Breitling Avenger referentienummers

Breitling Avenger referentienummers

Breitling Avenger horloges verkopen bij het Goudwisselkantoor

Bij het Goudwisselkantoor hebben we al heel wat jaren ervaring op het gebied van in- en verkopen van Breitling Avenger Heritage horloges. Heeft u een Breitling Avenger horloge en wilt u dat laten taxeren of verkopen door een betrouwbare partij met veel expertise? Dan moet u toch eens langskomen bij een van onze Goudwisselkantoren om de waarde te laten bepalen van uw Breitling Avenger.

VIND EEN KANTOOR >

Vertrouwd uw Breitling Avenger horloge verkopen aan de experts van het Goudwisselkantoor

De experts bij het Goudwisselkantoor kennen de materie van de Breitling Avenger goed. Ze weten waar ze mee te maken hebben. U kunt er dan ook van op aan dat u daar eerlijk behandeld wordt en een taxatie eerlijk verloopt. En dat u de marktconforme waarde krijgt voor uw Breitling Avenger horloge, mits deze in goede staat is. Een horloge wat u aanbiedt moet uiteraard echt zijn. Het moet in goede staat zijn en het liefst nog zoveel mogelijk van de originele doos en papieren erbij. Dit is voor verzamelaars namelijk erg belangrijk.

Het referentienummer van uw Breitling Avenger horloge

Om u te helpen bij het herkennen of uw Breitling Avenger horloge echt is, of uit welke collectie het is, bieden wij u op verschillende pagina’s wat achtergrondinformatie. Op deze pagina vindt u achtergrondinformatie over de referentienummers van de Breitling Avenger. Een horloge van Breitling wat thuishoort in het rijtje van Breitling horloges die iconisch zijn voor het merk. We vinden de horloges niet op de vintage markt terug omdat het daar te jong voor is. Maar we zien het wel op de nieuw en nieuw gebruikte markten. Als u uw horloge niet herkent in dit verhaal, kunt u ook nog een van onze andere pagina’s bekijken. Aan de hand daarvan kunt u uw Breitling Avenger horloge herkennen. En anders zijn er altijd nog de experts van het Goudwisselkantoor. Die hebben veel ervaring met horloges en herkennen deze vaak al snel.

Uw Breitling verkopen?

Breitling Avenger Seawolf E17370-378

De Breitling Avenger Seawolf met het referentienummer E17370-378 is een watersporthorloge uit de Avenger collectie van Breitling. Wat direct opvalt aan dit horloge is het materiaal. Dit horloge is namelijk gemaakt uit titanium. We zien dan ook een grote maar lichte kast van titanium met een doorsnee van 44 millimeter die aan een titanium schakelband zit. Op de kast zien we een bezel waar 15, 30 en 45 op gegraveerd staan en op 12 uur een wit bolletje met lumine wat dus oplicht in het donker. In de kast een blauwe wijzerplaat met grote witte Arabische cijfers om de tijd extra duidelijk aan te duiden. De wijzers zijn eveneens wit en onder 12 uur zien we het klassieke Breitling logo met vleugeltjes. Dit logo is eveneens wit. Op 3 uur zien we de datum en de kast is afgesloten met een saffierglaasje. Aan de zijkant zien we een geribbelde kroon. Deze horloges lopen op een automatisch uurwerk van Breitling wat door de COSC, chronometer gecertificeerd is. Qua waterdichtheid zien we een enorm indrukwekkend getal, namelijk tot 3000 meter waterdicht.

Breitling Avenger Chronograph M1 E73360

De Breitling Avenger Chronograph M1 met het referentienummer E73360 is een chronograaf horloge uit de Avenger collectie van Breitling. Het horloge is gemaakt uit het lichte materiaal titanium. Dit geeft het robuuste horloge extra draagcomfort. De grote titanium kast heeft een doorsnee van 44 millimeter die komt aan een schakelband uit titanium, een leren band of een rubberen band. Op de kast een bezel met de cijfers 15, 30 en 45 erop gegraveerd en op 12 uur een wit bolletje met lumine wat oplicht in het donker. In de kast zien we verschillende mogelijkheden voor wijzerplaten qua kleur zoals blauw, geel, grijs en zwart. In die wijzerplaat zien we altijd 3 witte klokjes die voor de chronograaffuncties gebruikt worden en goed afleesbare witte Arabische cijfers die de uren aanduiden. De wijzers zijn ook wit evenals het Breitling logo met de vleugels net onder 12 uur. De datum zien we tussen 4 en 5 uur. De kast wordt afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zien we een geribbelde kroon en twee drukknoppen. Het horloge loopt op een automatisch uurwerk van Breitling wat door de COSC Chronometer gecertificeerd is.

Breitling Avenger Skyland A13380

De Breitling Avenger Skyland met het referentienummer A13380 is een chronograafhorloge uit de Avenger collectie van Breitling. Het horloge heeft een kast van 45 millimeter doorsnee en komt aan een stalen band. De kast is eveneens gemaakt uit staal. Daarop zien we een bezel die alle minuten aangeeft van 5 tot 55 en op 12 uur een wit bolletje met lumine. Deze licht op in het donker en zorgt voor goede afleesbaarheid. In de kast zien we een wijzerplaat met grote witte Arabische cijfers om de uren aan te duiden. Ook zien we drie klokjes voor de chronograaffuncties en de drie wijzers in het midden zijn wit. Het Breitling logo is eveneens wit en heeft vleugeltjes, deze staat naast de datum op 3 uur. De kast wordt afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zien we een geribbelde kroon en twee drukknoppen. Het horloge loopt op een automatisch uurwerk van Breitling wat door de COSC chronometer gecertificeerd is.

Breitling Avenger Seawolf A7339010

De Breitling Avenger Seawolf met het referentienummer A7339010 is de chronograaf versie van de Seawolf uit de Avenger collectie van Breitling. Het horloge is in tegenstelling tot de eerste Seawolf gemaakt uit staal en niet uit titanium. Ook loopt dit horloge op een door de COSC, chronometer gecertificeerd Quartz uurwerk. We zien een stalen kast met een doorsnee van 45 millimeter en daarop een bezel waar de cijfers 15, 30 en 45 in gegraveerd staan. Op 12 uur zien we juist een wit bolletje gevuld met lumine. Dit licht dan ook op in het donker en zorgt voor betere afleesbaarheid. In de kast, die afgesloten is met saffierglas, zien we grote witte cijfers die de uren duidelijk afleesbaar maken. Verder zijn er verspreid over de wijzerplaat 3 klokjes voor de chronograaffuncties en in het midden zitten de drie witte wijzers gemonteerd. Onder 12 uur een zilverkleurig Breitling logo met vleugels en tussen 4 en 5 uur de datum. Aan de zijkant van de kast zien we nog de geribbelde kroon en de twee drukknoppen om de chronograaffuncties te bedienen.

Uw Breitling verkopen?

Breitling Avenger Seawolf Blacksteel M7339010/BA03

De Breitling Avenger Seawolf Blacksteel met het referentienummer M7339010/BA03 is een chronograafhorloge uit de Avenger collectie van Breitling. De kast van het horloge is gemaakt uit zwartstaal wat een zogenaamd ‘’stealth’’ uiterlijk aan het horloge geeft. De kast heeft een doorsnee van 45 millimeter en daarop zit een bezel eveneens uit zwart staal met de cijfers 15, 30 en 45 erop gegraveerd. Op 12 uur een wit bolletje met lumine wat oplicht in het donker en zorgt voor een gemakkelijke afleesbaarheid. Aan de zijkant van de kast zien we een geribbelde kroon, twee drukknoppen en de kast zit op een rubberen band die ook zwart is. In de kast, die met saffierglas afgesloten wordt, zien we een zwarte wijzerplaat met witte streepjes op de uren. De drie klokjes voor de chronograaffuncties zijn zwart maar met een dun rood randje en de wijzertjes daarvan zijn ook rood. De drie wijzers in het midden van het horloge zijn wit en zo ook het Breitling logo met vleugeltjes wat onder 12 uur staat. Tussen 4 en 5 uur zien we de datum. Ook zit er in de binnenring een kompas. Het horloge is waterdicht tot maar liefst 1000 meter en het loopt op een zogenaamd SuperQuartz uurwerk van Breitling. Dit is een Quartz uurwerk wat door de COSC, chronometer gecertificeerd is.

Breitling Avenger II GMT A3239011

De Breitling Avenger II GMT met het referentienummer A3239011 is een GMT horloge uit de Avenger collectie van Breitling. Deze horloges zijn gemaakt uit staal en komen op een leren-, stalen- of rubberen band. De kast heeft een doorsnee van 43 millimeter met daarop een stalen roterende bezel met cijfers en aan de zijkant een geribbelde kroon. In de kast die met saffierglas afgesloten is zien we verschillende mogelijkheden qua kleuren voor de wijzerplaat zoals zwart, blauw, grijs en wit. De uren worden wel steeds aangegeven met streepjes. Onder 12 uur zien we het zilveren Breitling logo met de vleugeltjes. Op 3 uur zien we de datum en in het midden zitten vier wijzers gemonteerd. Eén voor de uren, één voor de minuten en één voor de seconde. De vierde is een rode wijzer met een driehoekje aan het einde. Dit is de wijzer voor de GMT-functie. Het horloge is waterdicht tot 300 meter en loopt op een chronometer gecertificeerd mechanisch uurwerk wat automatisch opgewonden wordt. De certificatie is uiteraard door de COSC verricht.

Breitling Avenger II A1338111

De Breitling Avenger II met het referentienummer A1338111 is een grote stoere chronograaf uit de Avenger collectie van Breitling. We zien een stalen kast van 43 millimeter doorsnee die aan een stalen-, leren- of rubberen band komt. Op de kast zien we een bezel met cijfers en op 12 uur een wit bolletje met lumine, dit licht op in het donker. De kast is afgesloten met saffierglas en in die kast zien we wijzerplaten in kleuren als blauw, zwart, grijs en wit. De wijzerplaten zijn voor chronograafstandaarden opvallend kalm. We zien dan ook slechts nog streepjes op de uren en drie chronograafklokjes in dezelfde kleur als de wijzerplaat. In het midden drie wijzers en op 3 uur de datum en het Breitling logo met vleugeltjes. Het logo is zilverkleurig. Aan de zijkant van de kast zien we een geribbelde kroon en twee drukknoppen. Het horloge loopt op een kaliber 13 van Breitling, wat een automatisch uurwerk is, chronometer gecertificeerd door de COSC.

Breitling Avenger Blackbird V17311AT

De Breitling Avenger Blackbird met het referentienummer V17311AT is een zogenaamd ‘’stealth’’ horloge uit de Avenger collectie van Breitling. Dit betekent dat het horloge een volledig zwart uiterlijk heeft, wat doet denken aan de Amerikaanse ‘’Stealth’’ gevechtsvliegtuigen. We zien een kast met een doorsnee van 48 millimeter gemaakt uit zwart titanium. Dit maakt het horloge licht en uiterst comfortabel om te dragen. We zien op de kast twee mogelijkheden voor de bezel. Of we zien een bezel met geslepen zwarte steentjes of we zien een klassieke roterende bezel met cijfers. Beiden hebben wel op 12 uur het lumine bolletje wat oplicht in het donker. We zien in de kast een zwarte wijzerplaat wat past bij het karakter van het horloge. Op die wijzerplaat zien we witte strepen die de tijd aanduiden. De wijzers hebben ook een zwarte coating maar een witte lumine inleg in het midden, zodat het nog goed leesbaar is. Het Breitling logo met de vleugeltjes zit onder 12 uur en gemaakt uit donkerstaal. Op 3 uur zien we de datum waar het vakje omringd wordt met een dunne rode rand. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zien we een geribbelde kroon. Het horloge komt aan een canvas band die uiteraard ook in zwart uitgevoerd is. Waterdicht is het horloge tot 200 meter en het loopt op een automatisch uurwerk van Breitling wat door de COSC, chronometer gecertificeerd is.

Uw Breitling verkopen?

Breitling Avenger Blackbird 44 V1731110

De Breitling Avenger Blackbird 44 met het referentienummer V1731110 is een kleiner versie van de gewone Blackbird. In plaats van 48 millimeter doorsnee van de kast zien we bij deze een kast van 44 millimeter doorsnee. Verder zien we eigenlijk geen verschillen. We zien we dus ook hier een kast uit zwart titanium met de keuze uit een bezel met cijfers of met geslepen steentjes. Allebei de bezels hebben een lumine bolletje op 12 uur wat oplicht in het donker. In de kast zien we de zwarte wijzerplaat die geheel aansluit op het ‘’stealth’’ ontwerp van dit horloge. Op die wijzerplaat ook witte streepjes die de uren aanduiden en in het midden de drie wijzers in donkerstaal met lumine ingelegd voor de afleesbaarheid in het donker. Onder 12 uur het Breitling logo met de vleugeltjes en op 3 uur de datum waar het vierkantje met rood omringd is. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zien we een geribbelde kroon. Het horloge zit op een canvas band. Waterdicht is dit horloge ook tot 200 meter en loopt het op een automatisch uurwerk van Breitling wat chronometer gecertificeerd is door de COSC.

Breitling Avenger II Seawolf A1733110

De Breitling Avenger II Seawolf met het referentienummer A1733110 is een watersporthorloge uit de Avenger collectie van Breitling. Hij heeft dan ook op dit gebied een indrukwekkende prestatie van waterdichtheid tot wel 3000 meter (3km). Niet veel horloges in de wereld halen dit. En ondanks dat het horloge zo diep onder water kan, tikt er toch nog een mechanisch uurwerk in het horloge met automatisch opwinding. Dit uurwerk is chronometer gecertificeerd door de COSC in Zwitserland. We zien een stalen kast bij dit horloge met een doorsnee van 45 millimeter. Die komt aan een stalen band, leren band, rubberen band of canvas band. Op de kast zien we een roterende bezel met cijfers erop. Op 12 uur zit echter een bolletje van lumine wat oplicht in het donker. In de kast zien we verschillende mogelijkheden voor de kleur van de wijzerplaat. Zo zijn er versies in grijs, blauw, zwart of heel opvallend kanariegeel. De wijzerplaat is dan echter wel weer rustig vormgegeven met witte streepjes gevuld met lumine die de uren aangeven. Wijzers uit staal die ook gevuld zijn met lumine en dus gemakkelijk af te lezen zijn in het donker. Onder 12 uur zien we het Breitling logo met vleugeltjes. Op 3 uur zien we de datum waar het vakje omringd is met lumine en ook in het donker nog af te lezen is. De kast wordt gesloten met saffierglas en aan de zijkant zit een geribbelde kroon die extra grip biedt tijdens de bediening.

Breitling Avenger Hurricane XB1210E4

De Breitling Avenger Hurricane met het referentienummer XB1210E4 is misschien wel een van de meest robuuste en grootste chronograaf horloges die Breitling in de collectie heeft. Het horloge maakt onderdeel uit van de Avenger collectie en heeft net als een aantal andere horloges in deze collectie een typisch ‘’stealth’’ ontwerp waar de kleur zwart dus de boventoon voert. We zien een zwarte kast met een doorsnee van maar liefst 50 millimeter. Deze kast is gemaakt uit zwart staal en op de kast zit een eveneens zwarte bezel waar 15, 30 en 45 op gegraveerd staan. Op 12 uur staat een wit bolletje met lumine wat oplicht in het donker. Aan de zijkant zien we een geribbelde kroon en twee drukknoppen voor de chronograaf functies. In de kast die afgesloten is met saffierglas zien we een zwarte wijzerplaat met Arabische cijfers. Die geven een zogenaamde militaire tijdsaanduiding. Dit betekent van 1 tot en met 24 uur. We zien ook klokjes voor de chronograaf functies op de wijzerplaat die eveneens in zwart zijn. Onder 24 uur zien we het Breitling logo met de vleugeltjes in hetzelfde donkere staal als waar de wijzers in zijn uitgevoerd. Die zijn overigens wel ingelegd met wit lumine voor een goede afleesbaarheid ook in het donker. De datum zien we tussen 8 en 10 uur en valt nauwelijks op. Het horloge loopt op een kaliber 12 van Breitling wat een door de COSC, chronometer gecertificeerd mechanisch uurwerk is dat automatisch wordt opgewonden.

Breitling Avenger Bandit E1338310

De Breitling Avenger Bandit met het referentienummer E1338310 is een sportieve chronograaf uit de Avenger collectie van Breitling. We zien een grote kast van 45 millimeter doorsnee gemaakt uit het materiaal titanium. Dit zorgt ervoor dat het een licht horloge is en dus heel comfortabel om te dragen. Op de kast zien we een roterende bezel met cijfers en aan de zijkant van de kast een geribbelde kroon en twee drukknoppen voor de chronograaf functies. De kast is afgesloten met saffierglas. In de kast zien we een grijze wijzerplaat met Arabische cijfers in wit lumine die oplichten in het donker en goed leesbaar zijn. Ook zien we de drie klokjes die in hetzelfde grijs zijn uitgevoerd en wat onopvallend zijn. In het midden de drie wijzers die wit zijn en daardoor goed zichtbaar. Op 3 uur zien we zowel het Breitling logo met vleugeltjes in zilverkleurig als de datum. Het horloge komt aan een canvasband en is waterdicht tot 300 meter. Het horloge loopt op een kaliber 13 van Breitling. Dit uurwerk is een mechanisch chronografen uurwerk dat automatisch opgewonden wordt. Het uurwerk is chronometer gecertificeerd door de COSC in Zwitserland.

Uw Breitling verkopen?

Uw Breitling horloge verkopen bij Goudwisselkantoor?

Bij Goudwisselkantoor kunt u langs voor een vrijblijvende en kosteloze taxatie van uw horloge. Verkoopt u uw horloge? Dan betalen wij u direct contant uit. Of indien gewenst per bankbetaling.

familie-de-ruiter

Maak een afspraak   of kom langs