Breitling for Bentley referentienummers

Breitling for Bentley referentienummers

Breitling for Bentley horloges verkopen bij het Goudwisselkantoor

Bij het Goudwisselkantoor hebben we al heel wat jaren ervaring op het gebied van in- en verkopen van Breitling for Bentley Heritage horloges. Heeft u een Breitling for Bentley horloge en wilt u dat laten taxeren of verkopen door een betrouwbare partij met veel expertise? Dan moet u toch eens langskomen bij een van onze Goudwisselkantoren om de waarde te laten bepalen van uw Breitling for Bentley.

Vertrouwd uw Breitling for Bentley horloge verkopen aan de experts van het Goudwisselkantoor

De experts bij het Goudwisselkantoor kennen de materie van de Breitling for Bentley goed. Ze weten waar ze mee te maken hebben. U kunt er dan ook van op aan dat u daar eerlijk behandeld wordt en een taxatie eerlijk verloopt. En dat u de marktconforme waarde krijgt voor uw Breitling for Bentley horloge, mits deze in goede staat is. Een horloge wat u aanbiedt moet uiteraard echt zijn. Het moet in goede staat zijn en het liefst nog zoveel mogelijk van de originele doos en papieren erbij. Dit is voor verzamelaars namelijk erg belangrijk.

VIND EEN KANTOOR >

Het referentienummer van uw Breitling for Bentley horloge

Om u te helpen bij het herkennen of uw Breitling for Bentley horloge echt is, of uit welke collectie het is, bieden wij u op verschillende pagina’s wat achtergrondinformatie. Op deze pagina vindt u achtergrondinformatie over de referentienummers van de Breitling for Bentley. Een horloge van Breitling wat thuishoort in het rijtje van Breitling horloges die iconisch zijn voor het merk. We vinden de horloges niet op de vintage markt terug omdat het daar te jong voor is. Maar we zien het wel op de nieuw en nieuw gebruikte markten. Als u uw horloge niet herkent in dit verhaal, kunt u ook nog een van onze andere pagina’s bekijken. Aan de hand daarvan kunt u uw Breitling for Bentley horloge herkennen. En anders zijn er altijd nog de experts van het Goudwisselkantoor. Die hebben veel ervaring met horloges en herkennen deze vaak al snel.

Breitling for Bentley Motors A2536212

De Breitling for Bentley Motors met het referentienummer A2536212 is een chronograaf uit de al jaren zeer populaire Breitling for Bentley collectie. We zien een fors horloge met een stalen kast van 48 millimeter doorsnee in een ronde vorm met wat hoekige kanten. Op de kast zit een bezel die een guilloche heeft, welke we ook terugzien in de ontwerpen van Bentley auto’s. Aan de zijkant van de kast twee stalen drukknoppen en een stalen kroon. Het horloge komt op zowel stalen- als leren banden en in de kast zien we verschillende mogelijkheden voor de kleur van de wijzerplaat. Zo zijn er versies met blauw, wit, zwart of bordeauxrood te vinden. Verder zien we dat de wijzerplaat druk is met veel cijfers die voor bepaalde tijdsmetingen dienen. Ook zien we dat de uren aangeduid worden door stalen streepjes en dat de wijzers gevuld zijn met lumine. Dit zorgt voor goede afleesbaarheid in het donker omdat ze dan oplichten. Natuurlijk zien we ook verdeeld over de wijzerplaat drie klokjes voor de chronograaf en de datum staat tussen 4 en 5 uur. Onder 12 uur zien we het Breitling logo met vleugeltjes en daaronder staat ook nog Bentley geschreven. De kast wordt afgesloten met een saffierglaasje en het loopt op een automatisch uurwerk van Breitling.

Breitling for Bentley GT A1336212

De Breitling for Bentley GT met het referentienummer A1336212 is een chronograaf met dag- en datumaanduiding uit de Breitling for Bentley collectie. We zien bij dit horloge een kast van 44 millimeter doorsnee gemaakt uit staal in een ronde vorm met hoekige kanten. Op het horloge zit een bezel met een guilloche, die we ook in de auto’s van Bentley terugzien. In de kast zien we verschillende mogelijkheden voor de wijzerplaat. Zo zijn er kleuren mogelijk als grijs, wit, blauw, bordeauxrood, zwart en groen. Verder zien we dat de wijzerplaat druk bezet is met drie klokjes voor de chronograaffuncties, een dag en datum vakje op 3 uur met daarboven het Breitling logo met de vleugeltjes en de naam Bentley geschreven. Verschillende cijfers aan de buitenring die bedoeld zijn voor bepaalde tijdsmetingen. En de uren worden aangeduid door middel van stalen streepjes. De wijzers zijn gevuld met lumine en lichten dus op in het donker. Dit zorgt voor een goede afleesbaarheid. Gesloten is de kast met saffierglas en aan de zijkant zien we nog twee stalen drukknoppen en een stalen kroon. Het horloge is zowel op leren- als stalen banden uitgebracht. Tot 100 meter diep kan het horloge onder water en het loopt op het Breitling Kaliber 13B, wat een automatisch uurwerk is met de basis in het beroemde ETA Valjoux 7750 kaliber.

Breitling for Bentley Supersports E2736529

De Breitling for Bentley Supersports met het referentienummer E2736529 is een hele sportieve en kleurrijke chronograaf uit de Breitling for Bentley collectie. Het horloge is erg groot met 49 millimeter doorsnee van de kast maar niet al te zwaar doordat de kast gemaakt is uit het lichte materiaal titanium. We zien een ronde kast met hoekige kanten en daarop een bezel die een guilloche heeft welke we ook in Bentley auto’s terugzien. In de kast zien we een zwarte wijzerplaat met rode details. Bijvoorbeeld de buitenring met cijfers voor bepaalde tijdsmetingen die volledig rood is. Maar ook de drie klokjes in het midden voor de chronograaf waar ook de buitenrand rood van is. De stopwatchwijzer heeft een rood pijltje aan het einde. Onder 12 uur zien we het Breitling logo met de vleugeltjes en de wijzers zijn gevuld met lumine. Net als de streepjes die de uren aanduiden. Op 6 uur zien we de datum en de kast is afgesloten met saffierglas. Aan de zijkant zien we twee drukknoppen en een kroon, allemaal uit titanium, en het horloge zit aan een rubberen band. Tot 100 meter kan dit horloge onder water en het loopt op een Breitling 27B kaliber. Dit is een uurwerk dat chronometer gecertificeerd is door de COSC in Zwitserland.

Breitling for Bentley Barnato A4139021

De Breitling for Bentley Barnato met het referentienummer A4139021 is een chronograaf uit de Breitling for Bentley collectie. We zien een ronde kast met hoekige kanten van 42 millimeter doorsnee en daarop een bezel met guilloche. Deze guilloche vinden we ook terug in de auto’s van Bentley en is dus een referentie naar het merk waarmee Breitling hier samenwerkt. We zien in de kast een zilveren wijzerplaat met een witte buitenring. Die witte buitenring heeft verschillende cijfers die bruikbaar zijn voor bepaalde tijdsmetingen. Op de zilveren wijzerplaat zien we drie klokjes voor de chronograaffuncties en op de uren staan telkens twee streepjes. Behalve op 12 uur waar in Arabische cijfers 12 geschreven is. De wijzers zijn gevuld met lumine en lichten dus op in het donker. Dit zorgt voor goede afleesbaarheid. Onder 12 uur zien we het Breitling logo met de vleugeltjes staan en daaronder is dan ook nog Bentley geschreven. Opmerkelijk is dat in tegenstelling tot andere Breitling for Bentley horloge deze wijzerplaat erg rustig en leeg oogt. De kast is gesloten met saffierglas en aan de zijkant zien we een stalen drukknop en een stalen kroon. Het horloge komt op een leren band en kan tot 100 meter onder water. Het loopt op een automatisch uurwerk van Breitling wat uiteraard in Zwitserland vervaardigd is.

Breitling for Bentley Mark VI H2636212

De Breitling for Bentley Mark VI met het referentienummer H2636212 is een chronograaf met GMT-functie uit de Breitling for Bentley collectie. We zien bij dit horloge een ronde roségouden kast van 42 millimeter doorsnee. De kast heeft wat hoekige kanten en op de kast zien we een bezel met guilloche. Datzelfde motief vinden we terug in de auto’s van Bentley. In de kast zien we een zwarte wijzerplaat met aan de buitenringen verschillende cijfers die onder andere voor de GMT-functie gebruikt kunnen worden. De uren worden aangeduid door streepjes gevuld met lumine en die dus oplichten in het donker. Dat zorgt voor goede afleesbaarheid. Dit zien we ook in de wijzers. Drie klokjes lopen in elkaar over op de wijzerplaat en zijn voor de chronograaffuncties. Onder 12 uur staat een sierlijke Breitling “B” als logo. Daaronder staat ook nog de naam Bentley vermeld. Op 6 uur zien we de datum en tussen de wijzers zien we een vierde wijzer staan met een rood pijltje, deze is voor de GMT-functie. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zitten twee roségouden drukknoppen en een kroon eveneens in roségoud en geribbeld. Het horloge komt op een leren band en kan tot 100 meter onder water. Lopen doet dit horloge op een automatisch uurwerk dat chronometer gecertificeerd is door de COSC in Zwitserland.

Breitling for Bentley Flying B Chronograph A4436512

De Breitling for Bentley Flying B Chronograph met het referentienummer A4436512 is een rechthoekige chronograaf uit de Breitling for Bentley collectie. Een rechthoekige chronograaf zien we niet vaak in horlogeland en zeker niet in deze formaten. De kast heeft namelijk de grote afmetingen van 58 bij 38 millimeter. De kast is gemaakt uit staal en in de kast zien we een zwarte wijzerplaat die in het midden een zilverkleurig vierkantje heeft met guilloche. Dit is de guilloche die we ook in auto’s van Bentley terugzien. Verder staan er drie vierkante klokjes verdeeld over de wijzerplaat voor de chronograaffuncties en worden de uren aangeduid door streepjes. Behalve op 12 uur waar in Romeinse cijfers “12” geschreven staat. Een logo is er niet. Er staat slechts Breitling for Bentley in blokletters geschreven. De wijzers zijn gevuld met lumine en lichten op in het donker, dit zorgt voor goede afleesbaarheid. Aan het begin van de seconde wijzer zien we een sierlijke Breitling “B”. Tussen de namen Breitling en Bentley in staat de datum. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zien we twee drukknoppen en een kroon allemaal uit staal. Het horloge komt aan een leren band en het loopt op een Breitling kaliber 44B, wat een automatisch uurwerk is gemaakt in Zwitserland in de eigen fabriek van Breitling. Waterdicht is deze bijzondere klok tot 100 meter.

Breitling for Bentley B04 AB043112

De Breitling for Bentley B04 met het referentienummer AB043112 is een chronograaf met GMT-functie uit de Breitling for Bentley collectie. We zien hier een fors horloge met een kast van 49 millimeter doorsnee uit staal. De kast is rond maar heeft hoekige kanten. Op de kast zit een bezel met een guilloche, wat we ook in Bentley auto’s terugzien. In de kast zien we een witte buitenring met cijfers voor de GMT-functie en dan een blauwe wijzerplaat die ook cijfers aan de rand heeft. Verdeeld over de wijzerplaat drie klokjes voor de chronograaffuncties en heel bijzonder is dat de wijzerplaat een beetje opengewerkt is met het ruitjes motief dat we in de bekleding van Bentley auto’s terugzien. De uren worden aangeduid door streepjes gevuld met lumine. Dit licht op in het donker en zorgt dus voor goede afleesbaarheid. Datzelfde is gedaan bij de uren en minuten wijzers. Naast de uren en minuten wijzers zien we ook nog de secondewijzer met een sierlijke Breitling “B” aan het begin en een rode GMT-wijzer die een pijltje aan het einde heeft. Onder 12 uur zien we het Breitling logo met de vleugeltjes en de naam Bentley is gewoon in blokletters geschreven. Tussen 4 en 5 uur vinden we nog de datum. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zitten twee drukknoppen en een stalen geribbelde kroon. Het horloge komt op een stalen schakelband en kan tot 100 meter onder water. Het horloge loopt op een automatisch uurwerk van Breitling, wat in de eigen fabriek in Zwitserland is geproduceerd.

Breitling for Bentley B05 AB0521U4

De Breitling for Bentley B05 met het referentienummer AB0521U4 is een chronograaf met een worldtimer functie uit de Breitling for Bentley collectie. Dit horloge heeft een kast van 49 millimeter doorsnee en is dus erg groot. De kast is rond met hoekige kanten en heeft een bezel met guilloche, die we ook in Bentley auto’s terugzien. In de kast zien we op de buitenringen verschillende steden van landen over de hele wereld staan. Dit is voor de worldtimer functie waarmee verschillende tijdzones kunnen worden afgelezen. Daaronder staan weer cijfers en de uren op de mooie blauwe wijzerplaat worden aangeduid door streepjes gevuld met lumine. Deze lichten op in het donker en zijn dus extra goed afleesbaar. Onder 12 uur zien we het Breitling logo met vleugeltjes en tussen 4 en 5 uur de datum. In het midden zien we naast de drie klokjes voor de chronograaffuncties ook een wereldbol met een ruitmotief eroverheen, daarin worden verschillende tijdzones aangegeven en het verwijst naar het feit dat het een worldtimer is. Op de uren en minutenwijzer zien we ook lumine en de secondewijzer heeft aan het begin een sierlijke Breitling “B”. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zien we twee stalen drukknoppen en een geribbelde kroon. Het horloge komt op een leren band en is waterdicht tot 100 meter. Het horloge loopt op een automatisch uurwerk van Breitling, wat in de fabriek in Zwitserland wordt vervaardigd.

Breitling for Bentley B06 AB061112

De Breitling for Bentley B06 met het referentienummer AB061112 is een chronograaf uit de Breitling for Bentley collectie. We zien een grote kast van 49 millimeter doorsnee gemaakt uit staal. De kast is rond maar heeft hoekige kanten en op de kast zien we een bezel die hetzelfde guilloche heeft als we in Bentley auto’s zien. In de kast zien we een zwarte of een witte wijzerplaat die een soort van werkje in het midden heeft. Dit werkje heeft een soort ruitmotief wat we ook in de bekleding in Bentley auto’s zien. De uren worden aangeduid door middel van stalen streepjes en aan de buitenring zien we verschillende cijfers voor tijdsmetingen. Onder 12 uur zien we een Breitling logo met vleugeltjes en tussen 4 en 5 uur de datum. In het midden zien we nog drie klokjes verdeeld over de wijzerplaat voor de chronograaffuncties. De wijzers zijn van staal en de uren en minutenwijzer zijn gevuld met lumine en lichten dus op in het donker. Dit zorgt voor goede afleesbaarheid. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant van de kast zien we twee stalen drukknoppen en een geribbelde stalen kroon. Het horloge komt aan een stalen- of leren band en is waterdicht tot 100 meter. Lopen doet dit horloge op een Breitling kaliber B06, wat een automatisch uurwerk is, chronometer gecertificeerd door de COSC  in Zwitserland.

Breitling for Bentley Premier B01 AB0118A11L1X1

De Breitling for Bentley Premier B01 met het referentienummer AB0118A11L1X1 is een chronograaf met het manufacture uurwerk van Breitling. Het horloge maakt deel uit van de Breitling for Bentley collectie. We zien een fraaie elegante ronde kast van 42 millimeter doorsnee gemaakt uit staal. In de kast zien we een mooie groene wijzerplaat in de kleur groen waar een Bentley auto op zijn mooist in is. De wijzerplaat oogt rustig en heeft slechts op de grijze buitenring een aantal cijfers voor de tachymeter. De uren worden aangeduid door streepjes en we zien twee grijze klokjes voor de chronograaffuncties. Onder 12 uur zien we de sierlijke Breitling “B” als logo en van de drie wijzers zijn er twee gevuld met lumine die oplichten in het donker. Dit zorgt voor extra goede afleesbaarheid. Boven 6 uur zien we nog de datum en de kast is afgesloten met saffierglas. Aan de zijkant zitten twee stalen drukknoppen en een stalen geribbelde kroon. Het horloge komt op een groene leren band waar een ruitjesmotief in zit. Dit ruitjesmotief zit ook in de bekleding van Bentley auto’s. Het horloge loopt op het bijzondere manufacture uurwerk van Breitling, het kaliber B01. Dit uurwerk is volledig door Breitling zelf ontworpen en vervaardigd. Ieder onderdeeltje wordt dus in de fabriek van Breitling gemaakt. Iets wat niet vaak voorkomt. Ook is het uurwerk chronometer gecertificeerd door de COSC in Zwitserland.

 

Uw Breitling verkopen?

Uw Breitling horloge verkopen bij Goudwisselkantoor?

Bij Goudwisselkantoor kunt u langs voor een vrijblijvende en kosteloze taxatie van uw horloge. Verkoopt u uw horloge? Dan betalen wij u direct contant uit. Of indien gewenst per bankbetaling.

breitling_navigator_horloge

Maak een afspraak   of kom langs