Breitling SuperOcean Heritage referentienummers

Breitling SuperOcean Heritage referentienummers

Breitling SuperOcean Heritage horloges verkopen bij Goudwisselkantoor

Bij het Goudwisselkantoor hebben we al heel wat jaren ervaring op het gebied van in- en verkopen van Breitling SuperOcean Heritage horloges. Heeft u een Breitling SuperOcean Heritage horloge en wilt u dat laten taxeren of verkopen door een betrouwbare partij met veel expertise? Dan moet u toch eens langskomen bij een van onze Goudwisselkantoren om de waarde te laten bepalen van uw Breitling SuperOcean Heritage.

VIND EEN KANTOOR >

Vertrouwd uw Breitling SuperOcean Heritage horloge verkopen aan de experts van het Goudwisselkantoor

De experts bij het Goudwisselkantoor kennen de materie van de Breitling SuperOcean Heritage goed. Ze weten waar ze mee te maken hebben. U kunt er dan ook van op aan dat u daar eerlijk behandeld wordt en een taxatie eerlijk verloopt. En dat u de marktconforme waarde krijgt voor uw Breitling SuperOcean Heritage horloge, mits deze in goede staat is. Een horloge wat u aanbiedt moet uiteraard echt zijn. Het moet in goede staat zijn en het liefst nog zoveel mogelijk van de originele doos en papieren erbij. Dit is voor verzamelaars namelijk erg belangrijk.

Het referentienummer van uw Breitling SuperOcean Heritage horloge

Om u te helpen bij het herkennen of uw Breitling SuperOcean Heritage horloge echt is, of uit welke collectie het is, bieden wij u op verschillende pagina’s wat achtergrondinformatie. Op deze pagina vindt u achtergrondinformatie over de referentienummers van de Breitling SuperOcean Heritage. Een horloge van Breitling wat thuishoort in het rijtje van Breitling horloges die iconisch zijn voor het merk. We vinden de horloges niet op de vintage markt terug omdat het daar te jong voor is. Maar we zien het wel op de nieuw en nieuw gebruikte markten. Als u uw horloge niet herkent in dit verhaal, kunt u ook nog een van onze andere pagina’s bekijken. Aan de hand daarvan kunt u uw Breitling SuperOcean Heritage horloge herkennen. En anders zijn er altijd nog de experts van het Goudwisselkantoor. Die hebben veel ervaring met horloges en herkennen deze vaak al snel.

Breitling Superocean Heritage Chronograph 44 U2337012

De Breitling Superocean Heritage Chronograph 44 met het referentienummer U2337012 is een chronograaf uit de collectie SuperOcean Heritage van Breitling. Het horloge is ontworpen aan de hand van vintage SuperOcean modellen. Dit verklaart ook het woord Heritage in de naam. We zien een ronde kast van 44 millimeter doorsnee en daarop een roterende bezel van keramisch materiaal. De bezel is zwart maar heeft gouden details waaronder de rand en de cijfers 15, 30 en 45. Op 12 uur van de bezel zien we een goud driehoekje met daarin een wit bolletje. Dit bolletje is gevuld met lumine en licht dus op in het donker. In de kast zien we een zwarte wijzerplaat met net als de bezel gouden details. Zo zien we gouden streepjes op de uren en zijn de wijzers ook goud. Op de wijzerplaat zien we ook de drie klokjes voor de chronograaffuncties waarvan de wijzers en de randjes ook goud zijn. Op 3 uur zien we een sierlijke B met daaronder Breitling geschreven als logo en daaronder de dag en datum aanduiding. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant van de kast zien we een geribbelde kroon en twee drukknoppen voor de chronograaffuncties. Het horloge komt op een rubberen band en is tot 200 meter waterdicht. Het horloge loopt op een Breitling 13 kaliber wat een uurwerk is dat chronometer gecertificeerd is door de COSC in Zwitserland. Het uurwerk is uiteraard mechanisch en wind automatisch op.

Breitling Superocean Heritage Chronograph 44 A2337016

De Breitling Superocean Heritage Chronograph 44 met het referentienummer A2337016 is een chronograaf uit de SuperOcean Heritage collectie van Breitling. We zien een kast met een doorsnee van 44 millimeter met een keramische bezel in de kleur blauw die roterend is. Op die bezel zien we streepjes op de uren en op 12 uur een driehoekje, alles in zilverkleurig. In de kast zien we wijzerplaten zo mogelijk in dezelfde kleur blauw als de bezel maar ook wit is een mogelijkheid. Op de wijzerplaat zien we twee klokjes op 3 en 9 uur voor de chronograaffuncties en op 6 uur zien we de datum. Op 12 uur een sierlijke Breitling B als logo. De wijzers zijn wit gevuld met lumine zodat het in het donker oplicht en de wijzer voor de stopwatch is rood. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zien we een geribbelde kroon en twee drukknoppen. Het horloge kan komen aan zowel een leren-, rubberen- of stalen Milanese band en is waterdicht tot 200 meter. Het horloge loopt op een automatisch chronograaf uurwerk van Breitling, wat door de COSC chronometer gecertificeerd is.

Breitling SuperOcean Heritage 46 A1732016

De Breitling SuperOcean Heritage 46 met het referentienummer A1732016 is een tijd een datum horloge uit de SuperOcean Heritage collectie van Breitling. Het horloge is met een doorsnee van 46 millimeter van de stalen kast aan de grote kant, zeker voor een tijd en datum horloge. Op de stalen kast zien we een roterende bezel van staal ingelegd met blauw. De bezel heeft op ieder uur een zilver streepje met uitzondering van 12 uur waar een zilver driehoekje staat. In de kast zien we een witte of blauwe wijzerplaat. Dat blauw sluit dan meestal aan bij het blauw op de bezel. Op de wijzerplaat zien we ook op elk uur een zilver streepje en op 12 uur 2 streepjes. Ook op 6 uur mist het streepje en is dit vervangen voor de datum. De wijzers zijn zilverkleurig en gevuld met lumine zodat deze oplichten in het donker. Dit zorgt voor goede afleesbaarheid zelfs in het donkerste moment. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant van de kast zit een kleine geribbelde kroon die wat extra grip biedt. Het horloge komt op zowel rubberen-, leren- als stalen Milanese banden. Het horloge is waterdicht en loopt op een automatisch uurwerk. Dit automatische uurwerk is het kaliber 17 van Breitling. Dit uurwerk is tevens chronometer gecertificeerd door de COSC in Zwitserland.

Breitling SuperOcean Heritage 46 U1732012

De Breitling SuperOcean Heritage 46 met het referentienummer U1732012 is een tijd en datum horloge uit de collectie SuperOcean Heritage. We zien een kast van 46 millimeter doorsnee en daarop een roterende stalen bezel die met goud is ingelegd. In dat goud zien we op elk uur een streepje en op 12 uur een driehoekje ook in goud. Hierdoor ontstaat er een toon in toon effect. In de kast zien we een zwarte wijzerplaat met zilverkleurige streepjes op de uren. Aan de buitenrand zien we op de minuten streepjes waarvan 15, 30, 45 en 60 minuten in Arabische cijfers zijn afgebeeld. Op 6 uur zien we de datum en op 12 uur een sierlijke Breitling B als logo. De wijzers zijn zwart en ingelegd met lumine, zodat het oplicht in het donker. Dit zorgt voor goede afleesbaarheid. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zit een geribbelde kroon voor goede grip. Het horloge komt aan leren-, rubberen- en stalen Milanese banden en is waterdicht tot 200 meter. Het horloge loopt op het Breitling 17 kaliber, wat een mechanisch uurwerk is met automatische opwinding. Ook is dit uurwerk chronometer gecertificeerd door de COSC.

Breitling SuperOcean Heritage 42 A1732136

De Breitling SuperOcean Heritage 42 met het referentienummer A1732136 is een tijd en datum horloge uit de SuperOcean Heritage collectie van het Zwitserse Breitling. Dit horloge heeft een kast met een doorsnee van 42 millimeter. De kast is gemaakt uit staal en heeft een bezel die ingelegd is met groen. En daarop zit een streepje in zilverkleurig op ieder uur met uitzondering van 12 uur waar we een driehoekje zien. In de kast zien we een zwarte en witte wijzerplaat waar streepjes op ieder uur staan net als op de bezel in de kleur zilver. De wijzers zijn ook zilverkleurig en ingelegd met lumine. Deze lichten dus op in het donker en zorgen voor goede afleesbaarheid. Op 3 uur zien we de datum en onder 12 uur een sierlijke Breitling B die als logo functioneert. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zien we een geribbelde kroon. Het horloge komt aan zowel rubberen-, stalen Milanese of groene leren banden en is waterdicht tot 200 meter. Het horloge tikt op een Breitling 17 kaliber, wat een automatisch uurwerk is door Breitling gemaakt in Zwitserland. Tevens is het ook nog eens chronometer gecertificeerd door de autoriteit COSC eveneens in Zwitserland.

Breitling SuperOcean Heritage 42 U1732112

De Breitling SuperOcean Heritage 42 met het referentienummer U1732112 is een tijd en datum horloge uit de collectie SuperOcean Heritage van Breitling. Het horloge is gemaakt uit staal maar met wat gouden details. Zo zien we een kast van 42 millimeter die volledig uit staal gemaakt is maar de stalen en roterende bezel is ingelegd met goud. In dat goud zien we ook weer streepjes op ieder uur en een driehoekje op 12 uur. Deze zijn ook allen in goud en dit geeft dus een soort van toon in toon effect. In de kast zien we een zwarte wijzerplaat met gouden wijzers. Die wijzers zijn ook nog eens ingelegd met lumine waardoor ze in het donker oplichten. De uren worden aangeduid door streepjes en op 3 uur zien we een datum. Onder 12 uur zien we een sierlijke Breitling B die als logo functioneert. De kast is afgesloten met saffierglas en het horloge is waterdicht tot 200 meter. Aan de zijkant van de kast zit de geribbelde kroon en het horloge kan op een stalen Milanese band komen of een rubberen band. Het horloge loopt op het Breitling kaliber 17 wat chronometer gecertificeerd is door de COSC. Dit uurwerk is een mechanisch uurwerk dat automatisch opgewonden wordt. Breitling produceert deze zelf in Zwitserland.

Breitling SuperOcean Heritage Chronograph 46 A1332033

De Breitling SuperOcean Heritage Chronograph 46 met het referentienummer A1332033 is een grote chronograaf van de SuperOcean collectie die het merk Breitling aanbiedt. Het horloge heeft een grote kast van 46 millimeter gemaakt uit staal. Op die kast zit een roterende bezel die met een soort van oranje bruinachtige kleur is ingelegd. Daar zitten dan weer zilverkleurige streepjes in op de uren en op 12 uur een driehoekje, ook zilverkleurig. In de kast zien we in de meeste gevallen een wijzerplaat in dezelfde kleur als de bezel, maar er zijn ook zilveren wijzerplaten gemaakt voor dit horloge. We zien natuurlijk voor de chronograaffuncties drie klokjes en op de uren zilveren streepjes. De wijzers zijn ook zilverkleurig en ingelegd met lumine. Hierdoor lichten ze op in het donker en is de afleesbaarheid extra goed. Op 3 uur zien we de datum en een sierlijke Breitling B die als logo dient. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zien we een geribbelde kroon en twee drukknoppen. Het horloge is waterdicht tot 200 meter en komt op rubberen-, leren- en stalen Milanese banden. Het horloge loopt op een Breitling 13 kaliber. Dit is een automatisch uurwerk gemaakt door Breitling in Zwitserland en wat chronometer gecertificeerd is door de COSC.

Breitling SuperOcean Heritage Chronograph 46 U1332012

De Breitling SuperOcean Heritage Chronograph 46 met het referentienummer U1332012 is een chronograaf met gouden details uit de SuperOcean collectie van Breitling. We zien een kast van 46 millimeter die gemaakt is uit staal. Op die kast zit een roterende bezel ook uit staal maar die ingelegd is met goud. Op dat goud zien we op ieder uur een streepje en op 12 uur een driehoekje maar ook allemaal uit goud. Dit geeft een soort toon in toon effect. In de kast zien we een zwarte wijzerplaat en gouden wijzers. Die gouden wijzers zijn ingelegd met lumine en lichten dus op in het donker. Dit zorgt voor goede afleesbaarheid ook in de nacht. We zien ook de drie klokjes op de wijzerplaat die dienen voor de chronograaffuncties. Op de uren zien we streepjes en op 3 uur de datum, evenals de sierlijke Breitling B die als logo dient. Het horloge is waterdicht tot 200 meter en komt op stalen-, leren- of rubberen banden. Ook zien we aan de zijkant van de kast een geribbelde kroon voor extra grip en twee drukknoppen voor de chronograaffuncties. Het horloge tikt op een Breitling 13 kaliber. Dit is een uurwerk wat Breitling in Zwitserland maakt en een automatisch chronograaf uurwerk is. Het is ook nog eens chronometer gecertificeerd door de COSC.

Breitling SuperOcean Heritage II 46 AB202016

De Breitling SuperOcean Heritage II 46 met het referentienummer AB202016 is een groot tijd en datum horloge uit de SuperOcean Heritage collectie van Breitling. We zien een forse kast van 46 millimeter doorsnee gemaakt uit staal. Op die kast zit een keramische bezel die blauw is met een zilveren rand. Het keramische materiaal zorgt ervoor dat er nauwelijks krassen op kunnen komen. Op de bezel zit op elk uur een zilverkleurig streepje en op 12 uur een driehoekje waar een wit bolletje in zit. Dat witte bolletje is gevuld met lumine en licht dus op in het donker. In de kast zien we een blauwe wijzerplaat in dezelfde kleur als de bezel. Op die wijzerplaat worden ook de uren met streepjes aangeduid in zilver, net als de wijzers die nog gevuld zijn met lumine en oplichten in het donker. Dit zorgt voor goede afleesbaarheid zelfs in de nacht. Op 6 uur zien we de datum en onder 12 uur een sierlijke Breitling B als logo. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zit een grote geribbelde kroon die extra grip biedt. Het horloge is tot 200 meter waterdicht en komt op een rubberen-, leren- of stalen Milanese band. Dit horloge loopt op een Breitling 20 kaliber. Dit is een bijzonder uurwerk omdat het volledig in-huis gemaakt en ontworpen wordt. Dat wordt ook wel een ‘’manufacture’’ uurwerk genoemd. Uiteraard is dit uurwerk ook chronometer gecertificeerd door de COSC.

Breitling SuperOcean Heritage II Chronograph 46 A1331233

De Breitling SuperOcean Heritage II Chronograph 46 met het referentienummer A1331233 is een chronograaf uit de SuperOcean Heritage collectie van Breitling. Het horloge heeft een kast van 46 millimeter doorsnee gemaakt uit staal. Op de kast zit een keramische bezel die met bruin is ingelegd. Op de bezel zien we op ieder uur zilverkleurige streepjes en op 12 uur een driehoekje met een bolletje. Dat bolletje is gevuld met lumine en licht op in het donker. In de kast zien we een bronzen wijzerplaat met drie klokjes voor de chronograaffuncties. Ook zien we op de uren weer zilverkleurige streepjes en zijn de wijzers ook zilverkleurig. De wijzers zijn ook nog gevuld met lumine en lichten op in het donker. Dit geeft een betere afleesbaarheid in de late of vroege uurtjes. Op 3 uur zien we de datum en een sierlijke Breitling B als logo. De kast wordt afgesloten met saffierglas. Aan de zijkant zien we een geribbelde kroon en twee drukknoppen voor de chronograaffuncties. Het horloge komt aan een stalen Milanese of leren band en is waterdicht tot 200 meter. Het horloge loopt op het Breitling 13 kaliber. Dit is een automatisch chronograafuurwerk wat chronometer gecertificeerd is door de COSC.

Uw Breitling verkopen?

Uw Breitling SuperOcean Heritage verkopen bij Goudwisselkantoor?

Bij Goudwisselkantoor kunt u langs voor een vrijblijvende en kosteloze taxatie van uw horloge. Verkoopt u uw horloge? Dan betalen wij u direct contant uit. Of indien gewenst per bankbetaling.

familie-de-ruiter

Maak een afspraak   of kom langs