinden plaats op het hoofdkantoor. Daar komen uw kostbaarheden binnen en worden zorgvuldig gesloten bewaard tot u en de taxateur contact hebben.

Ontvang gratis het taxatiepakket

Vraag vandaag nog aan

De zekerheden in het kort

U bent verzekerd van een gratis taxatiepakket en een taxatie. Klanten herkennen ons al 35 jaar aan ons enthousiasme en onze ervaring. U blijft eigenaar van uw objecten tot u het verkoopt – Wilt u het niet verkopen? Dan wordt het kosteloos retour gestuurd. De verzending is altijd verzekerd en tot slot: u hoeft niet de deur uit voor een taxatie.

Werkwijze taxatie