Chopard L’Heure du Diamant referentienummers

Chopard L’Heure du Diamant referentienummers

Chopard L’Heure du Diamant horloges verkopen bij het Goudwisselkantoor

Bij het Goudwisselkantoor hebben we al heel wat jaren ervaring op het gebied van in- en verkopen van Chopard L’Heure du Diamant horloges. Heeft u een Chopard L’Heure du Diamant horloge en wilt u dit horloge gratis laten taxeren of verkopen door een betrouwbare partij met veel expertise? Dan moet u toch eens langskomen bij een van onze Goudwisselkantoren om de waarde te laten bepalen van uw Chopard L’Heure du Diamant.

Vertrouwd uw Chopard L’Heure du Diamant horloge verkopen aan de experts van het Goudwisselkantoor

De experts bij het Goudwisselkantoor kennen de materie van de Chopard L’Heure du Diamant goed. Ze weten waar ze mee te maken hebben. U kunt er dan ook van op aan dat u daar eerlijk behandeld wordt en een taxatie eerlijk verloopt. En dat u de marktconforme waarde krijgt voor uw Chopard L’Heure du Diamanthorloge, mits deze in goede staat is. Een horloge wat u aanbiedt moet uiteraard echt zijn. Het moet in goede staat zijn en het liefst nog zoveel mogelijk van de originele doos en papieren erbij. Dit is voor verzamelaars namelijk erg belangrijk.

Het referentienummer van uw Chopard L’Heure du Diamant horloge

Om u te helpen bij het herkennen of uw Chopard L’Heure du Diamant horloge echt is, of uit welke collectie het is, bieden wij u op verschillende pagina’s wat achtergrondinformatie. Op deze pagina vindt u achtergrondinformatie over de referentienummers van de Chopard L’Heure du Diamant. Een horloge van Chopard wat thuishoort in het rijtje van Chopard horloges die iconisch zijn voor het merk. We vinden de horloges ook op de vintage markt terug omdat het al lang bestaat. Daarnaast zien we het ook nog op de nieuw en nieuw gebruikte markten. Als u uw horloge niet herkent in dit verhaal, kunt u ook nog een van onze andere pagina’s bekijken. Aan de hand daarvan kunt u uw Chopard L’Heure du Diamant horloge herkennen. En anders zijn er altijd nog de experts van het Goudwisselkantoor. Die hebben veel ervaring met horloges en herkennen deze vaak al snel.

Chopard L’Heure du Diamant 13A386-5111

De Chopard L’Heure du Diamant met het referentienummer 13A386-5111 is het klassieke model uit de L’Heure du Diamant collectie. Dit is het model zoals het in 1969 werd geïntroduceerd en het is haast onveranderd gebleven. Dit model is uiteraard ook de basis voor andere modellen die zijn uitgebracht. We zien een vierkante kast met een diameter van 30 millimeter. Deze kast is gemaakt uit roségoud en de bezel is volledig bezet met goed geslepen grote diamanten. In de kast zien we een wijzerplaatje wat gemaakt is van een dun gesneden en mooi gepolijst stukje malachiet.

Op 12 uur zien we een in wit gedrukt Chopard logo en we zien twee gouden wijzers. Verder is de wijzerplaat leeg omdat vooral het juwelen karakter van dit horloge moet worden gezien. Het zou misschien ook wel meer als een sieraad gezien kunnen worden dan als een horloge om de tijd op af te lezen. De kast is gesloten met saffierglas en aan de zijkant zit een roségouden kroon. Het horloge komt op een groene leren band en de achterkant van de kast heeft een glasbodem. Door die glasbodem kunnen we het kaliber 09.01-C zien wat een manufacture kaliber is van Chopard. Dit maken zij in hun eigen manufacture in Zwitserland.

Chopard L’Heure du Diamant 139383-5009

De Chopard L’Heure du Diamant met het referentienummer 139383-5009 is een van de grotere modellen uit de L’Heure du Diamant collectie van Chopard. Het horloge is nog altijd niet reusachtig maar voor een juweliershorloge wel groter dan gebruikelijk is. Dit past echter wel in de moderne tijden waarin ook vrouwen graag grotere horloges dragen. We zien een ovale kast van 40 millimeter bij 34 millimeter en gemaakt uit roségoud. De kast is volledig bezet met grote diamanten en die zien we dus echt van de pootjes tot en met de bezel en de kroon. In de kast zien we een wijzerplaat waar ontzettend veel ambacht in schuil gaat.

We zien een zwarte ring waarop de uren worden aangeduid. Die worden aangeduid door middel van Romeinse cijfers op de uren 3, 6, 9 en 12 en de andere uren met streepjes. Zowel de Romeinse cijfers als de streepjes zijn uit roségoud vervaardigd. Naast die ring zien we een roségouden ring en binnenin die ring zien we een groen ovaal die bewerkt is met guilloche techniek. Onder 12 uur zien we het Chopard logo in het wit gedrukt. Daaronder de uren en de minutenwijzer. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zit een roségouden kroon waar een geslepen diamant in gezet is. Het horloge komt op een groene leren band. Lopen doet het horloge op een Quartz uurwerk maar wel een die in Zwitserland gemaakt is. Zo wordt er een hele hoge kwaliteit van dit uurwerk gegarandeerd.

Chopard L’Heure du Diamant 139383-1201

De Chopard L’Heure du Diamant met het referentienummer 139383-1201 is een van de grotere en zeer extravagante modellen uit de L’Heure du Diamant collectie van Chopard. Het horloge is bijna volledig bezet met geslepen diamanten in verschillende maten. De ondergrond is witgoud waardoor er een enorm schitteringseffect ontstaat bij de stenen. We zien bij dit horloge een ovale kast met een afmeting van 40 millimeter bij 34 millimeter. De kast is gemaakt uit witgoud en vervolgens is ieder stukje van de pootjes tot aan de bezel en de kroon bezet met grote geslepen diamanten.

In de kast zien we een wijzerplaat die bestaat uit een buitenring en een klein ovaal midden. Die buitenring is volledig pave bezet met geslepen diamantjes en de uren worden aangeduid met Romeinse cijfers op de uren 3, 6, 9 en 12 en de andere uren met streepjes. Die Romeinse cijfers en streepjes zijn uit witgoud gemaakt. We zien een ovale witgouden ring en daar binnenin een wijzerplaatje in ovaal wat met guilloche bewerkt is. We zien het Chopard logo in zwart gedrukt op 12 uur en daaronder de uren en minuten wijzer. Die zijn allebei uit witgoud gemaakt. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zit een witgouden kroon waar een grote geslepen diamant in gezet is. Het horloge komt op een zwarte leren band. Lopen doet het horloge op een Quartz uurwerk maar wel een die in Zwitserland vervaardigd is. Zo wordt er een hoge kwaliteit van het uurwerk gewaarborgd want kwaliteit is belangrijk voor Chopard.

Chopard L’Heure du Diamant 109419-5401

De Chopard L’Heure du Diamant met het referentienummer 109419-5401 is een volledig roségouden versie uit de L’Heure du Diamant collectie met diamanten en wat guilloche details. Het is een heel elegant en mooi gemaakt model wat erg kostbaar is. We zien bij dit horloge een ronde kast van 35 millimeter in diameter die volledig uit roségoud gemaakt is. De kast is helemaal bezet met grote geslepen diamanten van de pootjes tot aan de bezel en de kroon. In de kast zien we een buitenring die pave bezet is met kleine geslepen diamantjes en daar overheen lopen Romeinse cijfers op de uren 3, 6, 9 en 12 en de andere uren worden door streepjes aangegeven. Zowel de Romeinse cijfers als de streepjes zijn uit roségoud gemaakt.

Hierna zien we een hele dunne roségouden ring, voordat de crèmekleurige gelakte wijzerplaat begint. Deze is bewerkt met de guilloche techniek waardoor er een prachtig golfmotief in zit. Onder 12 uur staat het Chopard logo in zwart gedrukt en daaronder zien we twee roségouden wijzers. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zit een roségouden kroon met een grote geslepen diamant erin. Het horloge komt op een roségouden band die bestaat uit heel veel kleine schakeltjes wat doet denken aan een hele chique armband. De onderkant van de kast heeft een glasbodem. Zo kunnen we het uurwerk goed zien. Dit horloge loopt namelijk op een mechanisch uurwerk dat automatisch opgewonden wordt. Het uurwerk is gemaakt in de manufacture van Chopard in Zwitserland.

Chopard L’Heure du Diamant 10A376-1001

De Chopard L’Heure du Diamant met het referentienummer 10A376-1001 is een heel apart maar mooi design uit de L’Heure du Diamant collectie van Chopard. Het horloge is ontworpen in een liggende ovale vorm wat we eigenlijk zelden zien in de horlogerie. We zien dus een ovale liggende vorm als kast. Deze heeft een afmeting van 39 millimeter bij 33 millimeter. Dat is zeker voor een juweliers horloge aan de grote kant. De kast is volledig gemaakt uit witgoud en helemaal bezet met grote geslepen diamanten.

In de kast zien we een schijfje opaal wat heel goed gepolijst is en tot wijzerplaat is verwerkt. Hierdoor zien we een prachtig gemarmerd effect van de kleuren groen en blauw. Er staat verder niks op de wijzerplaat behalve dan het Chopard logo in het wit gedrukt op 12 uur. De wijzers zijn gemaakt uit witgoud en er is slechts een uren- en minutenwijzer. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zit een witgouden kroon waarin een grote geslepen diamant is gezet. De band bestaat uit allemaal hele kleine witgouden schakeltjes die samen een armband vormen. Dit is mat bewerkt en dat heeft een prachtig rauw karakter wat het hele opvallende karakter van de kast balanceert.

Het horloge heeft een mechanisch uurwerk dat met de hand opgewonden moet worden. Dit mechanische uurwerk is gebouwd in de eigen manufacture van Chopard in Zwitserland.

Chopard L’Heure du Diamant 10A419-5023

De Chopard L’Heure du Diamant met het referentienummer 10A419-5023 is een elegant en klein roségouden horloge uit de L’Heure du Diamant collectie van het Zwitserse merk Chopard. Het horloge heeft een enorm vintage karakter door de kleurstellingen. Dit is erg mooi voor de liefhebber van vintage horloges. We zien een ronde kast met een doorsnee van zo’n 35 millimeter. De kast is gemaakt uit roségoud en volledig bezet met grote geslepen diamanten. In de kast zien we een schijfje tijgeroog, wat een bruine edelsteensoort is met een mooie gemarmerde structuur.

Dit schijfje is mooi gepolijst en tot wijzerplaat verwerkt en past ontzettend goed bij het roségoud van de kast en de band. We zien verder niks anders op de wijzerplaat op het witte gedrukte Chopard logo na, wat op 12 uur staat. Ook zijn er maar twee wijzers voor de uren en de minuten die ook uit rosegoud zijn gemaakt. De kast is afgesloten met saffierglas en aan de zijkant zit een roségouden kroon waar dan weer een cabochon geslepen blauw steentje in zit. De band is gemaakt uit vele roségouden schakeltjes die samen een armband vormen. Deze zijn mooi mat afgewerkt wat een heel goed vintage karakter geeft.

De achterkant van de kast heeft een glasbodem waardoor het mechanische uurwerk goed bewonderd kan worden. Dat mechanische uurwerk wordt automatisch opgewonden en is in Zwitserland gemaakt in de manufacture van Chopard.