Chopard Happy Sports referentienummers

Chopard Happy Sports referentienummers

Chopard Happy Sports horloges verkopen bij het Goudwisselkantoor

Bij het Goudwisselkantoor hebben we al heel wat jaren ervaring op het gebied van in- en verkopen van Chopard Happy Sports horloges. Heeft u een Chopard Happy Sports horloge en wilt u dit horloge gratis laten taxeren of verkopen door een betrouwbare partij met veel expertise? Dan moet u toch eens langskomen bij een van onze Goudwisselkantoren om de waarde te laten bepalen van uw Chopard Happy Sports.

Vertrouwd uw Chopard Happy Sports horloge verkopen aan de experts van het Goudwisselkantoor

De experts bij het Goudwisselkantoor kennen de materie van de Chopard Happy Sports goed. Ze weten waar ze mee te maken hebben. U kunt er dan ook van op aan dat u daar eerlijk behandeld wordt en een taxatie eerlijk verloopt. En dat u de marktconforme waarde krijgt voor uw Chopard Happy Sports horloge, mits deze in goede staat is. Een horloge wat u aanbiedt moet uiteraard echt zijn. Het moet in goede staat zijn en het liefst nog zoveel mogelijk van de originele doos en papieren erbij. Dit is voor verzamelaars namelijk erg belangrijk.

Het referentienummer van uw Chopard Happy Sports horloge

Om u te helpen bij het herkennen of uw Chopard Happy Sports horloge echt is, of uit welke collectie het is, bieden wij u op verschillende pagina’s wat achtergrondinformatie. Op deze pagina vindt u achtergrondinformatie over de referentienummers van de Chopard Happy Sports. Een horloge van Chopard wat thuishoort in het rijtje van Chopard horloges die iconisch zijn voor het merk. We vinden de horloges ook op de vintage markt terug omdat het al lang bestaat. Daarnaast zien we het ook nog op de nieuw en nieuw gebruikte markten. Als u uw horloge niet herkent in dit verhaal, kunt u ook nog een van onze andere pagina’s bekijken. Aan de hand daarvan kunt u uw Chopard Happy Sports horloge herkennen. En anders zijn er altijd nog de experts van het Goudwisselkantoor. Die hebben veel ervaring met horloges en herkennen deze vaak al snel.

Chopard Happy Sports 278610-3001

De Chopard Happy Sports met het referentienummer 278610-3001 is het klassieke model uit de Happy Sports collectie van Chopard. Het model zoals hij in de jaren ‘90 op de markt gebracht werd en revolutionair was vanwege de combinatie van staal en diamanten. Dat was eigenlijk een no-go in de juwelierswereld. Maar Chopard heeft daar verandering in gebracht. We zien bij dit horloge dus een stalen kast met een diameter van zo’n 33 millimeter. Die stalen kast heeft een gladde bezel die eveneens uit staal gemaakt is en niet kan roteren. Vervolgens zien we in de kast een witte wijzerplaat met blauwe Romeinse cijfers op de uren 3, 6, 9 en 12 en tussen die Romeinse cijfers een in blauw gedrukte treinrails ring waar de minuten en seconden mee aangeduid kunnen worden.

De wijzers zijn blauw en de secondewijzer is gemaakt uit staal. Boven dit alles zit een laagje glas met daarop 7 diamantjes in een stalen omhulsel die tussen het onderste stukje en het bovenste stukje saffierglas over de wijzerplaat dansen. Op deze manier raken ze de wijzers niet en kunnen er geen beschadigingen ontstaan. Aan de zijkant van de kast zien we een gladde kroon met daarop een blauwe cabochon geslepen steen.

De onderkant van de kast heeft een glasbodem zodat het mechanische uurwerk, dat in dit horloge zit, bewonderd kan worden. Het horloge zit aan een stalen schakelband. Het horloge tikt op een manufacture kaliber van Chopard wat de naam 09.01-C draagt. Dit is een automatisch uurwerk en is volledig in de manufacture van Chopard in Zwitserland vervaardigd.

Chopard Happy Sports 27/6137-20/11

De Chopard Happy Sports met het referentienummer 27/6137-20/11 is een geelgouden versie uit de Happy Sports collectie van Chopard. Het model is net even wat extravaganter dan de klassieke versie die uit staal gemaakt is. We zien hier ook wat meer diamanten in verwerkt. We zien een geelgouden kast bij dit horloge met een diameter van zo ongeveer 32 millimeter. De bezel van de kast is volledig bezet met grote geslepen diamanten en in de kast zien we een witte wijzerplaat waar op de uren 3, 6, 9 en 12 gouden Romeinse cijfers gedrukt staan.

Tussen die uren zien we een treinrails ring die de minuten en de seconden aangeeft, deze is eveneens in goud gedrukt. De wijzers evenals de secondewijzer zijn ook uit goud gemaakt en het Chopard logo is ook in goud gedrukt. Boven dit alles zit een saffierglaasje waarop we 7 geslepen diamantjes in een goud omhulsel los zien dansen. Boven die diamantjes zit weer een laagje saffierglas. Doordat die diamantjes tussen die twee glaasjes zweven raken zowel de wijzers als de diamanten niet beschadigd en is er toch het effect van de diamanten die over de gehele wijzerplaat dansen.

Aan de zijkant van de kast zien we een gouden kroon met daarin een cabochon geslepen blauwe steen. Het horloge zit aan een gouden schakelband die bestaat uit vele kleine schakeltjes en daardoor meer op een hele chique armband lijken. Het horloge loopt op een Quartz uurwerk, echter wel een die in Zwitserland vervaardigd is en van de allerhoogst mogelijke kwaliteit is.

Chopard Happy Sports 277000-0008

De Chopard Happy Sports met het referentienummer 277000-0008 is een ovaal model uit de Happy Sports collectie van Chopard. Het model is gemaakt uit geelgoud en met wat extra diamanten dan het klassieke model, dit maakt het een wat extravagantere uitvoering. Dit horloge heeft dus een geelgouden kast van 29,5 millimeter bij 33,5 millimeter en in een ovale vorm wat we niet vaak zien bij horloges. De bezel van de geelgouden kast is bezet met grote geslepen diamanten en in de kast zien we een witte wijzerplaat.

Op de wijzerplaat zijn er gouden Romeinse cijfers gedrukt op de uren 3, 6, 9 en 12 en tussen die Romeinse cijfers loopt een treinrails ring. Deze is ook in goud gedrukt en geeft de minuten en de seconden aan. Op 6 uur zien we ook een datumvakje, de wijzers zijn uit geelgoud vervaardigd en het Chopard logo onder 12 uur is in goud gedrukt. Boven dit alles zit een laagje saffierglas waarop 7 goed geslepen diamanten in een goud omhulsel geheel los dansen. Daarboven zit weer een laagje saffierglas en zo blijven de diamanten in dat gedeelte waar ze vrij kunnen bewegen.

Op deze manier worden ook de wijzers en de diamanten niet beschadigd. Aan de zijkant van de kast zien we een gouden kroon met een blauw cabochon geslepen steentje erin. Het horloge loopt op een Quartz uurwerk wat in Zwitserland gemaakt is en van hoge kwaliteit is. Verder komt het op een leren band in blauw of zwart.

Chopard Happy Sports 278587-3002

De Chopard Happy Sports met het referentienummer 278587-3002 is een bijzonder sportief model uit de Happy Sports collectie van Chopard. Hij valt onder de sub collectie Happy Ocean en die naam heeft het vermoedelijke omdat dit een echt duikershorloge is. Het heeft dan ook wel iets weg van een klassiek duikershorloge van bijvoorbeeld Rolex of Breitling. We zien bij dit horloge een stalen kast met een diameter van zo’n 40 millimeter. Op die stalen kast zien we een zogenaamde ‘’Pepsi’’ bezel wat inhoudt dat de ene helft rood is en het andere blauw. De bezel kan roteren en heeft cijfers voor tijdsmetingen.

In de kast zien we een blauwe wijzerplaat waar de uren worden aangeduid door witte bolletjes en streepjes van lumine. Die lichten op in het donker en zijn dan beter afleesbaar net als de wijzers die gevuld zijn met hetzelfde materiaal. Onder 12 uur zien we het Chopard logo in wit gedrukt staan en tussen 4 en 5 uur een datumvakje. Boven dit alles zit een laagje saffierglas waar vervolgens 7 geslepen diamantjes in een stalen omhulsel overheen dansen. Boven die diamantjes zit ook weer een laagje saffierglas om ze in dat compartiment te houden.

Op deze manier worden zowel de wijzers als de diamanten niet beschadigd. Aan de zijkant van de kast zit een stalen kroon en het horloge komt op een rubberen band. Het horloge tikt op een manufacture kaliber van Chopard namelijk het 01.01-C wat in de eigen manufacture van Chopard in Zwitserland vervaardigd wordt.

Chopard Happy Sports 283582-5015

De Chopard Happy Sports met het referentienummer 283582-5015 is een hele extravagante chronograaf uit de Happy Sports collectie van Chopard. Het is een stoer kunstwerk met veel kleur en kostbaarheden. We zien bij dit horloge een roségouden kast met een diameter van 42 millimeter waarop een bezel zit die volledig bezet is met gekleurde edelstenen die goed geslepen zijn. Het zijn alle kleuren van de regenboog die we zien en het loopt heel mooi en geleidelijk van de ene kleur over in de andere kleur met zachte toonverschillen.

De rest van de kast is bezet met kleine geslepen diamantjes. In de kast zien we een witte wijzerplaat waar we op 3, 6, 9 en 12 uur in goud gedrukte Romeinse cijfers zien. De andere uren worden door middel van roségouden streepjes aangeduid. We zien ook de drie klokjes voor de chronograaf verdeeld over de wijzerplaat en onder 12 uur het Chopard logo gedrukt in zwart. Tussen 4 en 5 uur zien we de datum en de wijzers zijn van goud gevuld met lumine zodat het goed afleesbaar is in het donker. Boven dit alles zit een laagje saffierglas en daarop dansen 5 goed geslepen diamanten in een goud omhulsel. Daarboven zit nog een laag saffierglas dat dit alles weer in dat compartiment houdt.

Op deze manier kunnen de diamanten vrij bewegen zonder de wijzers te beschadigen of zelf beschadigd te worden. Aan de zijkant van de kast zit een roségouden kroon en twee drukknoppen voor de chronograaffuncties. Het horloge komt op een leren band en loopt op een Quartz uurwerk. Echter wel een zeer geavanceerd Quartz uurwerk dat in Zwitserland vervaardigd is.

Chopard Happy Sports 275378-1001

De Chopard Happy Sports met het referentienummer 275378-1001 is een hele luxe versie uit de Happy Sports collectie en valt onder de Haute Joaillerie sub collectie. De versie is volledig uit witgoud vervaardigd en ook nog eens volledig bezet met geslepen diamanten. Een uiterst kostbaar exemplaar. We zien een witgouden kast met een diameter van 33 millimeter en deze is volledig bezet met diamanten. De bezel is zichtbaar omdat hier weer grotere geslepen diamanten voor zijn gebruikt. In de kast zien we een paarlemoeren zilveren wijzerplaat die in het midden een kleiner rondje heeft wat met guilloche techniek bewerkt is.

De uren 3, 6, 9 en 12 worden aangeduid door witte Romeinse cijfers en de andere uren door streepjes gevuld met kleine geslepen diamantjes. Onder 12 uur zien we het Chopard logo gedrukt in zwart en de wijzers zijn witgoud. Boven dit alles zit een laagje saffierglas waarop 5 goed geslepen diamantjes in een witgouden omhulsel dansen. Boven die diamantjes zit ook weer een laagje saffierglas. Op deze manier worden de wijzers en de diamanten niet beschadigd en kunnen de diamanten toch vrij bewegen. Aan de zijkant van de kast zit een witgouden kroon en dit is zo’n beetje het enige stukje aan de buitenkant van het horloge dat geen diamanten bevat. De witgouden schakelband is volledig met geslepen diamantjes bezet.

De achterkant van de kast heeft een glasbodem waardoor het mechanische uurwerk goed te zien is. Dit mechanische uurwerk is een manufacture kaliber van Chopard en wel het 09.01-C. Dit is een automatisch uurwerk en het wordt volledig door Chopard in de eigen Zwitserse manufacture vervaardigd.

Chopard horloge kopen? 

Neem dan eens een kijkje op onze webshop Reclaimed en wie weet koopt u een prachtig uurwerk van Chopard. Bekijk de Chopard horloges hier.