Sieraden veilen, dat doet u bij het veilinghuis van Goudwisselkantoor! Meerdere keren per jaar veilen we schitterende sieraden en juwelen. De gewilde objecten presenteren we ruim voor de veiling op onze website en in een full colour catalogus. De verschillende categorieën binnen de sieradenveiling vindt u hieronder.

Categorieën sieraden

Armbanden Medaillons
Bedels Oorbellen
Broches Polshorloges
Hangers Zakhorloges
Kettingen / Colliers Ringen
Klederdracht & Streeksieraden Overige sieraden
Manchetknopen

 

Ons veelzijdige aanbod is mede mogelijk door vele inzenders. Wellicht heeft u nog sieraden liggen die u nooit (meer) draagt, of u bent gewoon benieuwd wat uw sieraden waard zijn. Kom dan eens langs op één van onze locaties om uw sieraden te taxeren.

 

Ketting bloedkoraal met Fries slot - Goudwisselkantoor   Entouragering geelgoud - Goudwisselkantoor

 

Sieraden met meerwaarde

Door onze jarenlange ervaring in de sieradenwereld weten we waar het om gaat en weten we een hoge opbrengst te realiseren voor sieraden. Wij taxeren verschillende soorten sieraden, waaronder streeksieraden, oorbellen, armbanden, colliers, juwelen met edelstenen, etc. Sieraden kunnen naast de gebruikelijke edelmetaalwaarde ook meerwaarde bevatten door bijvoorbeeld een zeldzaam merk, bepaalde periode, de vraag naar een bepaald object of anderszins.

 

Uw sieraden veilen?

Voor het taxeren van uw sieraden kunt u het beste langs één van onze inname- en taxatiedagen komen, die wij organiseren voor onze veilingen. Hier kunt u uw sieraden laten taxeren en kunnen wij de waarde bepalen. Tegelijkertijd krijgt u direct de mogelijkheid om uw objecten achter te laten zodat wij uw objecten kunnen veilen.