Zilver verpanden?

Zilver verpanden?

Zit u tijdelijk krap bij kas?

Geen probleem. Laat uw zilveren kostbaarheden zoals armbanden, kettingen, zilveren servies, zilveren munten of oud tafelzilver verpanden bij het Goudwisselkantoor. Wat u ook aanbiedt, wij taxeren het voor u.

Hoe werkt verpanden?

Onze taxateur bepaalt in uw bijzijn de waarde van uw eigendommen. In ruil voor een contante lening laat u uw kostbaarheden bij ons achter. Deze contante lening baseren wij op de waarde van de taxatie. Alle afspraken omtrent de verpanding worden in een pandbewijs vermeld en aan u meegegeven. Denkt u er wel aan dat u dit pandbewijs weer meeneemt op het moment dat u het zilver weer op komt halen. Tevens dient u uw identiteitsbewijs of rijbewijs mee te nemen bij het afsluiten van een verpanding.

Voor het einde van de verpandingstermijn retourneert u het geleende geld plus de vergoeding voor het verpanden waarna u uw kostbaarheden weer fysiek in uw bezit zijn. U kunt daarnaast ook kiezen voor een nieuwe verpandingsperiode.

U betaalt geen extra kosten voor administratie of dienstverlening en geen afsluitprovisie U hoeft bij ons ook geen inkomensverklaring te overhandigen.

Op de pagina ‘Hoe werkt verpanden?’ leest u meer informatie over hoe verpanden werkt.

Kom langs!

Wanneer u even krap bij kas zit of wel wat extra geld kan gebruiken helpen wij u graag. Schroom niet en breng een bezoekje aan één van onze vestigingen. We hebben meer dan 80 locaties door heel Nederland, ook bij u in de buurt. U kunt uw waardevolle zilver gratis laten taxeren.

Waarom uw zilver verpanden bij het Goudwisselkantoor?

✔ Hoge taxatie waarde
✔ Geen inkomensverklaring
✔ Zonder afsluitprovisie
✔ Geen administratiekosten
✔ Verzekerde opslag

Even krap bij kas of tijdelijk geld nodig?

Bekijk hier de ervaring van familie De Jong met het verpanden bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Zilver verpanden?