Breitling Navitimer referentienummers

Breitling Navitimer referentienummers

Breitling Navitimer horloges verkopen bij het Goudwisselkantoor

Bij het Goudwisselkantoor hebben we al heel wat jaren ervaring op het gebied van in- en verkopen van Breitling Navitimer Heritage horloges. Heeft u een Breitling Navitimer horloge en wilt u dat laten taxeren of verkopen door een betrouwbare partij met veel expertise? Dan moet u toch eens langskomen bij een van onze Goudwisselkantoren om de waarde te laten bepalen van uw Breitling Navitimer.

Vertrouwd uw Breitling Navitimer horloge verkopen aan de experts van het Goudwisselkantoor

De experts bij het Goudwisselkantoor kennen de materie van de Breitling Navitimer goed. Ze weten waar ze mee te maken hebben. U kunt er dan ook van op aan dat u daar eerlijk behandeld wordt en een taxatie eerlijk verloopt. En dat u de marktconforme waarde krijgt voor uw Breitling Navitimer horloge, mits deze in goede staat is. Een horloge wat u aanbiedt moet uiteraard echt zijn. Het moet in goede staat zijn en het liefst nog zoveel mogelijk van de originele doos en papieren erbij. Dit is voor verzamelaars namelijk erg belangrijk.

VIND EEN KANTOOR >

Het referentienummer van uw Breitling Navitimer horloge

Om u te helpen bij het herkennen of uw Breitling Navitimer horloge echt is, of uit welke collectie het is, bieden wij u op verschillende pagina’s wat achtergrondinformatie. Op deze pagina vindt u achtergrondinformatie over de referentienummers van de Breitling Navitimer. Een horloge van Breitling wat thuishoort in het rijtje van Breitling horloges die iconisch zijn voor het merk. We vinden de horloges ook op de vintage markt terug omdat het al een lange geschiedenis heeft. En uiteraard ook op de nieuw en nieuw gebruikte markten komen de Breitling Navitimer horloges veel voorbij. Als u uw horloge niet herkent in dit verhaal, kunt u ook nog een van onze andere pagina’s bekijken. Aan de hand daarvan kunt u uw Breitling Navitimer horloge herkennen. En anders zijn er altijd nog de experts van het Goudwisselkantoor. Die hebben veel ervaring met horloges en herkennen deze vaak al snel.

Breitling Navitimer 806

De Breitling Navitimer met het referentienummer 806 is het eerste horloge uit de Navitimer collectie van Breitling met een referentienummer. Er was nog een model voor dit referentienummer en die wordt door verzamelaars de ‘’pre-806’’ genoemd. Het is wel direct duidelijk bij het ontwerp van dit referentienummer dat er weinig veranderd is aan de Navitimer door de jaren heen. Het ontwerp is authentiek en tijdloos gebleken. We zien een ronde stalen kast met roterende geribbelde bezel. De kast was voor die tijd enorm groot met 41 millimeter doorsnee. Omdat het een chronograaf is, zien we aan de zijkant naast de geribbelde kroon ook nog twee drukknoppen. In de kast zien we een zwarte wijzerplaat met witte buitenring. Die witte buitenring zit verbonden aan de roterende bezel en draait dus apart van de zwarte wijzerplaat. Er staan cijfers op die gebruikt worden voor tijdmetingen. Dit loopt door op de buitenste ring van de zwarte wijzerplaat. Verder zien we dat de uren door streepjes worden aangeduid en zien we drie klokjes in het midden. De klokjes zijn contrasterend met de zwarte wijzerplaat en dus in wit. De drie wijzers in het midden zijn eveneens wit en onder 12 uur zien we een oud Breitling logo. De kast is afgesloten met plexiglas, wat in die tijd normaal was, en het horloge kwam aan leren banden. Het horloge is uitgerust met een mechanisch uurwerk wat de naam Venus 178 draagt.

Breitling Navtimer 816

De Breitling Navitimer met het referentienummer 816 is een wat vreemde eend in de bijt. Het horloge wat behoort tot de Navitimer collectie van Breitling heeft een ander ontwerp dan we van de Navitimer gewend zijn. Die was namelijk behoorlijk consistent in stijl. We zien dan ook een achthoekige kast. Deze kast heeft wel een roterende bezel. Aan deze bezel zit een witte binnenring apart van de zwarte wijzerplaat die samen met de roterende bezel meedraait. Op die witte binnenring staan verschillende cijfers die gebruikt worden voor tijdsmetingen. De zwarte wijzerplaat heeft een buitenring waar juist verschillende cijfers op staan. Die worden gebruikt voor tijds metingen. Verder zien we op de zwarte wijzerplaat 3 witte klokjes contrasterend met de wijzerplaat. Deze zijn uiteraard voor de chronograaf functies. De uren worden aangeduid door middel van streepjes. In het midden zien we de wijzers waarvan er twee zwart zijn ingelegd met wit lumine en één oranje. Onder 12 uur zien we een oud Breitling logo en de kast is afgesloten met plexiglas. Dit was normaal in deze tijd en we hebben het dan over de jaren ‘60. Aan de zijkant van de kast zien we een geribbelde kroon en twee drukknoppen voor de chronograaf functies. Het horloge is zowel op leren- als stalen banden uitgebracht. Wel zien we dat dit horloge ook nog tikt op het mechanische uurwerk venus 178.

Breitling Navitimer 7806

De Breitling Navitimer met het referentienummer 7806 is een chronograaf uit de Navitimer collectie van Breitling. Het horloge heeft een typisch Navitimer ontwerp met ronde kast van 41 millimeter doorsnee uit staal. Daarop een roterende bezel die verbonden zit met een witte ring met cijfers erop die we onder het plexiglas, waar de kast mee afgesloten is, zien. Aan de zijkant van de kast zien we een geribbelde kroon en twee drukknoppen. In de kast zien we naast de witte ring van de bezel, waar verschillende cijfers op staan voor tijdmetingen, ook een zwarte wijzerplaat met drie witte klokjes erin. Die drie witte klokjes zijn voor de chronograaffuncties. De uren worden aangeduid door streepjes en op 12 uur een Arabisch cijfer. Ook zien we aan de buitenrand van de zwarte wijzerplaat verschillende cijfers die aansluiten bij die van de witte binnenring van de bezel en voor hetzelfde soort tijdmetingen dienen.  Onder 12 uur zien we een oud Breitling logo met daaronder Navitimer geschreven in blokletters. Tussen 4 en 5 uur een datumvakje. Het horloge is op zowel leren- als stalen banden uitgebracht. Het horloge loopt op een mechanisch chronograaf uurwerk wat zeer bekend is en ook in andere legendarische chronografen te vinden is. Het kaliber Valjoux 7740.

Breitling Navitimer D23322

De Breitling Navitimer met het referentienummer D23322 is een chronograaf uit de Navitimer collectie. Het betreft hier een iets moderner model van na de eeuwwisseling. Al zien we nog altijd het klassieke Navitimer ontwerp. Ook is dit horloge gemaakt van twee materialen: staal en goud. De kast heeft een doorsnee van 42 millimeter gemaakt uit staal en daarop een geribbelde bezel gemaakt uit goud. Aan de zijkant zien we een stalen geribbelde kroon en twee drukknoppen voor de chronograaffuncties. In de kast die met saffierglas afgesloten is zien we eerst een witte ring die aan de bezel vastzit. Die bezel is roterend en die ring draait dus ook mee. Op die witte ring staan cijfers voor tijdsmetingen en deze zien we overlopen op de buitenring van de blauwe wijzerplaat. Verder zien we op die wijzerplaat drie witte klokjes voor de chronograaffuncties. De wijzers in het midden zijn goud en de secondewijzer heeft een sierlijke Breitling “B” aan het begin. De uren worden aangeduid door gouden streepjes en onder 12 uur zien we een goud Breitling logo met vleugeltjes. Het horloge komt zowel op stalen- als leren banden. De stalen banden bestaan dan meestal uit zowel goud als staal. Het horloge is waterdicht tot 30 meter en loopt op een automatisch uurwerk van Breitling.

Breitling Old Navitimer D13022

De Breitling Old Navitimer met het referentienummer D13022 is een chronograaf uit de Breitling Navitimer collectie. We zien uiteraard het typische Navitimer design met een ronde kast van 41 millimeter doorsnee en deze is gemaakt uit staal. De geribbelde bezel op deze kast is gemaakt uit goud. Het horloge kan zowel aan een stalen- als een leren band komen. Bij de stalen band zien we ook zowel goud als staal terugkomen. In de kast, die met saffierglas wordt afgesloten, zien we mogelijkheden voor een blauwe-, zwarte- of witte wijzerplaat en aan de buitenkant van deze wijzerplaat zien we altijd een witte ring. Deze is verbonden met de geribbelde bezel die kan roteren en er staan ook verschillende cijfers op. Die dienen dan weer voor tijdsmetingen en lopen voor op de wijzerplaat. We zien ook drie klokjes in wit voor de chronograaffuncties en in het midden gouden wijzers gevuld met lumine. Deze lichten op in het donker en zijn dan beter afleesbaar. Aan het begin van de secondewijzer zit een sierlijke Breitling B. Op 3 uur zien we zowel de datum als het Breitling logo met de vleugeltjes en de rest van de uren worden aangeduid met of Arabische cijfers of streepjes. Aan de zijkant van de kast twee drukknoppen en een geribbelde kroon. Het horloge is 30 meter waterdicht en loopt op een automatisch uurwerk van Breitling wat in Zwitserland vervaardigd is.

Breitling Navitimer Heritage A35350

De Breitling Navitimer Heritage met het referentienummer A35350 is een chronograaf uit de Navitimer collectie van Breitling. Het horloge heeft een stalen kast van 43 millimeter doorsnee met daarop een roterende bezel, waarvan de witte binnenring die in de kast zit ook meedraait. Op die binnenring zien we ook cijfers die dienen voor bepaalde tijdsmetingen. Verder zien we in de kast de mogelijkheid voor een witte- of een blauwe wijzerplaat. Op die wijzerplaat zien we aan de buitenste ring ook weer een hoop cijfers. Deze sluiten aan op die van de binnenring van de bezel en dienen dus ook voor tijdsmetingen. We zien drie klokjes verspreid over de wijzerplaat die dienen voor de chronograaffuncties. Op de witte wijzerplaat zijn die klokjes blauw en op de blauwe wijzerplaat zijn deze klokjes wit. Dit zorgt voor mooi contrasterende effecten. We zien verder dat de uren aangeduid worden door streepjes en dat onder 12 uur het Breitling logo staat met de vleugeltjes. Dit logo is uitgevoerd in goud. Tussen 4 en 5 uur zit de datum en de drie wijzers in het midden zijn uit staal, maar gevuld met lumine. Deze lichten dus mooi op in het donker en zijn daardoor goed afleesbaar. De kast wordt afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zien we twee drukknoppen en een geribbelde kroon. Het horloge komt op een stalen band. Waterdicht is het horloge tot 30 meter en het loopt op een automatisch uurwerk van Breitling uiteraard in de eigen manufacture in Zwitserland vervaardigd.

Breitling Navitimer World A24322

De Breitling Navitimer World met het referentienummer A24322 is een chronograaf met een GMT-functie uit de Navitimer collectie van Breitling. Het zijn twee complicaties gecombineerd wat niet vaak voorkomt en dat maakt dit horloge wel een beetje uniek. We zien een grote stalen kast van 46 millimeter in doorsnee en natuurlijk zoals verwacht in het typische Navitimer design met de geribbelde roterende bezel. Die bezel heeft ook een witte binnenring met verschillende cijfers erop die dienen voor tijdmetingen. De kast is afgesloten met saffierglas en daarin zien we naast die witte ring van de bezel nog een zwarte wijzerplaat. Ook deze heeft aan de buitenring cijfers die aansluiten op die van de binnenring van de bezel. Uiteraard dienen die beiden voor tijdsmetingen. We zien over de wijzerplaat verdeeld drie klokjes die voor de chronograaffuncties zijn. De uren worden aangegeven door streepjes en daar bovenop zien we dan weer de uren van 2 tot en met 24 afgebeeld staan in Arabische cijfers. Deze zijn voor de GMT-functie en worden aangewezen door het rode pijltje, wat we bij de wijzers gemonteerd zien naast de uren en minuten wijzer. De wijzers zijn gevuld met lumine en lichten in het donker op. De stopwatchwijzer heeft aan het begin een sierlijke Breitling “B”. Op 3 uur zien we het Breitling logo met de vleugeltjes en de datum. Het horloge komt op een stalen band en loopt op een automatisch chronografenuurwerk van Breitling met GMT-functie. Dit wordt gemaakt in de eigen fabriek van Breitling en is chronometer gecertificeerd door de COSC. Waterdicht is het horloge tot 30 meter.

Navitimer B01 Chronograph 46 UB0127211B1P1

De Navitimer B01 Chronograph 46 met het referentienummer UB0127211B1P1 is een chronograaf uit de Navitimer collectie van Breitling. Het is een bijzonder horloge omdat deze Navitimer namelijk met het zogenaamde ‘’manufacture uurwerk’’ van Breitling is uitgevoerd. Dat houdt in dat het uurwerk zowel ontworpen als volledig gebouwd is door Breitling zelf. Ieder onderdeeltje van dit horloge is in de fabriek van Breitling gemaakt. Dit uurwerk is ook nog eens chronometer gecertificeerd door de COSC, wat de kwaliteit ervan aanduidt. Dit is dus niet zomaar een Navitimer, maar eentje op het hoogste niveau. We zien een kast van 46 millimeter in doorsnee met een gouden geribbelde bezel in de typische Navitimer stijl. Die geribbelde bezel heeft een witte binnenring met cijfers erop voor tijdsmetingen en zit onder het saffierglaasje wat de kast afsluit. Daar zien we ook de zwarte wijzerplaat die juist aan de buitenring cijfers heeft. Deze worden ook voor tijdsmetingen gebruikt. De uren worden aangeduid door streepjes en onder 12 uur zien we een sierlijke Breitling “B” die het logo vormt in goud. De wijzers zijn goud op de stopwatchwijzer na. Die heeft aan het begin een gouden sierlijke Breitling “B” en daarna een rood pijltje vormt. De datum zien we tussen 4 en 5 uur terug en aan de zijkant van de kast twee drukknoppen en een geribbelde kroon allemaal in staal. Het horloge komt op een leren band en is waterdicht tot 30 meter.

Breitling Navitimer 8 A17314101C1X2

De Breitling Navitimer 8 met het referentienummer A17314101C1X2 is een tijd en datum horloge uit de Navitimer collectie van Breitling. Tijd en datum horloges zijn nauwelijks voorgekomen in deze collectie maar tegenwoordig is er toch een hele mooie optie. Dit horloge heeft een stalen kast van 41 millimeter doorsnee met daarop een geribbelde bezel, geheel in Navitimer stijl. In die kast zien we een mooie blauwe wijzerplaat die heel rustig oogt voor een Navitimer. De uren worden aangeduid door grote Arabische cijfers van lumine welke oplichten in het donker en zo goed afleesbaar zijn. Daarboven staan ook nog de minuten in Arabische cijfers aangeduid in de kleur wit. Onder 12 uur zien we een sierlijke “B” die als Breitling logo dient en op 3 uur de datum. De drie wijzers zijn van staal en ook gevuld met lumine, zodat ze in het donker oplichten en goed afleesbaar zijn. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zit een geribbelde kroon. Het horloge komt op een leren band en is 30 meter waterdicht. Lopen doet dit horloge op een Kaliber 17 van Breitling wat chronometer gecertificeerd is door de COSC.

Breitling Navitimer 1 U17325211G1A1

De Breitling Navitimer 1 met het referentienummer U17325211G1A1 is een tijd en datum horloge uit de Navitimer collectie van Breitling. Dit model is wat kleiner dan de meeste Navitimer modellen en daardoor ook erg geliefd bij vrouwelijke dragers. We zien bij dit horloge een kast van 38 millimeter doorsnee gemaakt uit staal. Daarop zit een geribbelde bezel van goud die een witte binnenring heeft. Deze is roterend net als de bezel zelf. Het horloge komt op een stalen band. De kast is afgesloten met saffierglas en daarin zien we een witte wijzerplaat waar de uren worden aangeduid door middel van gouden streepjes. Onder 12 uur zien we een sierlijke Breitling “B” die als logo dient en op 3 uur een datum. De wijzers zijn ook gemaakt uit goud, maar de seconde wijzer heeft een rood driehoekje aan het einde. Aan de zijkant van de kast zien we nog de geribbelde kroon en het horloge is waterdicht tot 30 meter. Het horloge loopt op een automatisch uurwerk van Breitling wat chronometer gecertificeerd is door de COSC.

Uw Breitling verkopen?

Uw Breitling horloge verkopen bij Goudwisselkantoor?

Bij Goudwisselkantoor kunt u langs voor een vrijblijvende en kosteloze taxatie van uw horloge. Verkoopt u uw horloge? Dan betalen wij u direct contant uit. Of indien gewenst per bankbetaling.

breitling_navigator_horloge

Maak een afspraak   of kom langs