Breitling Montbrillant referentienummers

Breitling Montbrillant referentienummers

Breitling Montbrillant horloges verkopen bij het Goudwisselkantoor

Bij het Goudwisselkantoor hebben we al heel wat jaren ervaring op het gebied van in- en verkopen van Breitling Montbrillant Heritage horloges. Heeft u een Breitling Montbrillant horloge en wilt u dat laten taxeren of verkopen door een betrouwbare partij met veel expertise? Dan moet u toch eens langskomen bij een van onze Goudwisselkantoren om de waarde te laten bepalen van uw Breitling Montbrillant.

Vertrouwd uw Montbrillant horloge verkopen aan de experts van het Goudwisselkantoor

De experts bij het Goudwisselkantoor kennen de materie van de Breitling Montbrillant goed. Ze weten waar ze mee te maken hebben. U kunt er dan ook van op aan dat u daar eerlijk behandeld wordt en een taxatie eerlijk verloopt. En dat u de marktconforme waarde krijgt voor uw Breitling Montbrillant horloge, mits deze in goede staat is. Een horloge wat u aanbiedt moet uiteraard echt zijn. Het moet in goede staat zijn en het liefst nog zoveel mogelijk van de originele doos en papieren erbij. Dit is voor verzamelaars namelijk erg belangrijk.

VIND EEN KANTOOR >

Het referentienummer van uw Breitling Montbrillant horloge

Om u te helpen bij het herkennen of uw Breitling Montbrillant horloge echt is, of uit welke collectie het is, bieden wij u op verschillende pagina’s wat achtergrondinformatie. Op deze pagina vindt u achtergrondinformatie over de referentienummers van de Breitling Montbrillant. Een horloge van Breitling wat thuishoort in het rijtje van Breitling horloges die iconisch zijn voor het merk. We vinden de horloges niet op de vintage markt terug omdat het daar te jong voor is. Maar we zien het wel op de nieuw en nieuw gebruikte markten. Als u uw horloge niet herkent in dit verhaal, kunt u ook nog een van onze andere pagina’s bekijken. Aan de hand daarvan kunt u uw Breitling Montbrillant horloge herkennen. En anders zijn er altijd nog de experts van het Goudwisselkantoor. Die hebben veel ervaring met horloges en herkennen deze vaak al snel.

Breitling Montbrillant H30030

De Breitling Montbrillant met het referentienummer H30030 is een gouden chronograaf uit de Montbrillant collectie van het Zwitserse Breitling. We zien een kast gemaakt uit goud met een doorsnee van 38 millimeter. Op die gouden kast zit een geribbelde bezel met een witte binnenring waar cijfers op staan. Die zijn bedoeld voor bepaalde tijdsmetingen. Als we verder de kast in kijken zien we een witte wijzerplaat met aan de buitenring cijfers, eveneens voor tijdsmetingen, en drie klokjes verdeeld over het midden van de wijzerplaat. Deze zijn voor de chronograaffuncties. In het midden zien we ook nog een rondje met verschillende cijfers wat keurig rondom het hart van de wijzers gezet is. De wijzers zijn goud en gevuld met lumine zodat ze in het donker oplichten en goed afleesbaar zijn. Onder 12 uur zien we Breitling geschreven in sierschrift en dit dient als logo. De uren worden aangeduid door gouden streepjes. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zien we twee gouden drukknoppen en een gouden geribbelde kroon. Het horloge kan zowel op een stalen- als leren band uitgevoerd zijn. Het is waterdicht tot 30 meter en tikt op een automatisch uurwerk van Breitling.

Breitling Montbrillant A41330

De Breitling Montbrillant met het referentienummer A41330 is een stalen chronograaf uit de Montbrillant collectie van Breitling. Het horloge heeft een stalen kast met een diameter van 38 millimeter. Op die kast zit een geribbelde bezel die roterend is. Daar zit ook een witte binnenring aan verbonden die in de kast zit en ook meedraait. Die kast is overigens afgesloten met mineraalglas. Daar zien we verder nog een witte wijzerplaat in. Aan de buitenrand van deze wijzerplaat staan net als op de binnenring van de bezel cijfers. Deze dienen voor tijdsmetingen en sluiten ook op elkaar aan. Over de wijzerplaat verdeeld zien we drie klokjes die dienen voor de chronograaffuncties en de uren worden aangeduid door middel van streepjes. In het midden rond het hard van de wijzers staat ook nog een cirkel met cijfers. De wijzers zijn uit staal en gevuld met lumine, wat zorgt voor goede afleesbaarheid omdat het oplicht in het donker. Onder 12 uur, wat overigens het enige uur is dat in Arabische cijfers aangeduid wordt, zien we in sierschrift Breitling geschreven/ Dit dient als logo. Tussen 4 en 5 uur zien we nog de datum staan en aan de zijkant van de kast twee drukknoppen voor de chronograaffuncties en een geribbelde kroon. Het horloge is zowel op stalen- als leren banden uitgebracht. Waterdicht is het tot 30 meter en het tikt op een automatisch uurwerk van Breitling.

Breitling Montbrillant Datora A21330

De Breitling Montbrillant Datora met het referentienummer A21330 is een chronograaf met een datum, dag en maand functie uit de Montbrillant collectie van Breitling. De kast die we bij dit horloge zien heeft een doorsnee van 43 millimeter en is gemaakt uit staal. Op die kast zit een geribbelde bezel die kan draaien. Deze heeft een witte binnenring met verschillende cijfers die meedraait. Naast die binnenring zien we in de kast een zwarte wijzerplaat waar de buitenring ook cijfers heeft. Deze sluiten aan op die van de binnenring van de bezel en dienen voor tijdsmetingen. De uren op de wijzerplaat worden aangeduid door stalen streepjes en er zijn drie klokjes over de wijzerplaat verdeeld voor de chronograaffuncties. Onder 12 uur zien we de dag en de maand aangeduid. Tussen dat en het hart van de wijzers zien we in sierschrift Breitling geschreven staan. Dit dient als logo. Rondom het hard van de wijzers zit een rode cirkel met cijfers. De wijzers zijn uit staal en gevuld met lumine, zodat ze goed afleesbaar zijn in donkere situaties. We zien naast de wijzer voor de stopwatch en de uren en minuten ook een wijzer met een halve maan aan het einde. Deze wijst op de buitenring van de wijzerplaat de datum aan, die daar keurig in Arabische cijfers vermeld staan. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zien we twee drukknoppen en een kroon, beiden ook uit staal. Het horloge komt zowel op stalen- als leren banden en is tot 30 meter waterdicht. Het loopt op een automatisch uurwerk wat door Breitling vervaardigd is en chronometer gecertificeerd is door de COSC. Dit uurwerk heeft uiteraard de capaciteit voor het aangeven van datum, dag en maand.

Breitling Montbrillant Olympus A19350

De Breitling Montbrillant Olympus met het referentienummer A19350 is een chronograafhorloge met een maanfase uit de Montbrillant collectie van Breitling. Het horloge heeft een stalen kast met een doorsnee van 43 millimeter en daarop een geribbelde bezel. Deze bezel is roterend en heeft een witte binnenring met verschillende cijfers erop voor tijdsmetingen, die ook meedraait met de bezel. Aan de zijkant van de kast zien we twee stalen drukknoppen en een geribbelde kroon. Als we in de kast kijken zien we naast de binnenring van de bezel ook nog een blauwe buitenring van de witte wijzerplaat. Ook deze heeft verschillende cijfers die dienen voor tijdsmetingen. Op de witte wijzerplaat zelf zien we dat de uren door grote Arabische cijfers aangeduid worden. Verder zien we drie klokjes die dienen voor de chronograaffuncties. In het midden de wijzers die gevuld zijn met lumine, en dus oplichten in het donker. Dit zorgt voor extra goede afleesbaarheid. Op 3 uur zien we de maanfase en daaronder staat in sierschrift Breitling geschreven wat als logo dient. De kast is afgesloten met saffierglas. Het horloge is waterdicht tot 30 meter en zowel op leren als stalen banden uitgebracht. Tikken doet het op een automatisch uurwerk van Breitling wat een maanfase complicatie bevat.

Breitling Montbrillant Legende A23340

De Breitling Montbrillant Legende met het referentienummer A23340 is een chronograaf horloge uit de Montbrillant collectie van Breitling. Dit horloge heeft een stalen kast met een doorsnee van maar liefst 47 millimeter en is daarmee aan de grote kant. Op die kast zien we een roterende bezel die geribbeld is en die ook een binnenring heeft met cijfers erop. Deze cijfers dienen voor tijdsmetingen en die binnenring draait mee met de bezel. Verder zien we in de kast een witte wijzerplaat die juist aan de buitenring cijfers heeft, eveneens voor tijdsmetingen. De uren worden aangeduid door stalen streepjes en er staan twee klokjes voor de chronograaffuncties op de wijzerplaat. Op 6 uur zien we de datum en onder 12 uur een sierlijke Breitling B die als logo dient. Rondom het hart van de wijzers in het midden zit een rode cirkel met cijfers en de wijzers zijn gevuld met lumine, dit licht op in het donker en zorgt voor goede afleesbaarheid. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zien we twee drukknoppen en een geribbelde kroon. Het horloge komt aan een stalen- or leren band en is waterdicht tot 30 meter. Binnenin tikt een Breitling kaliber 13 wat een automatisch uurwerk is op een ETA-basis. Het is wel chronometer gecertificeerd door de COSC.

Breitling Montbrillant 01 RB013112

De Breitling Montbrillant 01 met het referentienummer RB013112 is een roségouden chronograaf uit de Montbrillant collectie van het Zwitserse merk Breitling. Het horloge heeft een kast van 43 millimeter in doorsnee en deze is volledig gemaakt uit roségoud. Op de kast zit een geribbelde bezel die roterend is. Deze bezel heeft een binnenring met verschillende cijfers erop die voor tijdsmetingen dienen. Deze sluit aan bij de buitenring van de witte wijzerplaat waar ook cijfers op staan voor die tijdsmetingen. Verder worden op de wijzerplaat de uren met gouden streepjes aangeduid en vinden we tussen 4 en 5 uur de datum. Er staan ook drie klokjes verdeeld over de wijzerplaat voor de chronograaffuncties. Deze hebben allemaal gouden wijzers en dat past bij de andere wijzers die met uitzondering van de stopwatch wijzer in rood, ook goud zijn. Op 12 uur staat een gouden sierlijke Breitling “B” die als logo dient. Rondom het hart van de wijzers staat een rode cirkel waar ook wat cijfers omheen staan. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zien we in goud twee drukknoppen en een geribbelde kroon. Het horloge is waterdicht en komt op een leren band. Het horloge loopt op het manufacture kaliber van Breitling, namelijk het kaliber Breitling 01. Hiervan wordt ieder onderdeeltje volledig door Breitling gemaakt en ontworpen. De naam Montbrillant 01 heeft dit horloge ook om aan te geven dat dit uurwerk erin zit. Dit uurwerk is door de COSC in Zwitserland chronometer gecertificeerd.

Breitling Montbrillant 01 A4137012

De Breitling Montbrillant 01 met het referentienummer A4137012 is een chronograaf met het manufacture uurwerk van Breitling uit de Montbrillant collectie van dit Zwitserse merk. Het horloge is gemaakt uit staal en heeft een kast met een doorsnee van 40 millimeter. Op die kast zien we een geribbelde roterende bezel met een witte binnenring. Op die binnenring staan cijfers voor bepaalde tijdsmetingen. Aan de zijkant van de kast zien we twee stalen drukknoppen en een geribbelde kroon. In de kast zien we een witte wijzerplaat met juist op de buitenring cijfers voor tijdsmetingen en die sluiten aan bij de ring van de bezel. De uren worden in stalen streepjes aangegeven op de wijzerplaat en tussen 4 en 5 uur zien we de datum. Ook vinden we 3 klokjes verdeeld over de wijzerplaat welke voor de chronograaffuncties dienen. In het midden, rondom het hart van de wijzers, zit nog een rode cirkel met verschillende cijfers. De wijzers zijn uit staal waarvan de stopwatchwijzer roodgekleurd is. Onder 12 uur zien we ook nog een sierlijke Breitling “B” staan welke als Breitling logo dient. De kast is afgesloten met saffierglas en tot 30 meter waterdicht. Dit horloge is zowel op stalen- als leren banden uitgeleverd. Tikken doet dit horloge natuurlijk op het manufacture uurwerk van Breitling. We hebben het dan over het kaliber Breitling 01. Dit uurwerk wordt volledig ontworpen en gemaakt door Breitling in de eigen manufacture in Zwitserland. Dit betekent dat dus ieder onderdeeltje in dit uurwerk daar gemaakt is. Iets wat niet vaak voorkomt. Daarnaast is het ook nog eens chronometer gecertificeerd door de COSC.

Breitling Montbrillant Olympus R1935012

De Breitling Montbrillant Olympus met het referentienummer R1935012 is een rosëgouden horloge met maanfase uit de Monbrillant collectie van het Zwitserse Breitling. Dit horloge is ook nog eens een limited edition waar maar 500 stuks van gemaakt zijn. We zien een kast van 43 millimeter doorsnee die volledig uit roségoud vervaardigd is. Op die kast zit een geribbelde bezel eveneens uit roségoud met een witte binnenring waar cijfers op staan voor tijdsmetingen. Zowel de bezel als die binnenring zijn roterend en sluiten aan op de blauwe buitenring van de witte wijzerplaat. Deze heeft eveneens cijfers voor dezelfde tijdsmetingen. Op de witte wijzerplaat worden de uren in gouden streepjes aangeduid en zien we drie klokjes voor de chronograaffuncties. Op 3 uur staat de maanfase en de drie wijzers zijn gemaakt uit roségoud. De uren en minutenwijzers zijn gevuld met lumine en dus goed afleesbaar in het donker omdat ze oplichten. Onder de maanfase staat in sierschrift Breitling geschreven, wat als logo dient. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zien we twee drukknoppen en een geribbelde kroon allemaal uit roségoud gemaakt. Het horloge kan 30 meter onder water en komt op een leren band. Het loopt op een automatisch uurwerk van Breitling wat een maanfase heeft. Dit valt onder de complicaties.

Breitling Montbrillant R41370

De Breitling Montbrillant met het referentienummer R41370 is een geelgouden chronograaf uit de Montbrillant collectie van Breitling. Het horloge heeft een geelgouden kast met een doorsnee van 38 millimeter en daarop zit een geribbelde bezel eveneens uit goud. Die bezel is roterend evenals de binnenring van de bezel in de kast, waar we verschillende cijfers op zien. Die cijfers zijn voor tijdsmetingen. We zien een zwarte wijzerplaat. Deze heeft op de buitenring juist weer cijfers en die sluiten aan bij die ring van de bezel. Dit dient eveneens voor tijdsmetingen. Dan zien we drie klokjes verdeeld over de wijzerplaat voor de chronograaffuncties en de uren worden aangeduid door gouden streepjes. De wijzers zijn goud en rondom het hart van de wijzers zit een rode cirkel waar ook nog cijfers omheen staan. Onder 12 uur zien we een sierlijke Breitling “B” die als logo dient en tussen 4 en 5 uur zit de datum. De kast is afgesloten met saffierglas en waterdicht tot 30 meter. Het horloge komt op een leren band en loopt op een automatisch uurwerk van Breitling.

Breitling Montbrillant 01 AB0130C5

De Breitling Montbrillant 01 met het referentienummer AB0130C5 is een chronograaf uit de Montbrillant collectie van Breitling met een manufacture uurwerk. Het betreft hier het Breitling 01 kaliber wat volledig door Breitling zelf wordt ontworpen en vervaardigd. Ieder onderdeeltje in dit uurwerk is gemaakt in de Breitling manufacture. Iets wat niet vaak voorkomt in de horloge wereld. Ook is het uurwerk chronometer gecertificeerd door de COSC. Dit mechanische kunstwerk zit verpakt in een stalen kast van 40 millimeter doorsnee met daarop een geribbelde bezel die roterend is. Die bezel heeft een binnenring welke meedraait en verschillende cijfers bevat die voor tijdsmetingen dienen. Als we verder in de kast kijken zien we een prachtige blauwe wijzerplaat waar de buitenring weer cijfers van heeft. Deze sluiten aan bij de ring van de bezel en dienen dus ook voor tijdsmetingen. De uren worden aangeduid door stalen streepjes en er staan drie klokjes verdeeld over de wijzerplaat die voor de chronograaffuncties dienen. Tussen 4 en 5 uur staat de datum en onder 12 uur een sierlijke Breitling “B” die als logo dient. De wijzers zijn uit staal en de stopwatchwijzer is roodgekleurd. Rondom het hart van de wijzers staat nog een rode cirkel met cijfers eromheen. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zien we twee stalen drukknoppen en een geribbelde kroon. Het horloge is tot 30 meter waterdicht en kan zowel op een leren- als stalen band komen.

 

Uw Breitling verkopen?

Uw Breitling horloge verkopen bij Goudwisselkantoor?

Bij Goudwisselkantoor kunt u langs voor een vrijblijvende en kosteloze taxatie van uw horloge. Verkoopt u uw horloge? Dan betalen wij u direct contant uit. Of indien gewenst per bankbetaling.

breitling_navigator_horloge

Maak een afspraak   of kom langs