Breitling Galactic referentienummers

Breitling Galactic referentienummers

Breitling Galactic horloges verkopen bij het Goudwisselkantoor

Bij het Goudwisselkantoor hebben we al heel wat jaren ervaring op het gebied van in- en verkopen van Breitling Galactic Heritage horloges. Heeft u een Breitling Galactic horloge en wilt u dat laten taxeren of verkopen door een betrouwbare partij met veel expertise? Dan moet u toch eens langskomen bij een van onze Goudwisselkantoren om de waarde te laten bepalen van uw Breitling Galactic.

Vertrouwd uw Galactic horloge verkopen aan de experts van het Goudwisselkantoor

De experts bij het Goudwisselkantoor kennen de materie van de Breitling Galactic goed. Ze weten waar ze mee te maken hebben. U kunt er dan ook van op aan dat u daar eerlijk behandeld wordt en een taxatie eerlijk verloopt. En dat u de marktconforme waarde krijgt voor uw Breitling Galactic horloge, mits deze in goede staat is. Een horloge wat u aanbiedt moet uiteraard echt zijn. Het moet in goede staat zijn en het liefst nog zoveel mogelijk van de originele doos en papieren erbij. Dit is voor verzamelaars namelijk erg belangrijk.

VIND EEN KANTOOR >

Het referentienummer van uw Breitling Galactic horloge

Om u te helpen bij het herkennen of uw Breitling Galactic horloge echt is, of uit welke collectie het is, bieden wij u op verschillende pagina’s wat achtergrondinformatie. Op deze pagina vindt u achtergrondinformatie over de referentienummers van de Breitling Galactic. Een horloge van Breitling wat thuishoort in het rijtje van Breitling horloges die iconisch zijn voor het merk. We vinden de horloges niet op de vintage markt terug omdat het daar te jong voor is. Maar we zien het wel op de nieuw en nieuw gebruikte markten. Als u uw horloge niet herkent in dit verhaal, kunt u ook nog een van onze andere pagina’s bekijken. Aan de hand daarvan kunt u uw Breitling Galactic horloge herkennen. En anders zijn er altijd nog de experts van het Goudwisselkantoor. Die hebben veel ervaring met horloges en herkennen deze vaak al snel.

De referentienummers van Breitling Galactic

Breitling Galactic 41 referentienummer A49350LA/BA07

De Breitling Galactic 41 met het referentienummer A49350LA/BA07 is een stalen horloge met stalen band. De kast heeft qua afmetingen 41 millimeter aan diameter en is rond. We zien een bezel die gelijkwaardig is aan de bezel van de Breitling Avenger horloges. Alleen zijn in deze bezel geslepen diamanten gezet. We zien dat de kast afgesloten is met een stevig saffierglaasje en daaronder zit een mooie zwarte wijzerplaat. Deze wijzerplaat heeft streepjes waarmee de uren en minuten aangeduid worden en op 3 uur zien we de datum. Op 12 uur staat het Breitling logo met de vleugeltjes. Van de drie wijzers valt de seconde wijzer op waar aan het begin de Breitling B zit. Aan de zijkant van de kast zien we een geribbelde kroon die ook op de Chronomat zit en iconisch is. Het horloge is tot 300 meter waterdicht en loopt op een automatisch uurwerk dat chronometer gecertificeerd is door de COSC.

Breitling Galactic 41 A49350LA/A702

De Breitling Galactic 41 met het referentienummer A49350LA/A702 is een horloge met een ronde kast van 41 millimeter. Deze kast is gemaakt uit staal en heeft een bezel die bezet is met diamanten. De kast zit dicht met een saffierglaasje en is tot 300 meter waterdicht. Aan de zijkant zien we een geribbelde kroon. In de kast zien we een paarlemoeren wijzerplaat en de uur indicatie bestaat uit geslepen diamantjes die met precisie in de wijzerplaat gezet zijn. We zien op 12 uur het Breitling logo met de vleugeltjes en op 3 uur het datumvakje. Het horloge kan zowel aan een stalen band komen als aan een lederen band van een exotisch leer zoals hagedis of krokodil. In de kast tikt een automatisch uurwerk dat door Breitling gemaakt is en ook nog eens chronometer gecertificeerd is door de COSC. Dit model kwam uit in het jaar 2010.

Breitling Galactic 41 A49350L2/BA07

De Breitling Galactic met het referentienummer A49350L2/BA07 is een stalen horloge met een ronde kast. De kast heeft afmetingen van 41 millimeter als diameter en is ongeveer 14 millimeter dik. We zien op de kast een stalen bezel waar cijfers op staan en op 12 uur een lumine bolletje wat dus oplicht in het donker. De bezel kan roteren en zo dus ook gebruikt worden voor tijdmetingen. De kast wordt afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zien we de geribbelde kroon. In de kast zien we een zwarte wijzerplaat met streepjes als uur indicatie en op 3 uur een datumvakje. Op 12 uur het Breitling logo met de vleugeltjes en in het midden zitten de drie wijzers gemonteerd. De secondewijzer heeft een sierlijke Breitling B aan het begin. Het horloge is zowel gemaakt met een leren band als met een stalen band. In het horloge tikt een automatisch uurwerk van Breitling wat chronometer gecertificeerd is door de COSC. Een ander technisch feitje is dat het horloge tot 300 meter waterdicht is.

Breitling Galactic 41 A49350L2/A702

De Breitling Galactic met het referentienummer A49350L2/A702 heeft een ronde stalen kast met daarop een roterende bezel. In deze kast zien we een paarlemoeren wijzerplaat waar in het midden een vierkantje wat dieper lijkt te liggen. De uur indicatie op deze paarlemoeren wijzerplaat is tot stand gebracht door 12 mooi geslepen diamantjes die keurig op de uren gezet zijn. We zien op 6 en op 9 uur nog wel een streepje met daar dan een diamantje in. Op 3 uur zien we het datumvakje en op 12 uur het Breitling logo met de vleugeltjes. De kast wordt gesloten met een saffierglaasje en aan de zijkant van de kast zien we de geribbelde kroon. Dit horloge komt zowel aan leren-, stalen- als siliconen banden. De afmetingen zijn 41 millimeter in diameter van de kast en 14 millimeter voor de hoogte van de kast. In het horloge tikt een automatisch Breitling uurwerk wat chronometer gecertificeerd is door de COSC.

Breitling Galactic 41 A49350L2/F549

De Breitling Galactic met het referentienummer A49350L2-F549-366A tikt op een automatisch uurwerk wat door Breitling vervaardigd is. Dit uurwerk is chronometer gecertificeerd door de COSC. Verder is het horloge waterdicht tot 300 meter. De kast heeft een afmeting van 41 millimeter als diameter en 14 millimeter hoog. Het is gemaakt uit staal en heeft een roterende bezel waar cijfers op staan en op 12 uur een bolletje met lumine. Gesloten wordt de kast met een saffierglaasje en we zien een grijze wijzerplaat in de kast. Op die wijzerplaat zien we in het midden een vierkant wat dieper ligt dan de rest van de wijzerplaat. De tijdsaanduiding gebeurt door middel van streepjes op ieder uur en we zien dan op 3 uur het datumvakje. Op 12 uur zien we het logo en in het midden zijn de wijzers gemonteerd. De secondewijzer valt hierbij op omdat deze een sierlijke Breitling B aan het begin heeft. De band aan het horloge is ook uit staal. Net als de kast, maar er zijn ook versies met rubberen of leren banden. Aan de zijkant zien we een geribbelde kroon.

Breitling Galactic 41 A49350L2/G699

De Breitling Galactic 41 met het referentienummer A49350L2-G699 heeft een stalen kast met een diameter van 41 millimeter. Het horloge is 14 millimeter dik en zit aan een stalen- of leren band. Het horloge tikt op een automatisch Breitling uurwerk dat chronometer gecertificeerd is door de COSC. Op de stalen kast zit een roterende bezel met cijfers er op en op 12 uur een bolletje met lumine wat in het donker dus oplicht. Het horloge komt zowel aan een stalen-, leren- of rubberen band. De wijzerplaat is “silver” en in het midden zien we een vierkantje wat iets dieper in de wijzerplaat ligt. De uur indicatie is door middel van streepjes die ook nog eens lumine bevatten en dus in het donker oplichten. Op 3 uur zien we het datumvakje en op 12 uur het Breitling logo met de vleugeltjes. In het midden zijn de wijzers gemonteerd waar de secondewijzer opvalt door de sierlijke Breitling B aan het begin. De kast van het horloge wordt afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zit een geribbelde kroon. Het horloge is waterdicht tot 300 meter.

Breitling Galactic 41 A49350L2/C929

De Breitling Galactic 41 met het referentienummer A49350L2-C929 heeft een stalen kast van 41 millimeter diameter en een dikte van 14 millimeter. Het horloge heeft een mooie blauwe “sunburst” wijzerplaat die dus vooral in het zonlicht spectaculaire effecten geeft. We zien dat op de wijzerplaat de streepjes op de verschillende uren de tijd aanduiden en dat er op 3 uur een datumvakje te vinden is. Op 12 uur zien we het Breitling logo met de vleugeltjes. In het midden zijn de wijzers gemonteerd waarvan de secondewijzer de sierlijke Breitling B heeft. De kast wordt afgesloten met een saffierglaasje. Verder zien we een roterende bezel met cijfers en op 12 uur een bolletje met lumine wat in het donker oplicht. Aan de zijkant een geribbelde kroon. Het horloge komt zowel aan leren- als stalen banden. Het tikt op een Breitling uurwerk wat chronometer gecertificeerd is door de COSC. Het horloge is waterdicht tot 300 meter.

Breitling Galactic 41 A49350L2/BE58

De Breitling Galactic 41 met het referentienummer A49350L2/BE58 heeft een Breitling uurwerk dat chronometer gecertificeerd is door de COSC. Het horloge is gemaakt uit staal en heeft een kast met een diameter van 41 millimeter en een dikte van 14 millimeter. Op de kast zien we een roterende bezel met cijfers en op 12 uur een bolletje met lumine wat oplicht in het donker. De kast zit afgesloten met saffier glas. Daaronder zien we een onyx zwarte wijzerplaat. Op deze wijzerplaat zien we dat de tijd aangeduid wordt met streepjes op bijna ieder uur. Behalve op 3 uur want daar zien we het datumvakje. Onder 12 uur zien we het Breitling logo met de vleugeltjes en in het midden zitten de wijzers gemonteerd. De secondewijzer heeft een sierlijke Breitling B aan het begin. Aan de zijkant van de kast zien we nog de geribbelde kroon en het horloge is waterdicht tot 300 meter.

Breitling Galactic 41 A49350L2/C806

De Breitling Galactic 41 met het referentienummer A49350L2/C806 heeft een kast van 41 millimeter in diameter en 14 millimeter in dikte. Het horloge is volledig uit staal gemaakt en uitgevoerd met leren-, stalen- of rubberen band. Op de stalen kast zien we een gepolijste bezel met cijfers er op en op 12 uur een bolletje met lumine wat oplicht in het donker. De bezel kan ook roteren zodat er metingen mee kunnen worden verricht. In de kast, die overigens wordt afgesloten met saffier glas, zien we een mooie diepblauwe wijzerplaat. In het midden van de wijzerplaat lijkt een vierkantje ook wat dieper in de plaat te liggen. Daarin zitten de wijzers gemonteerd, waarvan de secondewijzer opvalt door de sierlijke Breitling B aan het begin. De uren worden aangeduid met streepjes en op 3 uur zien we een datumvakje. Op 12 uur staat het logo en aan de zijkant van de kast zien we een geribbelde kroon. Het horloge tikt op een Breitling uurwerk dat chronometer gecertificeerd is door de COSC. Waterdicht is het horloge tot 300 meter.

Breitling Galactic 41 C49350L2/BA09

De Breitling Galactic 41 met het referentienummer C49350L2/BA09 is een van de twee kleurige horloges uit de Galactic serie van Breitling. Het horloge bestaat uit zowel goud als staal. Zo zien we een stalen kast van 41 millimeter in diameter met daarop een gouden bezel. Op de bezel zien we ook nog cijfertjes en op 12 uur een bolletje met lumine. Deze horloges kunnen zowel aan een stalen-, rubberen- of leren band komen. In het geval van de stalen band zien we dat die ook tweekleurig is en bestaat uit goud en staal. We zien in de kast, die met saffierglas wordt afgesloten, een zwarte wijzerplaat. In deze wijzerplaat lijkt in het midden een vierkantje wat dieper te liggen. De tijdsaanduiding wordt mogelijk gemaakt door middel van gouden streepjes. Op 12 uur zien we een gouden Breitling logo met vleugeltjes. Op 3 uur nog de datum en in het midden de wijzers gemonteerd. De wijzers zijn ook in goud en de sierlijke Breitling B zien we aan het begin van de secondewijzers. Aan de zijkant van de kast zien we een geribbelde kroon. Het horloge is waterdicht tot 300 meter en tikt op een automatisch uurwerk van Breitling. Dit uurwerk is door de COSC chronometer gecertificeerd.

Breitling Galactic 41 C49350LA/C810

De Breitling Galactic 41 met het referentienummer C49350LA/C810 is een tweekleurig horloge met diamanten uit de Galactic serie van Breitling. We zien dan ook een stalen kast met een gouden bezel. En in deze bezel zijn dan ook weer eens geslepen diamanten gezet. De kast heeft overigens een diameter van 41 millimeter en het horloge komt zowel aan stalen-, leren- of rubberen banden. In het geval van een stalen band zien we dat hier ook twee materialen verwerkt zijn, net als in de kast. Dus we zien daar staal en goud. De kast worst afgesloten met saffierglas en in de kast zien we een mooie blauwe wijzerplaat. Op die wijzerplaat zien we de uur indicatie door middel van gouden streepjes. Op 12 uur zien we het Breitling logo met vleugeltjes in goud. Op 3 uur zien we nog een datumvakje. In het midden zijn de drie gouden wijzers gemonteerd waarvan de secondewijzer een sierlijke Breitling B aan het begin heeft. Aan de zijkant van de kast een geribbelde kroon. Het horloge is waterdicht tot 300 meter en het automatische uurwerk is chronometer gecertificeerd door de COSC.

Breitling Galactic 41 C49350L2-G701

De Breitling Galactic 41 met het referentienummer C49350L2-G701 is een bijzonder tweekleurig horloge uit de Galactic serie van Breitling. We zien dat ook dit horloge een stalen kast heeft met een gouden bezel waar cijfers op staan en op 12 uur een bolletje met lumine. Dit licht uiteraard op in het donker. De bezel is ook roterend en is dus bruikbaar om tijdmetingen te verrichten. Het horloge komt aan een stalen-, leren- of rubberen band waarbij de stalen band ook uit goud en staal gemaakt is. In de kast die met een saffierglaasje afgesloten wordt zien we een mooie off-white wijzerplaat. Dit neigt meer naar crèmekleurig en die zien we eigenlijk niet heel vaak. Het geeft wel een bijzonder chic effect. De tijdsaanduiding wordt mogelijk gemaakt door de gouden streepjes op de uren en we zien op 3 uur een datumvakje. Op 12 uur het gouden Breitling logo met de vleugeltjes. In het wat dieperliggende vierkantje op de wijzerplaat zien we de drie gouden wijzers gemonteerd. De secondewijzer heeft een sierlijke Breitling B aan het begin. Aan de zijkant een geribbelde kroon. Het horloge is waterdicht tot 300 meter. Het horloge tikt op een automatisch uurwerk van Breitling wat door de COSC chronometer gecertificeerd is.

Breitling Galactic 36 W7433012-BE08

De Breitling Galactic 36 met het referentienummer W7433012-BE08 is een stalen horloge met een ronde kast van 36 millimeter in diameter. De vaste bezel, op de kast, is gemaakt van Tungsten staal en heeft dus een wat zwarte gloed over zich. Het horloge komt zowel aan een stalen-, leren- als rubberen band. Aan de zijkant van de kast zien we de geribbelde kroon zoals op alle Galactic horloges. In de kast, die met saffierglas afgesloten wordt, zien we een zwarte wijzerplaat waar streepjes de tijd aanduiden. Onder 12 uur zien we het Breitling logo met de vleugeltjes en op 3 uur de datum. In het midden de wijzers. De secondewijzer heeft aan het begin een sierlijke Breitling B. Het horloge tikt op een Quartz uurwerk van uiterst hoge kwaliteit. De Quartz uurwerken van Breitling zijn namelijk chronometer gecertificeerd door de COSC. Het horloge is waterdicht tot 300 meter.

Breitling Galactic 36 A7433053-A780

De Breitling Galactic 36 met het referentienummer A7433053-A780 is een stalen horloge met een ronde kast. In de bezel van deze kast zien we mooi geslepen diamanten ingezet. Het is een vaste bezel die dus niet kan roteren. De horloges met dit referentienummer komen zowel aan stalen-, leren- als rubberen banden. Aan de zijkant van de kast zien we de geribbelde kroon. De kast wordt afgesloten met saffierglas en daar binnenin zien we een paarlemoeren wijzerplaat. Op de uren zijn ook weer mooi geslepen diamantjes gezet en op 3 uur zien we de datum. Onder 12 uur het Breitling logo met de vleugeltjes en in het midden de wijzers. De secondewijzer heeft aan het begin een sierlijke Breitling B wat een mooi opvallend detail is. Het horloge is waterdicht tot 300 meter en loopt op een Quartz uurwerk wat echter wel chronometer gecertificeerd is door de COSC. Dit is een belangrijk kwaliteitsstempel.

Breitling Galactic 36 W7433012-A779

De Breitling Galactic 36 met het referentienummer W7433012-A779 is een stalen horloge van 36 millimeter in diameter. De kast is rond en we zien aan de zijkant een geribbelde kroon. Dit horloge komt zowel aan een leren-, stalen- als rubberen band en de bezel is glad en gepolijst. Deze kan echter niet roteren. De kast wordt met saffierglas afgesloten en daaronder zien we een mooie paarlemoeren wijzerplaat. We zien dat de uren aangeduid worden met streepjes en in het midden de wijzers gemonteerd zijn. De secondewijzer heeft een sierlijke Breitling B. Onder 12 uur het Breitling logo met de vleugeltjes en op 3 uur de datum. Het horloge is waterdicht tot 300 meter. Binnenin zit een Quartz uurwerk wat chronometer gecertificeerd is door de COSC. Een belangrijk teken van kwaliteit.

Breitling Galactic 36 C37330121B1X1

De Breitling Galactic 36 met het referentienummer C37330121B1X1 is een horloge met een stalen 36 millimeter kast en een gouden bezel. De bezel is roterend en heeft cijfers evenals een lumine bolletje op 12 uur. Aan de zijkant van de kast zien we ook de geribbelde kroon in goud. De kast die wordt afgesloten met saffierglas heeft binnenin een zwarte wijzerplaat waar we een vierkantje wat dieper in zien liggen. In dat vierkantje ligt dan ook weer een rondje en dat is de kleine seconde. Op de uren zien we gouden streepjes en onder 12 uur het gouden Breitling logo met de vleugeltjes. Op 3 uur zien we de datum. Het horloge komt aan een zwarte leren band. Tikken doet het horloge op een automatisch uurwerk van Breitling wat chronometer gecertificeerd is door de COSC. En tot 300 meter is het horloge waterdicht.

Breitling Galactic 36 C37330121A1C1

De Breitling Galactic 36 met het referentienummer C37330121A1C1 is een tweekleurig horloge bestaand uit staal en roségoud. We zien een kast van 36 millimeter die uit staal gemaakt is. Maar de roterende bezel met cijfers en de kroon zijn uit roségoud gemaakt. Bij de stalen band zien we vervolgens de buitenste schakels in staal en de binnenste in roségoud. De kast heeft een diameter van 36 millimeter en wordt afgesloten met saffierglas. We zien in de kast een paarlemoeren wijzerplaat waar een vierkantje in het midden wat dieper in lijkt te liggen. In dat vierkantje ligt vervolgens ook weer een rondje en dit is de kleine seconde. De uren worden aangeduid met streepjes in goud. Onder 12 uur zien we het gouden Breitling logo met de vleugeltjes. Op 3 uur uiteraard nog de datum. Het horloge is waterdicht tot 300 meter en loopt op een automatisch uurwerk van Breitling. Dit uurwerk is chronometer gecertificeerd door de COSC.

Breitling Galactic 32 A71356L2/A708

De Breitling Galactic 32 met het referentienummer A71356L2/A708 is een Breitling met een stalen kast van 32 millimeter. Deze kast heeft een stalen bezel met cijfers erop en een lumine bolletje op 12 uur wat oplicht in het donker. De bezel kan roteren om tijdmetingen mee uit te voeren. Het horloge komt aan een stalen-, leren- of rubberen band en aan de zijkant van de kast zien we een geribbelde kroon. In de kast zien we een paarlemoeren wijzerplaat waar de uren bezet zijn met geslepen diamantjes. Onder 12 uur zit het Breitling logo met de vleugeltjes en op 3 uur de datum. De secondewijzer valt op door de sierlijke Breitling B aan het begin. De kast wordt afgesloten met saffierglas. Het horloge is waterdicht tot 100 meter en loopt op een Quartz uurwerk wat chronometer gecertificeerd is door de COSC.

Breitling Galactic 32 C71356L2/BA12

De Breitling Galactic 32 met het referentienummer C71356L2/BA12 is een tweekleurig horloge met een ronde kast van 32 millimeter. De kast is uit staal gemaakt en de bezel en de kroon uit roségoud. De bezel kan roteren en heeft cijfers, evenals een lumine bolletje op 12 uur wat oplicht in het donker. Het horloge komt aan zowel leren-, stalen- als rubberen banden. In het geval van de stalen band zien we dat de buitenste schakels staal zijn en de binnenste roségoud. In de kast die met saffierglas wordt afgesloten zien we een zwarte wijzerplaat waar in het midden een vierkantje wat diep in lijkt te liggen. Daarin zitten de wijzers gemonteerd waarvan de gouden seconde wijzer aan het begin een sierlijke Breitling B heeft. Deze wijzen naar de uren die met streepjes aangegeven worden eveneens in goud. Onder 12 uur zien we het roségouden Breitling logo met de vleugeltjes en op 3 uur de datum. Het horloge tikt op een Quartz uurwerk dat chronometer gecertificeerd is. Waterdicht is dit horloge tot 100 meter.

Breitling Galactic 44 A45320B9-C902

De Breitling Galactic 44 met het referentienummer A45320B9-C902 is een stalen horloge met een ronde kast van 44 millimeter in diameter. Het horloge heeft een roterende bezel waar 15, 30 en 45 op staan. Op 12 uur een bolletje met lumine wat oplicht in het donker. Het horloge komt zowel aan een stalen-, leren- als rubberen band. In de kast die met saffierglas afgesloten wordt zien we een mooie blauwe wijzerplaat. De uren worden aangeduid door streepjes en op 12 uur zien we de dag terwijl we op 3 uur de datum zien. Onder de dag op 12 uur zit ook nog het Breitling logo met vleugeltjes en van de drie wijzers valt de secondewijzer op door de mooie sierlijke Breitling B aan het begin. Aan de zijkant van de kast zit de geribbelde kroon zoals we die op alle Galactic horloges zien. Het horloge loopt op een automatisch Breitling uurwerk genaamd het kaliber 45. Dit uurwerk is chronometer gecertificeerd door de COSC. Het horloge is waterdicht tot 200 meter.

Breitling Galactic 29 H7234812-A792

De Breitling Galactic met het referentienummer H7234812-A792 is een volledig roségouden horloge met een ronde kast van 29 millimeter. Het horloge loopt op een Quartz uurwerk dat chronometer gecertificeerd is en waterdicht tot 100 meter. De kast die volledig uit roségoud gemaakt is heeft een gladde bezel en wordt afgesloten met saffierglas. We zien in die kast een paarlemoeren wijzerplaat waar de uren bezet zijn met geslepen diamantjes. Onder 12 uur zien we een roségouden Breitling logo met vleugeltjes en op 3 uur de datum. Bij de wijzers in het midden zien we dat de seconde wijzer een sierlijke Breitling B aan het begin heeft. De horloges komen aan leren- of massief roségouden banden.

Breitling Galactic 29 C7234853-C964

De Breitling Galactic 29 met het referentienummer C7234853-C964 is een tweekleurig horloge met diamanten uit de Galactic serie. De kast is gemaakt van roségoud en staal en in de bezel zijn geslepen diamanten gezet. De bezel is niet roterend. Het horloge komt zowel aan een leren band als aan een stalen band waarvan de buitenste schakels staal zijn en de binnenste schakels roségoud. De kast heeft een afmeting van 29 millimeter in diameter. In de kast die met saffierglas wordt afgesloten zien we een blauwe wijzerplaat waar in de uren ook weer geslepen diamanten gezet zijn. Onder 12 uur zien we het roségouden Breitling logo met de vleugeltjes en op 3 uur zien we de datum. In het midden zijn uiteraard de wijzers gemonteerd. De secondewijzer, die ook roségoud is, heeft aan het begin een sierlijke Breitling B. Aan de zijkant van de kast zien we een geribbelde kroon zoals we die op alle Galactic horloges zien. Het horloge loopt op een Quartz uurwerk van Breitling van chronometer gecertificeerd is door de COSC. Ook heeft het een waterdichtheid tot 100 meter.

Breitling Galactic Chronograph A1336410/C645

De Breitling Calactic Chronograph met het referentienummer A1336410/C645 is een chronograaf horloge van 44 millimeter uit de Galactic collectie van Breitling. We zien bij dit horloge een ronde kast gemaakt uit staal met een bezel erop die roteert. Op de bezel zien we ook cijfers en op 12 uur een lumine bolletje wat oplicht in het donker. Het horloge komt zowel aan stalen-, leren- of rubberen banden. Aan de zijkant van de kast zien we twee drukkers en de geribbelde kroon, die typisch is voor de Galactic horloges. In de kast die met saffierglas wordt afgesloten zien we een blauwe wijzerplaat met daarin 3 zilveren klokjes voor de chronograaf functies. De uren worden door streepjes gemarkeerd en op 3 uur zien we de datum en het Breitling logo met de vleugeltjes. Bij de wijzers zien we dat de wijzer voor de stopwatch een sierlijke Breitling “B” aan het begin heeft. Het horloge loopt op een automatisch chronografen uurwerk van Breitling wat chronometer gecertificeerd is door de COSC. En waterbestendig is dit horloge tot 300 meter.

Uw Breitling verkopen?

 

 

Uw Breitling horloge verkopen bij Goudwisselkantoor?

Bij Goudwisselkantoor kunt u langs voor een vrijblijvende en kosteloze taxatie van uw horloge. Verkoopt u uw horloge? Dan betalen wij u direct contant uit. Of indien gewenst per bankbetaling.

familie-de-ruiter

 

Maak een afspraak   of kom langs